Slider

KOTI VALMIINA JOULUUN

12/22/2018


Enää pari yötä jouluun ja taas kerran ihmettelen sitä, miten nopeasti joulukuu tuntuu kuluneen. Juurihan avattiin ensimmäinen joulukalenterin luukku? Täällä meni viikonlopun suunnitelmat flunssan takia sillä tavalla uusiksi, että suunniteltu Tampereen reissu jäi minun osaltani väliin. Kuume ja äänen menettäminen osuivat inhottavimpaan mahdolliseen kohtaan, sillä juuri nyt olisin halunnut olla fiilistelemässä lumihankia, tapaamassa sukulaisia ja tekemässä kotiin suurta joulusiivousta. Täytyy pitää sormet ristissä ja toivoa, että jouluaattona olo olisi jo parempi.

Joulusiivous muuttuu meidän kodissa siis luultavasti välipäivien siivoukseksi, mutta siitä huolimatta olen sytytellyt kynttilöitä ja tuonut joulukukilla tunnelmaa kotiin. Olen myös ollut todella tyytyväinen tänä vuonna hankkimaamme Triumph Tree -kuuseen, joka on saanut vierailtakin paljon kehuja. Kuusi sai koristeekseen amerikkalaistyyppisesti "enemmän on enemmän" koristeita, joista omia suosikkejani ovat esimerkiksi glitterdonitsi, paljettipallot ja karkkitangot. Amerikassa viettämäni lapsuuden ja nuoruuden joulut ovat jättäneet jälkensä siihen, että kuusen tulee mielestäni olla muhkea ja näyttävä. Sen sijaan muussa joulusisustuksessa kannatan hillittyä värimaailmaa ja pieniä yksityiskohtia.

Blogi hiljenee pian myös jouluaaton ja välipäivien viettoon, mutta sitä ennen haluan kiittää teitä kaikkia. Kiitos, että olette edelleen matkassa mukana ja erityinen kiitos teille vakkarilukijoille ja kommentoijille, jotka osallistutte hyvän blogifiiliksen luomiseen. Yritän myös ensi vuoden puolella kiitokseksi teille järjestää paljon arvontoja ja tuottaa toivomaanne sisältöä. 

Nyt kuitenkin muutamien jouluisten kotikuvien myötä – ihanaa joulua kaikille! 


1 kommentti:

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika