Slider

LOOKFANTASTIC JOULUKALENTERI 2021

11/06/2021

 * Tuote saatu pr-lahjana, sisältää mainoslinkkejä


Marraskuu on täällä! Pimenevien päivien keskeisenä ilona itselleni on lähestyvä joulu ja joulunodotus. Viimeisten vuosien aikana minusta on kuoriutunut todellinen jouluihminen, kun askartelen kortteja, kuuntelen joululauluja, suunnittelen aaton tarjottavia sekä järkkäilen pikkujouluja. Oma jouluni on ottanut paljon inspiraatiota nuoruuteni amerikassa vietetyistä jouluista, jonka mukaan mitä enemmän - sen parempi! Joulukuusen (ja sen överit koristeet) tuonkin sisään aivan viimeistään joulukuun alussa.


Eräs jouluun ehtottomana kuuluva asia on toki myös joulukalenterit. Kun aikaisemmin ne olivat suklaata (tai oman lapsuuteni suosikki, Haribon kalenteri), näin aikuisiällä kalenterit ovat vaihtuneet kosmetiikkaan, teehen, giniin tai uusimpana kaurapuuroon - tämän Elovenan uutuuden ajattelin itse ostaa tänä vuonna itselleni, oi aikuisuuden iloja. Ehtottomasti odotetuimmat näistä ovat kuitenkin vuosi toisensa perään enemmän suosiota keränneet kosmetiikkakalenterit. Kalentereita löytyy eri budjettiluokista muutamasta kympistä satoihin euroihin saakka.


Minulle kosmetiikkakalenterit ovat ihana tapa saada kokeilla tuotteita ja löytää uusia tuotteita. Monesti kalenterissa on myös todella hyvä hinta-laatusuhde, jolloin kohtuullisella summalla saattaa saada luksusmerkkienkin tuotteita itselleen. Tällaisesta kalenterista hyvä esimerkki on mm. LookFantasticin* kalenteri, joka on loppuunmyyty vuosi toisensa perään. Kalenterin arvon kerrotaan olevan jopa yli 400 euroa, mutta hintaa kalenterilla on vain hieman reilut sata euroa. Hihkuin taas ilosta, kun tänäkin vuonna sain LF:n kalenterin* itselleni pr-lahjana. Ihana, aikainen joululahja itselle!


Paljastan tässä kohtaa kalenterin 25:stä luukusta ainoastaan kaksi, jotta yllätys säilyy loppuuun sakka kaikilla kalenterin itselleen hankkineilla. Luukkujen sisällön ja omat suosikkini pääsette kuitenkin aivan varmasti näkemään myöhemmin Instagramin puolella (@lauraannika). Oletteko te hankkineet tai hankkimassa jotakin kosmetiikan joulukalenteria tälle joululle?



Kalenterin luukuista paljastuvat mm. Ritualsin tuoksukynttilä sekä NARSin poskipuna kulttisävyssä Orgasm*



Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika