Slider

Lepopäivän kehonhuoltotreeni

3/14/2013



Tällä viikolla on taas koulutyöt alkaneet painaa päälle ja koeviikko onkin jo ei seuraavalla, vaan sitä seuraavalla viikolla. Mihin se jakso taas yhtäkkia katosi?! Toisaalta huokasen helpotuksesta, koska se järjetön tavaran (=liikuntakassien, luistinten yms..) raahaaminen loppuu. Ja kevät tulee. Ihanaa.

Alkuviikon treenit meni kivasti, ja varsinkin tiistain spinningissä fiilis oli mahtava. Muutamaa pyörää lukuunottamatta taas täysi sali ja kaikki niin mukana! On ihan mahtavaa huomata, että kun juoksupätkällä sanoo porukalle, että "lähteekö vielä vähän lisää?!" niin nehän oikeesti kiristää vauhtia, jes! :) Ja tiistain iltadiscosta ei nyt mitään sen enempää tarviikaan sanoa, sehän on aina (arki)viikon kohokohta <3

Keskiviikkona oli vähän löysä olo koska tiistaina tuli vedettyä niin kovaa. Päätinkin siis jättää maksimisykkeet vasta lauantain jamiin ja ottaa keskiviikon lepopäiväksi. Jota en kyllä tietenkään malttanut pitää salilta poissaolemalla. Tehtiin salikaverin kanssa sitten kehoa avaava ja venyttävä kevyt treeni ja alkuun n. 15 minuuttia kevyttä soutua. Hyvällä fiiliksellä lähdin salilta ja kroppa kerrankin ihan rentona. Tässä vielä vähän kuvamatskua kyseisen treenin kulusta :)

Huomenissa vielä oma tanssiohjaus, pumppi ja viikonloppuna jamia, shbamia ja jalkapäivä (yök). Treenintäyteinen loppuviikkokin siis tulossa :) Millaselta teidän treenikalenteri näyttää? :)

10 kommenttia:

  1. Miten nii jalkapäivä yök?? Just paras! ;) Söpöjä kuvia! <3

    VastaaPoista
  2. Anonyymi3/14/2013

    Jalkapäivä yök??! Just se paras, saa koetella omia voimia ja vetää ihan hapoille! Ja se tunne, kun et pääse rappusia ylös pukkariin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiii! :D Jalkapäivä on ihan turha keksintö (mutta silti pakollinen).. :D

      Poista
  3. Anonyymi3/15/2013

    mitä tanssitunteja vedät? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis olen spinuohjaaja mutta tänään poikkeuksellisesti vedin liikkakurssilla jumppatyylisen tanssitunnin :)

      Poista
  4. Anonyymi3/15/2013

    ootko jo testannu uutta shbamia? ite pääsen maanantaina testaa ekan kerran, ootan niin innolla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo käynyt shbamissa nyt varmaan kuukauteen. Luultavasti ens lauantaina pääsen taas ja jos sillon vaikka olis jo uutta :)

      Poista
  5. Oon käynyt joskus reilu vuosi sitten pari kertaa spinningissä, mutta se jäi siihen pariin kertaan kun en jostain syystä vain innostunut, ja tunnitkin olivat tuolla omaa salia kauempana. Sun spinningtuntikertomuksia lukiessa tulee aina pieni hinku antaa lajille uusi mahdollisuus, ja siis niin että pääsisi juuri sun spinnuun! Ne kun kuulostaa aina niin mahtavilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kaikki ohjaajat aina sanovat, että mitään lajia ei saisi tuomita ennenkuin kymmenen kertaa on käynyt kokeilemassa. Mun mielestä se on aika hyvä neuvo! Eri ohjaajien tunneille vaan ja yrittää vaikkei niin kivalta heti tuntuiskaan.
      Kiitos kivoista sanoistasi Liina ja tervetuloa vaan mun tunnille! ;D

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika