Slider

Tuore spinningohjaaja täällä terve!

6/26/2012

Heipsun! 
Lupasin päivitellä tuon näytetunnin jälkeen fiiliksiä ja sitä, että miten kävi. Nooh, mähän sain sen paikan :) Ensin tässä tuurailen muita lomalaisia ohjaajia kesäkalenterin ajan ja sitten hyvin mahdollisesti syksyn kalenteriin koitetaan saada mulle omaa tuntia.
Plussapalautetta sain kaikilta todella selkeästä ohjauksesta. Siitä mulle onkin aikaisemmin jo sanottu. Eli siis kuulemma hyvin selkeät ohjeet ja selostus mitä missäkin biisissä tehdään. Näytetuntini "arvostelija" sanoikin, että todella valmis ohjaaja olen jo vaikken olekaan spinningiä aikasemmin ohjaillut.
Huomautusta sain siitä, että musiikki saisi olla kovemmalla. Tuo on jännä, koska itselle eteen se kuullosti nytkin melko kovalta :D Mutta tietenkin sinne takariveihin se kuuluu hiljempaa, ja täytyypä tuo sitten korjata tulevaisuudessa. Joku myös toivoi enemmän muistutuksia siitä, kuinka kauan biisiä on jäljellä.
Ensimmäiset tuuraukset alkavatkin tuossa viikon päästä. Luultavasti niitä tulee tässä tasaiseen tahtiin lisää, kun ohjaajat jää lomalle ja alkavat kysellä sijaistajia. Nyt alkaakin sitten basictunnin suunnittelu tuon cardion lisäksi :) Jos teillä sattuu olemaan jotain biisiehdotuksia siihen, niin laittakaapa asappina tulemaan että voin kuunnella ja mahdollisesti pistää biisit käytäntöön!Näytetunnin sujuttua hyvin lähdinkin vielä tänään juhlistamaan sitä pumppiin.. Liikunnallinen päivä ollut taas tosiaan!
Eipä mulla muuta tällä kertaa. Palaillaan myöhemmin tällä viikolla!:)



15 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon uudesta pestistä :)

    http://inmotionblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Jeah, tosi hieno homma! Paljon onnea! :)

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea vain! :) Siitä se ura ohjaajana lähtee :)

    Mitään kovin erikoisia biisiehdotuksia ei ole. Käyt niillä samoilla tunneilla kuin itsekin eli paljon LM:ää ;)

    Tässä kuitenkin muutama biisi, joita olen RPM:ssä rakastanut ihan täysiä:
    - Pendulum: Watercolour, Witchcraft
    - Paffendorf: Discover (Club Mix)
    - Tiesto feat. Kirsty Hawkshaw: Just Be (Antillas Club Mix)
    - Manian: Loco (Empyre One Remix)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hirveesti ei LM biisejä suositella ottamaan ainakaan samoina remixeinä, mutta kyllä mulla niitä se pari varmaan tulee aina olemaan mukana. Täytyy kuunnella tuo tieston biisi, se ainakin oli ihan uus tuttavuus!

      Poista
  4. Oi paljon onnea :) !

    VastaaPoista
  5. Hieno homma, paljon onnea! :) Nyt vain tuurailemaan, siitä se kehitys lähtee tasaisesti nousemaan! ;)

    VastaaPoista
  6. Paljon onnee paikan saamisesta! :-)

    Tästä blogista tuli kyllä yks mun lemppari, sillä oon itekkin tosi plajon kiinnostunut urheilusta ja hankkimaan näkyviä tuloksia kroppaani ton lentopalloilun ohella. Toivoisin vaan, et noi kuvat olis hieman isompia, et ei tarviis kaikkia aina avata uuteen ikkunaan lähempää tarkasteluu varten! :-)

    Eli jään ehottomasti seurailemaan Bloglovin'in kautta! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja kiva että tykkäät :) Kuvista tykkään ton kokosena, samoin fontista ja ne on ollut ja tulee olemaan valitettavasti aina ton kokosia. Kiva että saadaan uusija lukijoita mukaan tervetuloa :)

      Poista
  7. Upea juttu Laura, onnea hurjasti :)

    Sä annat mulle esimerkkiä ja tsemppiä omankin ohjaushaaven toteuttamiseen!

    VastaaPoista
  8. Paljon onnea ekasta spinutunnista!! Siitä se nyt lähtee :) ja kannattaa kyllä kuunnella kaikki kommentit kiitollisena. Yleensä niitä saa nyhtää tai sitten kuulee eri reittejä pitkin jos joku oli jollekin toiselle sanonut jotain kritiikkiä. No, onneksi se ei ole kovin tavallista mutta sitäkin valitettavasti sattuu :-/

    Hei ja sun safkat näytti tosi hyviltä tuossa ed. postauksessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan! :) Joo tosiaan sanoin heti tunnin alussa että mielelläni otan jälkeenpäin kaikilta palautetta vastaan, ja hyvin sitä sainkin. Ei sitä voi kehittyä jos ei saa välillä kritiikkiäkin :) Ja tiedän myös tuon- meidänkin salilla kuulee usein kun asiakkaat keskenään kritisoivat, mutta ohjaajalle ei mennä sanomaan. Kyllä sen sitten jostain kautta saa tietää. Täytyy munkin aina välillä varsinkin tässä alussa kysellä asiakkailta parannusehdotuksia :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika