Slider

STAYCATION HOTELLI ST. GEORGESSA

4/16/2019

Pari viikkoa sitten vietimme poikaystäväni 24. syntymäpäivää hotelliyöllä St. Georgessa, mutta unohdin tyystin päivitellä fiiliksiäni kyseisestä hotellista silloin tänne! Varasin tosiaan kyseisen hotelliyön yllätyksenä poikaystävälleni matkamessujen aikaan, jolloin kaikista huoneiden hinnoista sai -30% alennusta. Alennuksen jälkeen hintaa edullisimmalle huoneelle (joka meillä tosiaan oli) jäi noin 200 euroa. Hintaan sisältyi spa-osaston käyttöoikeus sekä aamupalat kahdelle. Meillä on tosiaan ollut perinteenä juhlistaa toistemme syntymäpäiviä hotellissa ns. staycation-tyyppisesti, omassa kotikaupungissa. Hotelliyö kun ei aina vaadi toiseen kaupunkiin tai maahan matkustamista, vaan jo pelkkä puhtaissa lakanoissa nukkuminen ja valmiiseen aamupalapöytään pääseminen auttaa ihanasti irtautumaan arjesta.

Halusin tällä kertaa varata sellaisen hotellin, jossa on yöpymisen ja aamupalan lisäksi jotain 'ekstraa'. Täten St. George tuli heti ensimmäisenä mieleeni, sillä olin nähnyt upeita kuvia kyseisen hotellin spa-osastolta. Hotelliyön hintaan sisältyi tosiaan span käyttö, josta löytyy kylmäallas, uima-allas, perinteinen sauna ja höyrysauna. Lisäksi uinnin ja saunomisen jälkeen spa-osastolle oli mahdollista jäädä hörppimään teetä hiljaiseen tilaan. Kun me kävimme illalla 8 aikaan uimassa ja saunomassa, oli spa-osastolla meidän lisäksemme kaksi vain pariskuntaa - altaassa sai uida aivan kahdestaan ja rauhassa, mikä oli positiivinen yllätys. Kokonaisuudessaan spa-osaston laatu ja fasiliteetit yllättivät meidät todella positiivisesti.
Hotellin huoneet ovat rakentuneet taiteen ympärille, ja jokaisesta huoneesta löytyykin erikseen valittu uniikki taideteos. Huoneiden teoksista olisi halutessaan saanut myös lisätietoja vastaanotosta. Sisustus huoneessa oli todella kaunis, murretut pastellinsävyt sopivat hotellin tunnelmaan todella hienosti. Samoiten aulabaarina toimiva Wintergarden oli todella esteettinen, siellä kannattaa käydä yksillä ihan jo vaikkei hotellissa yöpyisikään. Viinilista oli todella kattava ja myös hinnat ympäristöönsä nähden kohtuullisia.

Aamiainen tarjoiltiin hotellin omassa ravintola Andreassa. Tykättiin siitä molemmat kovasti, iso plussa oli myös viikonloppuaamun myöhäinen, kahteentoista  saakka jatkuva aamiainen. Tarjolla oli juustoja, oman leipomon tuoretta leipää, hedelmiä ja marjoja, paahdettuja pähkinöitä, luonnonjugurttia sekä toiveiden mukaisesti valmistettuja omeletteja. Kahvi ja tuoremehut tarjoiltiin suoraan pöytiin. Aamiainen oli kattava, mutta ilman hotelliyötä en ehkä kuitenkaan maksaisi pelkästä aamiaisesta sen 28 euron hintaa - monilla brunsseilla samaan hintaan saa kuitenkin vieläkin kattavamman valikoiman. 
Kokonaisuudessaan tykkäsimme St. Georgesta todella paljon ja voisimme yöpyä siellä toistekin. Huoneiden hinnat ovat varsin tyyriitä, mutta esimerkiksi Kämp Collectionin uutiskirjettä tilaamalla heidän hotelleistaan saa usein hyviä tarjouksia. Kannattaa antaa myös kotikaupungin hotelleille mahdollisuus, ja testata staycationia!


1 kommentti:

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika