Slider

Uuutuksia Nunuco Designilta

8/04/2016



Heippahei ihanat! Tällä kertaa haluan esitellä teille muutamia uutuuksia, joita posti toi minulle Nunco Designilta yhteistyön merkeissä. Snapchatin seuraajani pääsivätkin jo ennakkoon näkemään unboxauksen siellä, mutta tässä vielä tarkemmin esiteltynä tuon pienen, söpön paketin sisältö <3 

Rakastan Nunucon omaleimaista designia, tyyliä ja tapaa tehdä rohkeasti erilaisia kuoseja. Tällä kertaa paketissani oli kahdet protective- puhelinkuoret sekä vuoden 2017 agenda, joka juuri julkaistiin ja joka tuli myyntiin. PS! Jos agenda kiinnostaa sinua, suosittelen lukemaan postauksen loppuun saakka.. ;)

Sen pitemmittä höpinöittä, tässä kuvien kera siis kaikki se mitä paketistani paljastui! Mikä tuote on teidän lempparinne? :)







Meille jyväskyläläisille on tulossa myös ihania uutisia, nimittäin Nunuco avaa ensimmäisen kivijalkakauppansa Jyväskylään osoitteeseen Kauppakatu 12! Avajaisia vietetään 12 elokuuta, ja ensimmäisille asiakkaille on luvassa mm. goodie bagit ja tarjolla on macaronseja ynnä muuta mukavaa. Itsekin yritän päästä paikan päälle kaupan avajaispäivänä kunhan vaan olen silloin Jyväskylässä :)

...ja sitten vielä loppuun se paras juttu teille lukijoille. Saan nimittäin arpoa teidän kanssanne yhden vuoden 2017 Agendan, jonka mukana tulee myös ihana Nunucon tarrapakkaus! Arvonta suoritetaan Instagramissani eli @lauraannika. Tarkemmat ohjeet löydätkin siis sieltä. Onnea kaikille tasapuolisesti arvontaan, voittaja julkaistaan sitten tulevana maanantaina, 8.7 ! (Osallistuminen vaatii Instagram-tilin). 


2 kommenttia:

  1. Anonyymi8/05/2016

    Moikka! Olen kiinnostunut LV:n 6 keyholderista, joka sullakin on. Millainen se on käytössä ja mitä oot tykänny siitä, tuleeko käytettyä paljon yms? Kiitos jo etukäteen käyttökokemuksista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla se on käytössä päivittäin ja on tosi näppärä, taakse mahtuu muutama korttikin säilöön :) Itse pidän tosi hyvänä ostoksena, eli suosittelen kyllä jos avaintensäilytys on ongelmana.

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika