Slider

LOKAKUUN BETTEBOX - BLOGGAAJABOKSI

10/07/2017

* kaupallinen yhteistyö: BetteBox

Lokakuun BetteBox saapui minulle todella nopeasti, nimittäin päivä boksien postittamisesta! Ihanaa, että ehdin saada tuotteet ja myös postauksen teille vielä ennen meidän reissua. Boksi oli tosiaan tässä kuussa teemaltaan bloggaajaboksi, eli mukana oli eri kauneusbloggaajien suosikkituotteita. Kokonaisuutena voin sanoa, että tämä boksi on yksi kaikkien aikojen suosikkejani! Mukana oli näppäriä matkakokoja, jotka lähtevätkin kaikki mukaan matkallemme Espanjaan ensi viikolla. Jos haluat tietää mitä tämän kuun boksi sisälti, jatka lukemista ja kerro kommentteihin mikä oli sinun lempparituotteesi! 
CURAPROX BLACK IS WHITE WHITENING TOOTHPASTE 8 ML
Päivittäiseen käyttöön sopiva, aktiivihiiltä sisältävä hammastahna valkaisee ilman kiillevaurioita. Hydroksyyliapatiitti yhdessä fluorin kanssa vahvistaa kiillettä ja auttaa vihlontaan. Entsyymit tukevat syljen antibakteerista vaikutusta. Saatavilla apteekeista ja Sokos sekä Stockmann- tavarataloista. ovh 23.90/90ml.

TREACLEMOON ONE GINGER MORNING SHOWER GEL 60 ML
Raikkaan tuoksuinen suihkugeeli vaahtoaa pehmeästi ja puhdistaa ihosi hellävaraisesti jättäen sen pehmeäksi ja virkeäksi. Sopii myös käytettäväksi kylpyvaahtona. Treaclemoonin tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne ovat täysin vegaanisia. Saatavilla Sokos- tavarataloista. ovh 5.90/500ml.

ZIAJA GOAT'S MILK MOISTURIZING DAY CREAM 10 ML
Syväkosteuttava vuohenmaito tarjoaa ihollesi proteiineja, vitamiineja ja lipidejä. Päivävoide suojaa ihoa, kiinteyttää sitä luonnollisesti ja ehkäisee juonteiden ennenaikaista syntymistä. Sopii hyvin meikin alle. Saatavilla Sokos- tavarataloista. ovh 10/50ml.
LUMENE INVISIBLE ILLUMINATION INSTANT GLOW SÄVYSEERUMI 30 ML
Sävyseerumi on kuin kevyt ja hoitava meikkihuntu iholle, ja sitä voi kerrostaa lisäpeittävyyden luomiseksi. Käytä sävyseerumia joko sellaisenaan tai kasvomeikin alla tuomaan lisähehkua ja raikkautta. ovh 34.90/30ml.

L'OCCITANE SHEA ULTRA RICH BODY LOTION 30 ML
Ravitseva ja suojaava vartalovoide, joka sisältää 15% sheavoita. Kehäkukkauute ja hunaja ravitsevat ihoa. Imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Levitetään puhtaalle ja kuivalle vartalon iholle aamuin ja illoin. Saatavilla L'occitane sekä Sokos ja Stockmann- tavarataloista. ovh 27.50/250ml.

Tällainen boksi siis tässä kuussa! Kuten edellä jo totesinkin, oli tämän kuun boksi yksi omia kaikkien aikojen suosikkejani - eritysesti yllätyin Lumenen sävyseerumista, sillä se on todella arvokas tuote tämänhintaiseen boksiin. Olen harkinnut sen ostoa pitkään, mutta nyt sitten sainkin sen testiin! Sen lisäksi Ziajan kasvovoide lähtee reissuun mukaan suojakertoimensa vuoksi ja Treaclemoonin suihkugeeli on sopivan kokoinen pieni matkapakkaus raikkaassa tuoksussa. L'occitanen shea-sarjaa olen aikaisemminkin saanut testiin, ja tämä matkakoko lähteekin nyt myös mukaan matkaan. Kokonaisuutena todella onnistunut boksi täynnä ihania juttuja! Ensi kuussa onkin luvassa juhlakauteen valmistava boksi. Oman marraskuun boksisi pääset tilaamaan tästä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika