Slider

BEST OF BEAUTY 2018

12/31/2018


Vuoden viimeinen päivä tarkoittaa uudenvuodenjuhlien lisäksi sitä, että on aika koota vuoden parhaat meikkituotteet niin silmille, kulmille kuin kasvoille yhteen postaukseen! Tänä vuonna on tullut kokeiltua runsaasti uutuuksia, mutta mukana on pysynyt myös monia vakkarisuosikkeja. Osa tuotteista on saatavilla marketeista, osa kosmetiikkamyymälöistä ja osa ainoastaan ulkomailta tai verkkokaupasta – tämä todistaakin taas kerran sen, kuinka suosikiksi päätyminen ei välttämättä katso hintalappua. Jos teillä on kysyttävää jostain tuotteesta tai sen saatavuudesta, vastailen mielelläni kommenttiboksissa.

Haluan tämän postauksen myötä toivottaa kaikille teille ihanaa uutta vuotta 2019, toivottavasti pysytte matkassa myös tulevana vuonna! Tein menneen vuoden tapahtumista pienen kertauksen kuukausi kuukaudelta Instagram Storyssani, ja se on katseltavissa sieltä kohokohdista nimellä "2018". Nyt kuitenkin vuoden suosikkimeikkien pariin!
HOURGLASS AMBIENT LIGHTING POWDER: LUMINOUS LIGHT
Tubettajien ja monien bloggaajienkin hypettämä tuote, eikä syyttä. Puuteri on koostumukseltaan todella hienojakoista, ja sopii siksi koko kasvoilla käytettäväksi. Jos taas tykkää todella maltillisesta highlighterista, käy tämä siihenkin todella mainiosti. Kallis tuote, mutta jos muutamassa puuterimaisessa tuotteessa satsaisin laatuun, olisi tämä yksi niistä.

TOO FACED MELTED MATTE LIQUID LIPSTICK
Olen monesti tuonut täällä blogissakin esille, kuinka rakastan Too Facedin huulituotteita. Oikeastaan aina, jos huulilla on mattahuulipunaa, se on Melted Mattea. Joulun alla esittelin blogissa pari voimakkaampaa sävyä, mutta arjessa ovat käytössä monesti juuri nämä kuvissa näkyvät sävyt Sell Out ja Cool Girl. Puna levittyy tasaisesti, ei kuivata ja kestää myös syömisen/juomisen varsin hyvin.

URBAN DECAY EYESHADOW PRIMER POTION: ORIGINAL
Varsinkin värikkäämpien silmämeikkien kanssa luomiväriprimer on ehdoton. Luomiväri ei keräänny raidoiksi luomelle ja samalla värien pigmentit nousevat aivan uudella tavalla esiin. Olen käyttänyt  tämän lisäksi mm. e.l.f.in primeria, mutta silti kaikkien aikojen suosikki on Urban Decayn klassikko Primer Potion. Jotkut pitävät vielä enemmän pigmentillisistä versioista tästä tuotteesta, mutta itselläni on käytössä useimmiten "väritön" original.
Hourglass Ambient Lighting Powder sävyssä Luminous Light
 Swatchattuna ylempänä Sell Out ja alempana Cool Girl

URBAN DECAY NAKED FLUSHED: STREAK 
Monikäyttöisistä tuotteista puheen ollen toinen vuoden suosikki ja kuvastakin näkyen, paljon käytössä ollut, tuote on UD:n 3-in-1 tuote, josta löytyy samasta sekä highlighter, poskipuna että bronzer. Pieni pakkaus on näppärä erityisesti matkoilla ja kiireaamuina, sillä yhdestä tuotteesta saa napattua kaikki kolme tärkeää tuomaan kasvoille eloa ja väriä. Oma suosikkini on Streak, jossa poskipuna on kaunis persikkainen ja highlighter sopivan säihkyvä, muttei liian epätasainen ja paksu. Urban Decay tekee myös aurinkopuutereissa huikeita tuotteita, joista tämän paletin bronzerin lisäksi toinen suosikkini on heidän Beached Bronzer!

L.A. GIRL PRO CONCEAL: PORCELAIN
Jos kaipaa edullista, mutta sopivan peittävää ja helposti levittyvää peiteainetta, vastaus on tässä. Neljän euron hinta on aivan uskomattoman edullinen suhteessa peiteaineen laatuun. Käytän tätä pääasiallisesti silmien alla sekä korostamaan hieman otsaa ja leukaa. Myöskään tämä ei ole turhaan hehkutettu tuote, sillä omassa meikkipussissani tämä on ohittanut MACin Pro Concealin ykköspaikalta.

BENEFIT THE POREFESSIONAL PRIMER
Pitkäaikainen suosikkini, joka toimii täydellisesti hieman öljyiselle ja epätasaiselle iholle tasoittajaksi. Pitää samalla meikkivoiteen ja peiteaineen paikallaan koko päivän. Jos meikin pysyvyydessä esimerkiksi silmien alla tai nenässä on ollut haasteita, kannattaa kokeilla painella tätä primeria ensin näille alueille, odottaa hetki ja sitten levittää meikkivoide.

SMASHBOX PHOTO FINISH FOUNDATION PRIMER
Toinen primersuosikki kavoille Benefitin lisäksi. Jos Benefit on vaikeasti saatavilla (tai ei ole esimerkiksi ulkomaanreissuja tulossa Sephoran lähelle), tämä ajaa myös asian! Öljytön, ihohuokosia häivyttävä koostumus sopii akneen taipuvaiselle ja rasvaiselle iholle.

LUMENE BLUR FOUNDATION: 1 KULTAHIEKKA
Meikkivoiteissa on vaikea valita yhtä suosikkia, sillä vaihtelen meikkivoiteita oikeastaan vuodenaikojen mukaan. Talvisin käytän hieman paksumpaa ja täyteläisempää meikkivoidetta, kun taas kesällä ohut sävyseerumi tai Lorealin True Match ovat ehdottomia suosikkeja. Nyt kuitenkin tätä postausta kirjoittaessa käytössäni on erityisesti Lumenen Blur, joka sekin on monen suosikkimeikkivoide. Koostumus on peittävä, muttei kuitenkaan liian mattainen. Omalle keltapohjaiselle vaalealle iholleni paras sävy on 1, Kultahiekka.

TOO FACED BETTER THAN SEX MASCARA
Luottotuote ei-vedenkestävien ripsarien sarjassa. Tiimalasin muotoinen harja tekee tuuheat ja volyymiset ripset sekä sopii myös alaripsiin käytettäväksi.

SENSAI 38 VOLUMISING MASCARA
Tuote, jota olen käyttänyt jo yläasteelta saakka. Toimii minulla vedenkestävän ripsivärin asemassa, esimerkiksi treenatessa. Levittyy kaarevalla harjalla tasaisesti, pysyy paikallaan ja lähtee helposti suihkussa lämpimällä vedellä.

ESSENCE ALL ABOUT MATT FIXING COMPACT POWDER 
Hinta kolme euroa ja täydellinen tasainen, kaikille ihonsävyille sopiva puuteri. Do I need to say more? En ole vielä löytänyt vastaavaa väritöntä puuteria, josta pitäisin yhtä paljon. Tätä pitää hamstrata kaappeihin aina useampi kappale kerralla, sillä suosionsa ansiosta puuteri on lähes aina essence-hyllystä loppu.

LUMENE BLUEBERRY EYEBROW SHAPING WAX: HARMAANRUSKEA
Paras paksu ja vahamainen kulmageeli pitämään kulmat paikallaan koko päivän. Antaa myös väriä, eli halutessaan tätä voi käyttää kulmiin myös ainoana tuotteena. Ainut kulmageeli, josta oikeasti pidän – ehdoton suosikki siis.

LUMENE NORDIC CHIC EXTRA EXTRA STAY EYEBROW PALETTE: 1 MEDIUM BROWN
Tämä sama pakkaus on ollut minulla käytössä ja lähes kaksi vuotta, joten riittoisasta puuterista on kyse! Kaksi sävyä, joista voi sekoittaa haluamansa sävyn. Itse käytän ainoastaan tuota vaaleampaa puuteria, jonka päälle sudin hieman tummempaa kulmageeliä, jolloin lopputulos on omille kasvoilleni täydellinen. Jos pitää hieman luonnollisemmasta kulmalookista, on tämä puuteri hyvä vaihtoehto esimerkiksi kynille ja pomadelle!

TOO FACED PAPA DON'T PEACH PEACH INFUSED BLUSH
Täydellisen pehmeä persikkainen sävy yhdistettynä hienoiseen kimalteeseen. Tästä tulee mieleen  koostumukseltaan NARSin Orgasm, mutta hieman persikkaisemmassa sävyssä joka sopii ainakin omalle iholleni ja hiusteni väriin. Persikkainen puna on sopiva myös arkikäyttöön, ja siksi tämä tuote taipuukin moneen. Plussaa huumaavasta persikan tuoksusta!

MAC MINERALIZE SKINFINISH: SOFT & GENTLE
Highligter, joka taipuu myös helmiäiseksi kulmaluun alle. Jättimäisen kokoinen puuteri on kestänyt minulla jo pari vuotta, eikä silti tunnu kuluvan reippaassakaan käytössä! Tästä highlighterista tulee voimakkaampi valon heijastus kuin Hourglassin Ambientista, joten tätä käytän erityisesti juhlissa ja muissa erityistilanteissa. Myös pakkaus on visuaalisesti kaunis sekä kestävää, kovaa muovia.

Tässä tämän vuoden suosikit – niin kestolempparit kuin uudemmatkin tulokkaat. Löytyykö teiltä samoja suosikkeja tai löysittekö tästä postauksesta tuotteita, joita haluaisitte testata?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika