Slider

KOTIKUVIA JA KUULUMISIA

10/21/2018


Toivottavasti teidän viikonloppu on sujunut mukavasti ja rennoissa merkeissä! Mulla on ollut ohjelmassa perjantaina I Love Me-messut, joita pääsittekin seuraamaan ig storyn kautta. Sen lisäksi eilen pyörähdin Redissä (joka on muuten mun uusi suosikkiostari, super viihtyisä ja rakastan sen arkkitehtonisia ratkaisuja!) ja syömässä vanhempieni kanssa. Tarkoitus oli suunnata myös Lintsin valokarnevaaleille, mutta tiet ja parkkikset sinne oli niin tukossa, että päätettiin jättää tänä vuonna sittenkin väliin.

Valmistin perjantaina valmiiksi vähän isomman satsin pizzataikinaa 00-jauhoista, jonka laitoin sitten pariksi päiväksi tekeytymään jääkaappiin. Tänään pyöräytin siitä itselleni ensimmäisen pizzan ja jestas, että oli hyvää! Voisin jakaa reseptin myös tänne, jos haluatte. Sen lisäksi piipahdin Ikeassa, jonne oli muuten tullut jo ensimmäiset joulujutut - myös mun mukaani tarttui siro, talvinen ovikranssi, muutama koristekynttilä sekä kukkaruukkuja uusille huonekasveille. Ihan kohtahan on jo marraskuu, ja silloin olen antanut itselleni luvan muuttaa sisustustakin jouluisemmaksi!

Ajattelin välillä tulla päivittelemään ihan vain tavallisia kuulumisia ja viime päivien tekemisiä. Blogi on ollut taas melko hiljainen, kun koulujuttujen kanssa on ollut kiirettä ja olen keskittynyt lähinnä Instagramiin. Nyt pyrin taas vähän aktivoitumaan varsinkin, kun joulufiilistelyt alkavat pikku hiljaa ja niitä haluan myös jakaa täällä teidän kanssanne. Ajattelin liittää tähän postaukseen myös muutamia pilkahduksia siitä, miltä meillä kotona näyttää tällä hetkellä. Ihanaa sunnuntain jatkoa, palaillaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika