Slider

Energinen maanantai

10/01/2012

Heipsun kaikki! Se olis niinkun lokakuu, illat pimenee, ilma viilenee.. Auringon ja hiostavan kuumuuden (josta me tosiaan ei kamalasti päästy tänäkesänä nauttimaan..) jälkeen on kivaa, että ilma viilenee ja raikastuu. Pimenevissä illoissa salille on mukavampi mennä, ja ryhmäsalissakin discovalot pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Koeviikon loppumetrit häämöttää, ja mä käyn niin levottomaksi.. Tänäänkin matikankokeessa, josta ei todellakaan tullut mitään, keskittyminen oli pyöreät nolla. Kokeen olin tehnyt tunnissa, ja viimeiset puol tuntia ei ollutkaan helppoa istua hiljaa paikallaan ja ootella sitä, että saa poistua... Heti kotiinpäästyä pistinkin musat täysille ja nollasin hetkeksi kaikki koulujutut. Nyt pitäis vielä jaksaa rutistaa keskiviikkoinen ranskankoe, ja torstaina meidän lukion 2.vuosiluokka suuntaakin vesille ja kohti tukholmaa, JEE! Toi reissu tulee todellakin tarpeeseen noin koeviikon päätteeksi.

Tänään lähen kokeilemaan uutta sh'bamia, kuulemma ei niin mahtia kuin edellinen, mutta mukavaa settiä. Eikä kuulemma ihan niin tiukkaa kuin edellinen. Täytyy muutama kerta käydä kokeilemassa ja sit voin tännekin kirjotella arviota.

Ranskankirjan pariin palaaminen täältä koneelta tuntuu niiin hankalalta.. LM-biisien jumputtaminen ja blogeissa seikkailu on niin paljon houkuttavampaa. Ehkä mä tästä koitan nyt raahata kroppani sinne koulujuttujen ääreen. Päivitellään kuulumisia taas lisää risteilyn jälkeen, siihen asti au revoir!

iPhone5 kakkoskameran matskua. Yllättävän tarkka!
Matikanlaskujen sijaan päätin eilen tehdä uudet kynnet... asiat tärkeysjärjestykseen, heh ;)

13 kommenttia:

  1. Voih siitä on piiitkä aika kun olin viimeksi SHBamissa.. Sen jälkeen kun on ruvennut ohjaamaan itse niin ei tuu käytyy vähemmän-suosikki tunneilla, kun tahtoo vaan niille muutamille silloin harvoin kun on aikaa.

    Huikeet noi kynnet!!! Oot kyllä huippu laittaan :) Itse en osais elää ihan nuin pitkien kanssa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään kuulin itseasiassa yhden naisen salilla päivittelevän just tuota samaa, kun ei ehdi käydä sit kun vaan niillä lemppareilla ja ne jotkut tehokkaatkin, mutta ei-niin-kivat tunnit jää käymättä. Välillä kannattaa silti poiketa rutiinista! Ja tuo uusi ohjelma olikin yllättävän hyvä ;)

      Haha kiitos :D Nämä itseasiassa on vielä tosi lyhyet, vähän yli sormenpäiden. Joskus on ollut pidempääkin, mutta sillon ei paljon pumppikiekkoja lattialta nostella ;D

      Poista
  2. Mä tykkäsin myös uudesta sh'bamista! Thriller oli aika erilainen, mut kai siihenki tottuu ja alkaa pitää enempi viel. On kyl totta et syksysin mulla on ainaki treeni-into ihan huipussaan, en jaksais myöskään lukea ja mulla viel kolme jäljellä, apua... Onnee ranskankokeeseen ja hauskaa reissua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän positiivinen yllätys oli joo! Thriller oli erilainen, mutta en nää sitä pahana juttuna varsinkin kun meidän ohjaaja osasi ottaa siihen sen oikean otteen :D Tykkäsin ihan sikana kasista, missä möngitään lattialla, aivan huippu! ;)

      Poista
  3. Tää on tosi jees tää sun blogi! Oon kateellinen sun sixpacistä.... D:
    Oot hirveen kaunis muutenki ! :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi10/02/2012

    ite on kyl täytyny todeta et tää sh'bam on kyl aika helppo! se thriller on tietty mj fanina iha huippu ja kans se mis mennää lattialle on kiva mut muute ei kyl mun kohal toi sarja iha nappaa.. vaik sh'bam onki se syy miks oon sats:ille lähteny! mut toisaalt jotai hyvää siinäki, koska nyt ku sh'bamit ei oo houkuttanu ni oon sit suunnannu bodycombattii! ;) ja oikeesti ihan parast ku voi bongaa niit biisei ain täält sun blogist ku ain tunnil fiilistelen niit!! ps. torstaita ootelles!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alku on kyl joo vähän kevyempi, mut esim just toi thriller nostaa sykettä. Yleensä ohjelmat syttyy kun käy muutaman kerran, mut joskus voi vaan olla ettei nappaa.. Mä kyl oon ihan tyytyväinen! Varsinkin se 8, iihan mahtavuutta ;) Kiva et säki salla oot löytäny kommentoimaan! :D

      Poista
  5. Anonyymi10/03/2012

    Tiiätkö millon vaihtuu BodyCombatin ohjelma? Pääsin kokeilee sitä 53:sta ekan kerran vasta tällä viikolla ylppäreiden ja muiden kiireiden takia, ja musta se on aivan ihana mut harmittaa jos kohta jo vaihtuu :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. BC 53:sta on menty vasta muutams viikko, joten dont worry! :)

      Poista
  6. hei ihanat noi kynnet! ootko tehny ne niillä tipeillä vai millä ? :)

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika