Slider

I LOVE ME 2018 TÄRPIT

10/16/2018

Syksyn odotetuin kauneuden- ja hyvinvoinnin tapahtuma, eli I Love Me pidetään tulevana viikonloppuna  19.10-21.10 Messukeskuksessa! Minun on tarkoitus mennä tutustumaan messujen tarjontaan ainakin perjantaina, jolloin messuilla on luultavasti vielä rauhallista ja täten tilaa tutkia ajan kanssa mielenkiintoiset ständit. Ajattelinkin kerätä tähän postaukseen muutamia tärppejä silmäiltyäni messujen ohjelmaa läpi ja samalla listata ständejä sekä messutarjouksia, jotka minua kiinnostaisivat eniten.
Messuständeistä kiinnostaa eniten kiertää ainakin L'Occitane, Tonymoly, Korres, Biozell, Eleven, Lavera, Nordic Beauty Import NBI Oy, NYX,  oletkaunis.fi, R/H Studio sekä Four Reasons. Tarkoituksena on tarttua ainakin messutarjouksiin sekä mahdollisesti löytää uusia testattavia tuotteita. Messutarjouksista tiedän etukäteen ainakin seuraavat: 

Laveran kaikki tuotteet messujen ajan -40%

Korealaiset sheet maskit ovat Elevenin pisteellä 1€/kappale, jonka lisäksi kaikkiin yli 50 euron ostoksiin kaupan päälle goodie bag

Make Up Factoryn vegaaniset meikkisiveltimet -20%

Glitternistin Ekoglitter-sarjan tuotteet messujen ajan -20%

Korresin kaikki tuotteet messujen ajan -20%, jonka lisäksi mm. yli 50€ ostoksista kaupan päälle Wild Rose-puhdistusvoide

Biozellin kaikki Color Mask hoitavat sävytteet 2 kappaletta yhteensä 10€

L'Occitanella tarjouksessa mm. Almond Value Pack Refill 39€, Hand Cream Trio 20€ ja Shea Hand duo Verbena tai Almond Delicious duo 29€.

The Balmin tuotteet ensimmäistä kertaa esillä Suomessa, tuotteita messualennuksin -20%-40%
Ohjelma on messuilla jaettu useammalle lavalle, joilla jokaisella on oma teemansa. Minua kiinnostaa toki kaikkein eniten kauneusaiheinen ohjelma, joka tapahtuu erityisesti Forum-lavalla. Perjantaina lavalla on kuultavissa mm. 10-vaiheinen korealainen ihonhoitorutiini (klo 11) sekä syksyn hiustrendit (klo 17:30). Lauantaina samaisella lavalla on nähtävissä esimerkiksi Editorial-look by Ida Ekman (klo 15) ja taas sunnuntaina Foreon ihonhoidon tulevaisuus-luento (klo 14) sekä Joe Blascon asiantuntijan vinkit täydelliseen meikkipohjaan (klo 16:30). 

Oletteko te tulossa messuille ja jos olette, mitä odotatte kaikkein eniten? Jos olette tulossa, niin moikataan kun tavataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika