Slider

SEPHORAN OSTOKSET - OSA 1

10/26/2017

Matkapostaukset alkavat olla nyt kaikki julkaistu ja takaisin Suomeen on palattu, joten ajattelin, että olisi aika käydä ostospostausten kimppuun! Sillä blogi painottuu vahvasti kosmetiikan puolelle, teen ainakin näin alkuun postaukset kaikista Sephoran ostoksista. Jos haluaisitte postauksen myös muista ostoksista, pistäkää kommenttia kommenttiboksiin :)

Sillä Sephorasta tuli ostettua aika paljon kaikenlaista, jaan postaukset kahteen osaan. Täten saatte myös hieman enemmän kuvia ja sepostusta kaikista tuotteista :) Tässä ensimmäisessä osassa käydään Benefitin tuotteiden kimppuun, ja sitten toisessa osassa tutustutaan kaikkeen siihen, mitä Too Facedilta lähti mukaani. Toivottavasti tykkäätte näistä postauksista ja jos joko tuote inspiroi teitä, muistakaa, että Benefitiä saa ainakin lähimmillään hankittua Ruotsista. Kertokaahan kommenttiboksissa, mikä tuote oli teidän suosikkinne!
POREFESSIONAL MATTE RESCUE
Ensimmäiseksi tämä yksittäinen tuote, jonka ostin matkakokoisena itselleni testiin. En ole aiemmin kokeillut Benefitin Porefessional- primereita, joita on kovastikin hypetetty maailmalla. Sain aitoa Porefessionalia pienemmän purkin testiin, joten ostin sitten hieman isomman matkakoon tästä Matte Rescue- versiosta. Tuote lupaa siis tasoittaa ihohuokoset näkymättömiin luoden iholle tasaisen mattapinnan. Hintaa tällä matkakoolla oli 12e.

(Benetint, Porefessional primer, Roller Lash mascara & Hoola bronzer)
Tässä setissä pääsee kokeilemaan monia Benefitin suosituimpia tuotteita matkakokoina, kohtuulliseen hintaan. Lisäksi mukana tulee kaunis meikkipussi, joka menee sopivasti esimerkiksi käsilaukkuun. Päädyin ostamaan tämän setin, sillä se sisälti sekä Porefessionalin että Hoola bronzerin, joita molempia halusin testata. Hoola minulla on ollut jo aiemmin, mutta sitäkin matkakokoa on edelleen jäljellä. Nämä pikkuiset putilot ovatkin juuri sopivia ihmiselle, joka vaihtelee paljon päivittäisiä meikkejään. Uusia tuttavuuksia ovat paljon kehuttu Roller Lash ja Benetint, jonka testaamista odotan erityisen mielenkiinnolla - miten toimii nestemäinen puna, jota olisi tarkoitus käyttää sekä poskille että huulille? Setillä oli hintaa yhteensä 35e.
SUNDAY MY PRINCE WILL COME
(High beam highlighter, GALifornia blush, GimmeBrow brow gel & They're Real! lash primer)
Tästä minipakkauksesta löytyi matkakoot poskipunasta, kulmakarvageelistä, ripsiprimerista ja highlighterista - mitään näistä tuotteista en ole testannut aiemmin. Ostin siis ensin vain edellisen setin, mutta kun huomasin että settejä oli erilaisia, päädyin myöhemmin hankkimaan myös tämän. Harvoin käytän isoja tuotteita täysin loppuun, joten ajattelin, että on mukavampi ostaa monia pieniä matkakokoja, joilla pääsee sitten testaamaan erilaisia tuotteita. Eniten tässä setissä minua kiinnostaa Gimme Brow, jonka nimeen monet kauneustubettajat vannovat. Tälläkin setillä oli hintaa 35e.



3 kommenttia:

  1. Anonyymi10/26/2017

    Hei! Itse olen suuri Benefit fani ja meikkipussistani ei oikeastaan löydy muuta kuin juurikin kyseisen merkin tuotteita. Ehdoton suosikkini on nestemäinen hoola. Se jos mikä on näppärin meikkituote, voi tummentaa meikkivoidetta, käyttää aurinkopuuterina ja varjostuksiin tai sellaisenaan kasvoille. Kaikki tuotteet on ollut loistavia eikä yhtään hutia ole tullut. Meikkivoide Hello Flawless Oxygen Wow on parhaita meikkivoiteita mitä olen koittanut missä on aurinkosuoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä! Itse olen nestemäisten tuotteiden kanssa todella aloittelija, joten mielenkiinnolla odotan, miten onnistun tuon Benetintin kanssa! :D

      Poista
    2. Anonyymi10/26/2017

      Kannattaa Benetintin kanssa aloittaa pienellä määrällä ja poskille laitettaessa häivyttää todella nopeasti. Kuivahti aika nopeasti. Ekalla kerralla laitoin sudilla rohkeasti molempiin poskiin kunnon viirut, lopputuloksena olikin punatäpläinen pelleposki koko loppupäivän :) Huulilla aivan loistava, pysyy hyvin ja näyttää luonnolliselta.

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika