Slider

Uudet ohjelmat on täällä!

10/31/2012

Kuten varmasti monet muutkin jumppahullut ovat jo huomanneet, niin tosiaan tulevien ohjelmien traclistit on taas julkaistu. Meillä ohjelmat vaihtuu siinä joulukuun alkupuolella, en sit muista tiedä..
Laitoin tähän kuvakaappauksena nämä ohjelmat, jotka meidän salilla pyörii ja mistä täälläkin eniten kirjoittelen. Mulla ei ainakaan biiseistä ole ollenkaan huonoa sanottavaa! Saa nähdä miten toimivat käytännössä. Mitä te olette mieltä?

Ei hirveesti ennalta tuttuja biisejä mukana, jes! Kaikista ärsyttävintä on, jos kaikki biisit on tuttuja radiosta.. Varsinkin vatsabiisistä olen oikein innoissani! Nyt täytyy alottaa kuuntelemaan koko setti läpi..

Jamissa harvoin mennään musiikin kanssa metsään. Hyviä biisejä mukana, näillä aivan varmasti saadaan taas kylmät väreet aikaan. JB:n Boyfriend yllätti, mutta positiivisesti! ;)

Hyviä biisejä tässäkin, varsinkn selkää ja hartioita odotan innolla. Vaihtoehtoinen ysi on tuttu edellisestä jamista ja sitä meinaankin ruikuttaa ohjaajaltani mahollisimman pian.. :D

Monet biisit on tuttuja jostain aikaisemmasta LM ohjelmasta,siitä miinusta.. Tätä ei jaksa siksi jankata kyllä kolmea kuukautta. Toivottavasti edes erilaiset miksit, ja tosiaan tuomitaan vasta kun on käytännössä päästy testaamaan, :)

12 kommenttia:

  1. Siis mitää? Onko aika mennyt näin nopeasti että kohta vaihtuu jo ohjelma? Ihan kun olis vasta pari viikkoa mennyt, mutta näköjään on jo lähemmäs kaks kuukautta:P Ounou.

    Toisaalta en oo tykännyt niin paljoa tän hetken combatista ja pumpista, eli uudet musat kelpaa mielellään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mietin itekin! Varsinkin nuo tunnit, joilla pääsee käymään 1-2 kertaa viikossa, tuntuu että ei muista vielä edes kappaleita ulkoa :D (Yleensä kun ne opin ulkoa jo parin kolmen kerran jälkeen). Musta tuntuu muutenkin että mitä pidemmälle mennään niin kokoajan tuntuu että kaikki menee nopeemmin kun ennen.. Onkohan tää sitä vanhenemista?! :D

      Poista
    2. Joo, aika ikäloppuja aletaan jo olla ;D Mutta tosisaan aika menee aivan liian nopeesti. Kohta on jo perjantai ja kohta on...kesä!!! se saa kyllä tullakki nopeesti ;)

      Poista
  2. Mun puolesta saisi combatin ohjelma jo vaihtua! :D Niin kuin blogistani luitkin, ei tuo nykyinen vaan nappaa. No okei, kerta kerralta se tuntuu edellistä kertaa paremmalta, eli luultavasti oon täysin rakastunut tähän sitten loppupuolella kun ohjelma on jo vaihtumassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on menty jo miksauksiin jotka on niitä parhaita. Mukana kaikki lempparibiisit vuodien varrelta! <3

      Poista
  3. Näyttää kyl lupaavalta, oottelen etenki (ylläri ylläri :D) jamiohjelmaa! Turbulence tekee näköjään paluuta combatin ja shbamin kaa, jeeee! :D Pumppiohjelmaki vaikuttaa paremmalta ku tän hetkinen, hyvält näyttää siis! Paitsi...haha, henk.koht vihaan what doesn't kill you-biisiä, en tiedä ees miks mut jotenki EIIIH! :--D nomut, muuten oottelen kyl innolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ootan jamia! Epäilen kyllä miten turbulence voi toimia combatissa,hmmh... Ja tosiaan tosta kelly clarksonin piisistä en mäkään välitä, aika loppuun kulunu jo :D

      Poista
  4. Anonyymi11/01/2012

    Oi en malta oottaa et pääsen combatissa kuulemaan ton turbulentin ja internet friendsin!!! Ne auttaa ehkä vähän siihen ikävään mikä tulee siitä nykyisestä seiskasta jäämää.. Killer mixauksia ootellessa! ;) pumpin ja sh'bamin biisitki näyttää oikei lupaavilta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä ootan kans tota vatsabiisiä bc:hen, en oikeen vaan usko et tollanen lil jonin kemutuskappale toimii combatissa.. :D Jamissa se oli hyvä, siitä on vaikee pistää paremmaks :)

      Poista
  5. Oijoi <3
    Ei malttaisi odottaa ;)

    VastaaPoista
  6. Tosi kivan olonen blogi, tästä saa inspiraatiota(:

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika