Slider

YVES ROCHERIN TUOTESUOSIKKEJA

8/31/2020

 * Tuotteet saatu pr-lahjana


Muistatteko vielä, kun Suomessakin oli Yves Rocherin* liikkeitä? Tästä on jo useampi vuosi aikaa, kun varsinaiset kivijalkaliikkeet lopettivat toimintansa ja ainakin itse sillon loppuunmyyntien aikaan ostin varastoon vaikka ja mitä lempparituotteitani. Tuolloin omia suosikkejani olivat etenkin itseruskettava kosteusvoide sekä klassikkosarja Monoi de Tahitin 2in1 suihkugeeli-shampoo. Kun nuo tuotteet loppuivat, jotenkin vain unohdin koko Yves Rocherin olemassaolon – kunnes tänä kesänä minuun otettiin eräältä pr-toimistolta yhteyttä ko. brändin tiimoilta.


Yves Rocher on tekemässä uutta tuloaan Suomen markkinoille verkkokaupan puolesta, jonka kunniaksi sainkin itselleni testattavaksi kokonaisen kassillisen heidän klassikko- ja uutuustuotteitaan. Tiesittekö muuten, että Ranskassa Yves Rocher on jopa suurempi ja tunnetumpi kosmetiikkabrändi kuin L'Oreal? Yves Rocher on tosiaan yli 60 vuotta vanha ranskalainen kosmetiikkabrändi, jonka keskeisiin arvoihin kuuluvat autenttisuus, luonnollisuus, eettisyys ja myös hyväntekeväisyys. Brändin ajatuksena on tuottaa laadukkaita tuotteita edullisesti siten, että jokaisella on niihin varmasti varaa.


Valitsin saamastani tuotekassista omia suosikkejani, joita kokosin tähän postaukseen ja joista ajattelin vinkata myös teille. Yves Rocherilta tilatessa saat jokaisesta tilauksestasi kiitoksena myös tilaajalahjan, jonka sijasta voit myös valita puun istuttamisen – ihana idea! Lisäksi kaikkiin yli 25 euron tilauksiin saa ilmaisen postituksen.




MONOI DE TAHITI – EAU DE TOILETTE* & DRY OIL* Suosikkituoksuni Monoi de Tahiti vie mielessä matkalle trooppiselle saarelle, lämpimään kesätunnelmaan. Sain tästä tuoksusta sekä eau de toilette -suihkeen sekä kimaltavan kuivaöljy, jotka molemmat olivatkin kesän aikana ahkerassa käytössä. Kuivaöljystä pyysin erikseen kimalteisen version, joka oli täydellinen ihon kosteuttaja ja samalla antoi esimerkiksi säärille kesämekkojen kanssa pienen helmiäisen kiillon. Lisäksi öljyä voi sipaista esimerkiksi solisluille tai käsivarsiin – kimalle ei ole liian ylitseampuva, vaan juuri sopivan luonnollinen hehku. Eau de toilette oli tuoksultaan myös juuri sopivan luonnollinen, ei liian voimakas. Iso pullo on riittoisa ja kestää käytössä pitkään.



NUTRITION NOURISHING AVOCADO SHAMPOO* & CONDITIONER*  Tämän tuotekassin täydelliset yllättäjät olivat shampoo ja hoitoaine, jotka toimivat paljon odotettua paremmin! Ennakkoajatukseni näistä oli, että kyseessä on aivan tavallinen markettilaatuinen shampoo ja hoitoaine, jotka toimivat arjessa, mutta eivät tee mitään sen kummallisempaa. Miten väärässä olinkaan. Jo heti ensimmäisen pesun jälkeen huomasin hiuksissa selvän eron aiemmin käyttämiini Saphiran shampooseen ja hoitoaineeseen (jotka ovat myös tuplasti kalliimpia). Hiukset tuntuvat todella kosteutetuilta ja ennen kaikkea kiiltäviltä. Pyysin kassiini erityisesti kuivalle vaalealle hiukselle sopivat tuotteet, joten minulle suositeltiin näitä Nourishing -sarjan avokadoöljyä ja agavea sisältäviä tuotteita. Koostumus on silikoniton, joten hiusten kiilto ja kosteus tulevat todella tuotteiden tehoaineista.




LE VERNIS NAIL POLISH* Yves Rocherin uutuustuote, jota pääsin kokeilemaan kolmessa eri sävyssä – yhteensä sävyjä on valikoimassa jopa 40! Luonnollisempi vaihto perinteisille kynsilakoille, sillä lakat eivät sisällä lainkaan keinotekoisia liuottimia. Koostumus on varsin paksu, ja lopputulos onkin varsin geelimäinen. Yhdellä lakkauskerroksella saa luonnollisemman kuultavan lopputuloksen, kun taas kaksi kerrosta tekee täysin peittävän värin. Kun päälle levittää vielä kerroksen läpinäkyvää päällyslakkaa, säilyy lakka hyvänä käsissä viikon ajan. Plussan lakat saavat myös helppokäyttöisestä ja sopivan leveästä applikaattorista.




HYDRA VEGETAL ULTRA-FRESH CLEANSING GEL* & 2 IN 1 CLEANSING MICELLAR WATER* Näitä tuotteita minulle tuotekassia hakiessani erityisesti kehuttiin, eikä suotta. Viikunapäivikkiä sisältävät puhdistusgeeli ja misellivesi ovat samalla tehokkaita, mutta myös hellävaraisia iholle. Ranskassa patentoidulla viikunapäivikillä kerrotaan olevan erityinen kyky sitoa vettä ja varastoida se lehtiinsä. Kasvista uutettua soluvettä käytetään tuotteissa aktivoimaan ihon kosteuttavia toimintoja ja varastoimaan kosteutta kaikkiin sen kerroksiin. Puhdistusgeeli puhdistaa meikin ja ihon epäpuhtaudet jo itsessään hyvin, mutta itse olen käyttänyt tätä geeliä etenkin kaksivaiheisen puhdistuksen toisessa vaiheessa. Puhdistuksen viimeistelen misellivedellä, jolla virkistän kasvot myös aamuisin vesipesun jälkeen.




Yves Rocherin verkkosivuilta kannattaakin kurkata ainakin ylläolevat tuotteet, joiden lisäksi sivustolla oli tälläkin hetkellä menossa lukuisia muita kampanjoita. Suoraan tarjouskampanjoihin pääset tästä*!

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika