Slider

I LOVE ME - OSTOKSET

10/22/2018

* sisältää affiliate-linkkejä

Messuviikonloppu hujahti ohi, ja on aika esitellä teille messujen ostoksia sekä löytöjä! Aikaisemmassa messupostauksessani oli vain ihan muutamia tarjouksia, mutta messuille päästessäni pää pyöri ja valinnanvaikeus oli suuri. Mietin jo ennen messuja valmiiksi sellaiset jutut, mitä oikeasti tarvitsen, jotta en sortuisi turhiin heräteostoksiin. Tämä toimikin, sillä sattumalta löysin juuri kaipaamiani juttuja hyvillä tarjouksilla sekä säästöpakkauksissa. Lisäksi löysin pienen ylläripiristyksen äidilleni, joka ei ole niin tuttavallinen meikkivälineiden ja kosmetiikan käyttäjä. Joko kiinnostaa, mitä messuilta ostin? Mennäänpä siis suoraan tuotteiden pariin!
EYLURE-RIPSET 3 KPL YHT. 10€* Olen ostanut viimeksi irtoripset ehkä kaksi vuotta sitten, joten oli jo aikakin päivittää varastoa uusilla ripsillä. Arvasin, että messuilla on Eyluren ripset paremmassa tarjouksessa kuin esimerkiksi hullareilla, joten säästin tietoisesti ostokseni messuille. Ja huikea tarjous olikin - kolmet ripset kympillä! Otin yhdet neutraalit, yhdet todella voimakkaat ja yhdet siltä väliltä. Katsotaan, mistä tulee suosikkini. (Lisäksi kuvassa näytepusseja mm. TonyMolylta sekä V10Plussalta.)
REAL TECHNIQUES POWDER BLEU COLLECTION SHADE BRUSH 13€.* Jonkin aikaa sitten lanseerattu Powder Bleu-sarja on tarkoitettu erityisesti puuterimaisille tuotteille, ja sen sametinpehmeät siniset harjakset saivat minut ostamaan uuden luomivärisiveltimen. Sivellin on luomelle runsas ja varsin pehmeä, joten uskon tämän päätyvän blenderiksi sävyjen välille. Tämä menee mielenkiinnolla testiin ja jos totean sarjan hyväksi, varmasti ostan myös sarjan muita siveltimiä.
BIOZELL TEXTURIZING SPRAY, KERATIN HEAT AND STYLING SPRAY, VOLUMIZING DRY SHAMPOO & COLOR TECH INTENSIIVINEN SÄVYTE PEARL *TUOTTEET SAATU PR-KASSISSA. Biozellin pisteellä minua odotti pieni bloggaajakassi, josta löytyi pieniä matkakokoja, lämpösuojasuihke sekä sain valita yhden itselleni sopivan sävytteen Color Tech -sarjasta. Juttelin asiantuntijan kanssa tovin, ja päädyimme valitsemaan minulle normaalin Silver-sävyn sijasta Pearl-sävyn, joka taittaa hieman lilaan/pinkkiin ja voi pysyä hiuksissa parhaimmillaan jopa 20 pesua. Jos sävystä haluaa vahvan, kannattaa se levittää pyyhekuiviin hiuksiin, kammata läpi muovikammalla ja odotella 20 minuuttia. Jos taas haluaa hempeämmän sävytteen, voi tätä käyttää hoitoaineen tavoin. Itse aion kokeilla hieman vahvempaa sävyä, ja lopputuloksesta päivittelen varmasti myöhemmin Instagram Storyn puolelle!
ORGANIC SHOP COFFEE & LIMONNIK SOFT FACE COMMAGE & ALGAE & SEA MUD FACIAL MUD MASK 2.80€/KPL. En ole koskaan aikaisemmin käyttänyt Organic Shopin tuotteita, mutta olen niistä somessa lukenut positiivista palautetta. Törmätessäni heidän pisteeseensä ajattelinkin ottaa testiin jotain sellaista, mitä kaipaisin ihonhoitorutiiniini - kuorinnan ja puhdistavan kasvonaamion. Kahvikuorinta tuoksuu huumaavalle, ja taas algae-mutanaamio lupaa puhdistaa ihohuokoset hellästi mutta tehokkaasti. Organic Shopin tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.
BATISTE INSTANT HAIR REFRESH DRY SHAMPOO & XXL VOLUME SPRAY 3 KPL YHT. 7€.*  Kuivashampoo on osa jokapäiväistä hiusrutiiniani, sillä omistan vaalean ja hennon hiuksen, joka kaipaa hieman keinotekoista tyvikohotusta. Tämä tarjous ProCaren pisteellä oli ohittamaton, yhteensä siis kolme normaalikokoista kuivashampoota 7 eurolla! Nappasin yhden paketin mukaani, ja nyt riittääkin taas kuivashampoota pitkäksi aikaa.
ECOTOOLS BEAUTIFULLY BRONZED SET 10€. Itse vannon RealTechniquesin siveltimien nimeen, mutta tämä tarjous oli niin hyvä, että päätin yllättää äitini ostamalla hänelle uudet meikkisiveltimet. Setissä tuli mukana puuteri/aurinkopuuterisivellin, poskipunasivellin, luomivärisivellin, huulisivellin, peiteainesivellin sekä kaksi meikkisientä. Näppärä ja kompakti setti sellaiselle, joka tarvitsee perusjutut, mutta ei yhtään ylimääräistä! Tämä tarjous hupenikin ihan silmissä, ja aika moni sanoi ostavansa näitä esimerkiksi pukinkonttiin valmiiksi.

L.A. GIRL PRO CONCEAL CONCEALER 4€. Syyskuun BetteBoxissa tuli mukana L.A Girlin primer, johon ihastuin todella paljon. Sanoinkin tuon postauksen yhteydessä, etten ole muita heidän tuotteitaan testannut, mutta haluaisin kyllä. Samaisella ProCaren pisteellä oli myynnissä useita L.A. Girlin tuotteita, joista ostin testiin tämän suureen suosioon nousseen Pro Conceal-peiteaineen. Katsotaan miten tämä toimii, ja miten esimerkiksi pärjää taistelussa Macin Pro Longwear  peittaria vastaan.
KOREALAISET SHEET MASKIT MM. HOLIKA HOLIKA & SKIN79 1€/KPL. Tämän Elevenin pisteen tarjouksen olin bongannut etukäteen, ja eipä yllättänyt, että pisteellä kävi kova kuhina koko messujen ajan. Kaikki korealaisen kosmetiikan kangasnaamiot olivat siis euron kappale, kun niiden hinnat normaalisti pyörivät 2,5-3 euron välillä. Maksimimäärä oli 11kpl per asiakas, joten senhän minä sitten otin! Annan tästä testiin myös äidilleni ja ystävilleni, jotka eivät ole aikaisemmin näitä kokeilleet. Rakastan kangasnaamioita erityisesti niiden kosteuttavuuden ja raikkauden vuoksi, ja onkin ihana päästä nyt testaamaan lukuisia erilaisia naamioita. Tämä oli ehdottomasti yksi messujen parhaita tarjouksia!
Vierailitteko te tänä vuonna messuilla? Mitä teillä tarttui mukaan, entä mikä minun ostamistani jutuista oli suosikkinne?


2 kommenttia:

  1. Anonyymi10/22/2018

    Nuo sheet naamiot näyttää ihanilta! Pitää kokeilla joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa testata! Sheet maskit toimivat erityisesti ihon raikastamisessa, kirkastamisessa ja kosteutuksessa :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika