Slider

IKUISIA KUKKIA - MAISON HELSINKI

10/09/2017

Onko kukaan muu koskaan tuskaillut sen kanssa, kuinka olisi ihana pitää aina kodissa esillä tuoreita kukkia, mutta kukkakimppujen jatkuva ostaminen käy todella kalliiksi? Ainakin minä rakastan pitää kukkia esillä viherkasvien lisäksi, sillä ne tuovat väriä ja eloa sisustukseen. Kun kuulin kesällä ensimmäisiä kertoja Maison Helsinki- nimisestä putiikista, en olisi voinut kuvitella sisustavani omaa kotiani muovikukilla. Mutta kun tein visiitin liikkeeseen, mieleni muuttui heti. Nämä kukat meinaan ovat niin aidon näköisiä, ettei niitä ole erottaa muovikukiksi.

Maison Helsinki sijaitsee Korkeavuorenkatu 9:ssä ja on siis pieni erityisesti tekokukkiin ja sisustusesineisiin erikoistunut putiikki. Lisäksi myynnissä on muutamia vaatteita, kenkiä ja mm. pipoja. Suurin osa varmasti kuitenkin eksyy Maisoniin juurikin kukkien perässä, ja niiden takia sinne kannattaakin mennä! En ole koskaan nähnyt yhtä visuaalisesti kaunista putiikkia, jossa asettelu houkuttelee viettämään kukkien keskellä aikaa vaikka koko illan. Erilaisia kukkia eri väreissä pursuaa joka puolelta, joka tekee myös valinnan melko vaikeaksi... 

Putiikkia pitää Katja Teinilä, jolta olen saanut joka ainoa kerta uskomattoman hyvää palvelua. Siksi itse asiassa halusinkin kirjoittaa tämän postauksen (ei, tämä ei ole sponsoroitu!), sillä mielestäni on tärkeää tukea pienyrittäjiä, jotka uskovat omaan juttuunsa ja tarjoavat asiakkaalle samalla positiivisen ostoskokemuksen. Itse mielelläni maksan hieman lisää siitä, että tiedän tukevani pienyrittäjää ja samalla saan aina kiireettömästi henkilökohtaista palvelua.
Yksittäinen pioni, 15e
Hortensianoksa, 8e
Hortensiakimppu, 39.90e

Olen ostanut meidän kotiin tähän mennessä yhden isomman pioninoksan, jonka sain sattumalta katkenneesta isommasta kimpusta. Tämän oksan asetin pieneen maljakkoon lipastomme päälle. Sen lisäksi sain samalla tyylillä Marimerkon Flower-maljakkoon pienen pienen vaaleanpunaisen hortensianoksan, sillä kaikki 'normaalit' pienet oksat olivat liian isoja tuohon pikkuiseen maljakkoon. Kannattaakin siis kysellä isoista kimpuista katkenneita pieniä oksia, jos kaipaa yksittäisiä kukkia pienempiin maljakkoihin. Isompaan sisustukseen sopii paremmin sitten kimput, joita on mm. ruusua, hortensiaa ja pionia. Itse ostin valkoisen hortensiakimpun koristamaan keittiönpöytäämme aina silloin, kun emme osta aitoja kukkia. Tosin, kukaan ei ole vielä erottanut tätäkään kimppua tekokukiksi ;)

Tässä siis pieni vinkki teille muillekin sisustajille, jotka kaipaatte kestäviä ja aidonnäköisiä tekokukkia kotianne piristämään, käykää katsastamassa Maison Helsingin valikoima! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika