Slider

MITEN LAITAN HIUKSIANI? SUORISTUS

10/26/2018


* Kaupallisessa yhteistyössä Remington & Success Story PR

Keskityn blogini sisällössä hyvin vahvasti kauneuteen ja kosmetiikkaan. Näiden teemojen yhteydessä puhun usein meikeistä, ihonhoidosta ja vartalotuotteista, mutta milloin olen maininnut viimeksi mitään siitä miten laitan hiuksiani? Hiukset tuntuvat unohtuvan ihan liian usein, vaikka ne ovatkin isossa osassa kokonaisuutta. Juuri siitä syystä päätinkin nyt tehdä muutaman postauksen siitä, miten laitan hiuksiani. Tässä ensimmäisessä osassa ajattelin kertoa siitä kaikkein arkisimmasta ja yleisimmästä hiustyylistäni, eli suoristamisesta. Suoristettu hius toimii niin auki kuin ponnarillekin sliipattuna ja tuo samalla sopivan huolitellun lookin.

Olen aina käyttänyt Remingtonin tuotteita hiusteni muotoilussa ja tälläkin hetkellä käytössä on heiltä mm. kaksi Pearl Wand -kiharrinpuikkoa. Aikaisempi Remingtonin muotoilurautani on ainakin kuusi-seitsemän vuotta vanha ja tuntuikin, että olisi aika vaihtaa uuteen. Sainkin* Remingtonilta testiin toiveideni mukaisen Keratin Protect -muotoiluraudan, josta ajattelin kertoa hieman myös teille!
Valitsin testattavakseni juuri Keratin Protect -raudan, sillä sen hoitavat ominaisuudet tuntuivat sopivilta vaalealle, skandinaaviselle hiukselleni. Rauta suojaa hiusta vaurioitumiselta muotoilun aikana patentoidulla lämpösuojasensorilla, joka koko muotoilun ajan mittaa hiusten kosteuspitoisuutta peräti 8 kertaa sekunnissa, ja täten sovittaa sopivan lämpötilan hiusten mukaisesti. Toinen seikka mistä kiinnostuin juuri tämän raudan kohdalla on nimessäkin mainittava keratiini, nimittäin muotoilulevyt luovuttavat lämmetessään hiuksiin keratiinia ja manteliöljyä. Manteliöljy on Remingtonin mukaan hyvä antioksidanttilähde, auttaa vähentämään hiusten vaurioita ja edistää tutkitusti hiusten kasvua sekä kiiltoa.

Raudan teknisistä tiedoista mainittakoon ainakin se, että lämpölevyt lämpiävät haluttuun lämpötilaan 15 sekunnissa. Lämpötilaa on mahdollista säätää 160-230 asteen välillä, ja automaattinen lämpösuojasensori on myös mahdollista laittaa pois päältä näin halutessaan.
Normaali aamuinen suoristusrutiini vie minulta noin viisi minuttia. Sillä välin kun rauta lämpiää, kampaan ensin hiukset läpi ja suihkautan niihin lämpösuojasuihketta (tällä hetkellä käytössä on Biozellin lämpösuoja- ja muotoilusuihke). Lisään hiusten tyveen hieman kuivashampoota ja harjaan läpi. Tämän jälkeen käyn hiukset raudalla perusteellisesti läpi noin 3-4cm osioissa pyrkien siihen, etten koskisi samaan osioon raudalla kuin kerran. Tämän raudan kanssa ei onneksi tarvitse olla niin tarkka hiusten palamisen ja lämpötilojen suhteen, mutta aikaisemmin olin todella varovainen ohuen, vaalean hiukseni ja muotoilurautojen kanssa.

Lopuksi harjaan vielä kerran läpi suoristetusta hiuksesta ja suihkautan tyveen lakkaa (Schwartzkopfin Osis+) sekä pituuksiin kiiltosuihketta (Balmain Silk Perfume). Jos laitan hiukset suoristuksen jälkeen ponnarille, sliippaan suoristetun hiuksen tasaiseksi suihkauttamalla kampaan hieman lakkaa ja kampaamalla hiukset siistille niskaponnarille. Tämä rauta on muuten myös siitä näppärä, ettei kiireisenä aamuna rautaa tarvitse jättää jäähtymään ja lojumaan pöydälle, vaan sen voi pakata suoraan mukana tulevaan lämmönkestävään säilytyspussukkaan.
Suoristuskertojen jälkeen hius on tuntunut vahvalta eikä ollenkaan kuivalta ja uskonkin, että syynä tähän on raudan optimoitu lämpötila. Vielä en ole kokeillut kihartamista tällä raudalla, sillä teen kihartamisen useimmiten puikolla. Seuraavana osana tätä postaussarjaa ajattelinkin kertoa aina toimivasta beach wave -kiharatyylistä, jonka jälkeen voisin kiharrella vielä tälläkin raudalla. 

Toivottavasti tykkäsitte tästä postausideasta ja saitte siitä vinkkejä itsellennekin. Myös toiveita, kysymyksiä ja ajatuksia aiheeseen liittyen saa ehdottomasti laittaa tulemaan kommenttiboksissa. Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika