Slider

Kaksi viikkoa liikkumattomuutta.

4/08/2014





Menin tänään lääkärini vastaanotolle sillä mentaliteetilla, että saisin antibioottikuurin ja sillä selvä. No, ei se ihan niin mennytkään... Tauti olikin muuttunut flunssasta poskiontelotulehdukseksi. Yhtä punkteerausta, pyörtymistä ja antibiootteja rikkaampana sieltä sitten astelin ulos. Jos tämä ei tämänviikon aikana ala parantua, seuraava siirto on sairaala ja leikkaus otsaonteloon. Siinä siis kiteytetysti myös syyt miksen blogia ole ehtinyt päivittelemään.. Eikä mitään treenaiheista päiviteltävää tässä kahden viikon aikana ole kyllä tullutkaan. :(

Omituista on, kuinka muuten mun oloni on jo ihan normaali. Kurkku ei ole kipeä eikä kamalasti yskitäkään. Siitä se varmaan onkin "petollinen" että ei muita oireita ole kuin tämä tukkoisuus- melkein jo mietin tällä viikolla treenaamaan lähtemistä, mutta onneksi nyt lääkärissä kävinkin varmuuden vuoksi. Ohjaukset on peruttu viimeviikolta ja perun vielä ainakin tulevankin sunnuntain.. Kaikki aika on siis mennyt muun kuin liikunnan parissa, pääasiallisesti valmennuskurssilla ja kirjaa päntätessä.


Jos mä ihan rehellinen olen, ei mulla oikeastaan edes ole tämän jakson aikana ollut kauheeta hinkua treenaamaan. Ehkä jami on ainut sellanen, mikä vähän harmittaa. Oon muutenkin pitkien luku- ja luentosessioiden jälkeen ollut sen verran loppu, ettei liikkumaan lähteminen fyysisestikään innosta. Lisäksi elämässä on tapahtunut muitakin muutoksia, jotka vie kiinnostusta liikunnasta muualle. Niitä en kuitenkaan täällä halua sen tarkemmin eritellä. :)

Ei mulla oikeastaan muuta tällä(kään) kertaa. Voisin koittaa teille lukemisten lomassa jotain aihepostausta tehdä, minkä voisin kirjoittaa taudista huolimatta. Kirjoittamaan tulin siksi, että mua ihan harmittaa tämä hiljaiselo blogissa- täällä mä silti olen vielä, elossa! Elämä on vaan taas aika haipakkaa ja ylä- sekä alamäkeä. Varmasti moni muukin samassa tilanteessa oleva tietää ja tuntee sen.

Toivotaan nyt että tämä menisi lääkkeillä ohi, ettei poranterän alle tarvitsisi kalloa laittaa. Päivittelen fiiliksiä vielä vaikka viikon loppupuolella uudestaan, ja koitan jotain aihepostaustakin vääntää. Mukavaa loppuviikkoa sinne kaikille! Tsemiä vikaa jaksoa lukiossa painaville, ja erityisesti pääsykokeisiin lukeville. :)


Tällaisiakin tupsahti postista eilen. Täytyy laittaa kokeiluun,
tuskin d-vitamiini ja muut lisäravinteet huonoakaan tekee
 tämän taudin ja antibioottikuurin aikana!

10 kommenttia:

  1. Voi ei, pikaisia paranemisia ja tsemppiä luku-urakkaan! :/

    VastaaPoista
  2. Paranemisia! <3
    Jamissa oli mun vieressä ilkeä aukko kun et ollut siellä... :'(

    VastaaPoista
  3. Anonyymi4/10/2014

    Oikeesti pakko sanoa että I feel you! Just pari päivää sit luin tän postauksen ja olin ihan et voiei vähänkö ois mälsää iteki tulla kipeeks just nyt ku pitää lukee pääsykokeisiin ja on valmennuskurssia ja Ylläksellekin pitäis ens viikolla lähteä. Nii enköhän tuu just nyt ihan hirveeseen nuhaan ja yskään... Kuumettakin kepoiset 39astetta, että tän viikon lukemiset ja reissu Ylläkselle tais olla siinä :D Ei mulla muuta ku että pikaista paranemista sulle, toivottavasti sun ei tarvii mihinkää leikkauksii asti mennä! :) ja tietenkin hirveesti tsemppiä lukemiseen!! :):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, kamalaa! Jos mä jotain tästä opin, niin kerralla kannattaa levätä kunnolla pois- sillon välttyy tällaisilta jälkitaudeiltakin. Nyt siis vaan lepoa, lääkettä ja kyllä se siitä!! :)

      Poista
  4. Oijoi, tuommoinen sairastelukierre ei kyllä ole kiva.. Meikä on kans lenssussa tällä hetkellä, muuten voisiki vetää täysi lepiä mutta mulle tuli kutsu tulla vetään sinne pääkaupunkiseudulle BodyCombat -hyväntekeväisyysmaratoniin. Jaa nähdä mennäänkö puolikunnolla pää kainalossa ja sen jälkeen joku sydänlihaksen tulehdus :D mut hei paranemisia sulle! Lihakset ainakin tykkää levosta ja varmaan on taas kiva kääntää uus vaihde päälle kun paranet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vuoteen ollu kipeenä ja nyt kaksi tällasta putkeen.. ei kiva :( Sullakin kyllä iski nyt niin ilkeeseen paikkaan että! Harkitse tarkkaan mikä olo on ennenkuin lähdet- muuten tosiaan seurauksena voi olla sullakin joku tällanen "kiva" jälkitauti :(
      Paranemisia!! <3

      Poista
  5. Eikä, onpa ikävää! Koitas nyt parantua pian <3 Kandee ollakin pitkään levossa sairastelun jälkeen, vaikka olo oliskin jo parempi.

    Oli muuten ihan kauhee tuo punkteeraus (jos se on se kun ihanasta kaivellaan nenää? :D) ja itekin pyörryin siinä. En tiedä mitä tapahtu, mutta siihen juttuun en uudestaan menisi, tuli niin hullu olo :D

    Paranemisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se, missä isketään se neula luuseinämän läpi mukavasti :D Mä en oo koskaan aikaisemmin pyörtynyt, se koko ajatus ja varsinkin se rusahdus siinä pistokohdassa sai mut voimaan pahoin. Kaiken lisäksi pidin koko homman ajan silmiä kiinni.. Onneksi lääkäri oli mukava ja osaava! Ja jospa se sillä nyt paranisikin nopeammin.. :) Kiitos!!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika