Slider

SEPHORAN OSTOKSET - OSA 2

10/30/2017

Tässä vielä toinen osa Sephoran ostoksiani! Viimeksi esittelin kaikki Benefitin tuotteet, joten nyt on luvassa Too Faced. Täytyy sanoa, että petyin Espanjan Sephoran valikoimaan kyllä hurjasti - esimerkiksi Hourglassia tai Tartea ei ollut saatavilla lainkaan. Too Facediltakin puuttui esimerkiksi koko Peach- sarja. Löysin kuitenkin pientä täydennystä kokoelmaani, vaikka harmikseni esimerkiksi joulutuotteet jäivät saamatta (ne tulevat vasta ensi viikolla myyntiin Espanjaan..). Tässä kuitenkin loput tuotteet, joita Sephorasta lähti mukaani. Kertokaahan kommenteissa, mikä tuote oli teidän lempparinne! 

Paletti, joka sisältää kolme contourväriä ja yhden highlighter- sävyn. Lisäksi mukana tulee pieni kabukisivellin. Kaikki sävyt sisältävät kaakaouutetta ja tuoksuvat suklaalle! Sävyt ovat tässä light/medium paletissa omalle iholleni juuri sopivat - kaksi harmaampaan taittavaa sävyä sopivat varjostuksiin ja hieman punertavampi/oranssimpi sävy sopii aurinkopuuteriksi. Highlighteria en ole vielä testannut, joten sen koostumuksesta en osaa sanoa tarkemmin. Tätä palettia on kehuttu paljon, joten halusin ehdottomasti hankkia sen myös itselleni testiin. Hintaa tällä paletilla oli noin 38 euroa. 
WHITE CHOCOLATE CHIP EYESHADOW PALETTE
Tämä pieni luomiväripaletti lähti matkakokoisten tuotteiden hyllystä mukaani heräteostoksena. Sävyt ovat juuri sellaiset, joita käytän jokapäiväisessä meikissäni - vaaleaa, helmiäistä, hieman kimaltavaa. Lisäksi eräs syy miksi päädyin tämän paletin ostamaan oli uteliaisuus. Paletti on saanut jostain syystä todella huonot arvostelut Sephoran sivuilla (joka on erikoista TF:n paletiksi), ja halusin kokeilla, onko paletti näiden arvioiden veroinen. Omasta mielestäni ei, sillä sävyt ovat sopivan pigmenttisiä, eivät varise ja toimivat oikein hyvin. Plussaa paletin pienestä koosta, joten tätä on helppo kantaa mukana. Hintaakin paletilla oli vain 25 euroa, isompien palettien ollessa lähes puolet kalliimpia.
SWEETHEARTS PERFECT FLUSH BLUSH: PEACH BEACH
Halusin juuri tämän poskipunan, sillä olen aikaisemmin kokeillut vain Too Facedin mattaisia poskipunia. Tämän poskipunan koostumus on enemmän ns. baked, eli helmiäisempi ja monisävyinen. Paketissa on kolme raitaa erilaisia sävyjä, joita voi käyttää joko yksinään tai sitten sekoittaa kaikkia kolmea - periaatteessa saat siis yhdessä paketissa kolme eri poskipunaa. Tarkoitukseni ei ollut ottaa tätä persikkaista sävyä vaan Candy Glow, mutta olin vahingossa napannut tämän mukaani... Tämä on siis todella samanlainen kuin jo aikaisemmin omistamani Too Facedin Papa Don't Peach- poskipuna. Mutta ei se mitään, tykkään myös tämän sävyn luonnollisesta hehkusta!
BETTER THAN SEX MASCARA 
Tämä ripsari ei esittelyjä kaipaa! Maailman paras, oma suosikkiripsarini eli Better Than Sex. Vahamainen koostumus tuuheuttaa ja tiimalasin muotoinen harja erottelee ripset täydellisesti. Tätä on saatava varastoon jokaiselta ulkomaanreissulta! Ripsari maksoi noin 24 euroa.

MELTED MATTE LIQUIFIED MATTE LONG WEAR LIPSTICK: DROP DEAD RED
Pidän Melted Matten koostumuksesta todella paljon, ja tämä nestemäinen huulipuna ei sotkeennu edes syödessä. Tällä kertaa halusin klassisen punaisen sävyn, joka toimii niin arjessa kuin juhlassa. Siihen sopi parhaiten sävy Drop Dead Red, joka lähti mukaani. Hintaa tällä huulipunalla oli noin 21 euroa. 



6 kommenttia:

  1. Vitsi miten paljon mä haluisin kans noita Too Facedin tuotteita. Varsinkin just toi Better Than Sex ripsari ja noi Melted Matte huulipunat himottais! Toivottavasti mä joskus vielä pääsen haalimaan niitä itselleni. :) Ihanan sävyn oot valinnut tosta Melted Matte huulipunasta! :)

    ♡:llä Katja Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen testaamaan, en usko että petyt! :) Too Facediahan saa myös tilattua Suomeen, ainakin brittiläisen Selfridges-tavaratalon kautta!

      Poista
    2. Anonyymi10/31/2017

      Tuo better than sex ripsari on aiiiivan sysipaskaa :D Ei kannata ostaa! On paljon parempia ripsareita!

      Poista
    3. Mielipiteitä on yhtä monia kuin ihmisiä, joten kannattaa tottakai kokeilla mikä toimii itselle :) Mikä on sun suosikkisi?

      Poista
  2. Anonyymi10/30/2017

    Osaatko yhtään arvioida, paljonko sulla menee rahaa kosmetiikkaan? En kysele sillä, että ai kamala kun opiskelija käyttää rahaa, vaan ihan mietin, kun esittelit kokoelmaasikin aiemmin, että paljonko tuollaisen keräilyyn kuluu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kysyt rakentavassa mielessä! :) Faktahan on, että saan suuren osan kosmetiikastani tämän blogin kautta - täten pääsen testaamaan aika paljon tuotteita ilman, että rahaa kuluu suuria summia. Arvioisin, että käytän rahaa kosmetiikkaan noin 20-35e kuussa, tämä sisältää lähinnä meikkejä ja tuotteita, joita en saa yhteistyökumppneiltani. Sitten kun lähden reissuun olen säästänyt Sephoran ostoksia varten erikseen rahaa, tällä reissulla säästin sivuun meikkeihin noin 150 euroa. :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika