Slider

Tallinnan ja Helsingin ostokset videolla

7/30/2016






7 kommenttia:

  1. Anonyymi7/31/2016

    Tosi kivoja vaateostoksia! :) Mua jäi kuitenkin ihmetyttämään kun jonkun postauksen kommenteissa sanoit pyrkiväsi käyttämään eläinkokeetonta kosmetiikkaa, mutta olit ostanut kuitenkin Victoria's Secretin ja Smashboxin tuotteita? Smashboxin tilanne eläinkokeettomuuden suhteen on kai vähän epäselvä, mutta Victoria's Secret ei (myös mun suureksi pettymykseksi...) ole ollut vähään aikaan eläinkokeeton.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, näinhän se on valitettavasti. Smashbox on eläinkokeeton, paitsi jos maan laki pakottaa elänkokeisiin. Tosin yritys ei ole enää edes Kiinan- markkinoilla. VS:n suhteen on pakko tehdä myönnytys, sillä tykkään tuotteista niin hurjan paljon. Kompensoin sitten lahjoittamalla eläinsuojeluun ja olemalla kasvissyöjä. Koko maapalloa ei voi pelastaa eikä mielestäni elämässä tarvitse kaikessa olla täysin ehdoton - kunhan pyrkii tekemään oman osansa ajamiensa asioiden eteen. Mielipidekysymyksiä kai nämäkin. Yhtä lailla joku voisi kyseenalaistaa halpamaissa tuotettujen vaatteiden käytön ja niin edelleen... Aina löytyy parannettavaa :)

      Poista
  2. Anonyymi7/31/2016

    Mä itse en lue eläinkokeettomaksi yritystä, joka toteaa tekevänsä kokeita vain lain niin vaatiessa, sillä silloin niitä kokeita yrityksen toimesta todennäköisesti tapahtuu. Mutta jokainen saa päättää tietenkin itse mihin sen rajan vetää. Oon muuten ihan samaa mieltää siitä että koko maailmaa ei voi yksin pelastaa, ja se että tekee edes jotain tärkeäksi kokemiensa asioiden eteen, on jo todella hyvä asia :) Mua vaan ihmetytti että etkö tiennyt Victoria’s Secretin eläinkoepolitiikasta, mutta tää selvensi asiaa!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi8/02/2016

    mikä sun nimi on snapchatissa?

    VastaaPoista
  4. Anonyymi8/07/2016

    Aika paljon ylivaloittunut :( mut muuten kiva video ja ihania ostoksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan riippuu myös paljon siitä millä päätteellä katsot videota - mulla on sama ongelma tietokone vs. puhelin/ipadin kanssa. :/

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika