Slider

NYX Lip Lingerie

8/26/2016



Halusin kirjoittaa näistä ihan omanlaisensa postauksen, sillä olen saanut kyselyitä huulistani jo jonkin aikaa. Kaikista huvittavinta on se, kuinka useampikin henkilö on laittanut minulle viestiä ja kysynyt että olenko ottanut huulitäytettä! :D Ja ei, en todellakaan ole. Huulieni salaisuus viimeaikoina on ollut ainoastaan tämä NYXin ihana huulituote, eli lip lingerie.

Ostin ensimmäiset sävyt jo toukokuussa kun tuote lanseerattiin Sokoksiin Suomessa. Silloin käytin tätä melko satunnaisesti, ja enemmän tykkäsin arjessa pitää soft mattea. Nyt kuitenkin olen kallistunut enemmän lingerien puoleen sen kestävyyden ja mattaisuuden takia. Soft matte kuluu huulilta aika nopsaan pois, sillä se ei kuivu täysin toisin kuin tämä. 

Tällä hetkellä multa löytyy kuusi eri sävyä, kun yhteensä sävyjä taitaa olla 12 eli puolet olen onnistunut hankkimaan. Ihan vinkkinä, että nämä on oikeasti aina Sokoksilta loppu - tilaa siis suosiolla haluamasi sävy netistä, ja katso swatchit joko youtubevideoilta tai googlettamalla. Itse tilaan omani NordicFeeliltä, eikä postikulujakaan tule kuin 3,50 euroa tuotteiden hinnan päälle. 




Lingerien tekstuurista on puhuttu aika paljon puolesta ja vastaan, joidenkin mielestä koostumus kuivattaa huulia liikaa. Mulla tätä ongelmaa ei ole ollut ja päinvastoin tykkään siitä että koostumus on jykevä eikä leviä huulilta, ei tahriinnu eikä juurikaan siirry esim syödessä. Suosittelenkin siis että itse kokeilet sopiiko tuote sinulle ennen olettamusten tekemistä. Jos huulipuna tuntuu tosi kuivattavalta, kannattaa myös testata laittamalla väritöntä huulirasvaa ensin alle, anna sen imeytyä, pyyhi ylimääräinen pois ja sitten levitä tämä. 

On ihme juttu kuinka pelkkä huulipuna voi muuttaa ilmettä, ja freesata neutraaliakin meikkiä. Itse en näiden tummimpien sävyjen kanssa käytä edes ollenkaan rajauskynää, vaan vedän aplikaattorilla tarkat rajat suoraan tuotteella huulille. Vaaleampien sävyjen kanssa kannattaa kuitenkin tarkan lopputuloksen saamiseksi käyttää rajauskynää ennen huulipunan lisäämistä. 

Joten siis, tälle iso suositus minulta! Kaikki muut huulituotteet - jopa MACin ja Smashboxin huulipunat ovat jääneet vähemmälle käytölle tämän takia. 



4 kommenttia:

  1. Ite oon tykästynyt NYX;n soft matteen,mutta tuota voisi ehdottomasti kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla! Koostumus on ihan eri, joko siitä tykkää tai sitten ei :)

      Poista
  2. Mulla on ihan sama juttu! Tykkään ehdottomasti enemmän Lingeriestä kuin Soft mattesta juurikin sen koostumuksen vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Vaikka se voikin olla vähän kuivattavaa niin kestävyys sekä pigmentti ovat monta kertaa parempia lingeriessä.

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika