Slider

Parempia päiviä

11/16/2016



Tämä syksy on ollut aikamoista ylä-alamäkeä. Olen siitä rehellisesti myös tänne blogiin kirjoittanut ja avannut syitä esimerkiksi siihen, miksi joissain tilanteissa kirjoittaminen jäi kokonaan. No, vaikka itse aina sanonkin ettei pessimisti pety, haluaisin kuitenkin myös uskoa siihen että koettelemusten jälkeen asiat järjestyvät ja kaikki kääntyy hyvin. En oikeastaan edes tiedä uskallanko manata itseäni ja sanoa tätä ääneen, mutta pikku hiljaa kaikki ne haasteet ja ongelmat joiden kanssa koko syksy on painiskeltu, ovat kaikkoamassa. Ja pliis, jos ne pysyisivät lopullisesti poissa, olisin kiitollinen!




Sitkeä viiden viikon nielutulehdus - poskiontelotulehdus - flunssa x2 alkaa olla selätetty, ja nyt enää podetaan (vain) influenssarokotuksen jälkeisiä kevyitä flunssaoireita. Olo on parantunut niin, että pääsen jo töihin ja olenkin siellä nyt kolmatta täyttä viikkoa. Yleisvointi alkaa olla siis ok, mutta en ole edelleenkään uskaltautunut liikkumaan - olen ollut siis treenaamatta ainakin viisi-kuusi viikkoa. Jos jäljellä on vielä loppuviikosta vain yskää ja pieni tukkoisuus, saattaa olla että lähden jo tällä viikolla kevyesti kokeilemaan salille miten sujuu. Mutta, onneksi ei ollut mitään vakavaa ja selvisin sitkeällä levolla, antibiooteilla ja konservatiivisella hoidolla. Loppu hyvin kaikki hyvin!

Se toinen asia onkin sitten meidän surullisen kuuluisa asuntotilanne - olemme siis pyörineet viimeiset pari kuukautta vanhempien nurkissa miettien, että miten tilanne etenee. Nyt kuitenkin sen tarkemmin selittelemättä saimme kuin saimmekin määräaikaisen vuokrasopimuksen purettua kesken sopimussakon turvin, ja pääsimme asumiskelvottomasta asunnosta eroon. Ja viime viikolla eteen tulikin aivan ihana keskusta-asunto robalta, jonne muutamme. Tämä fiilis on jotain ihan sanoin kuvaamatonta, kun pääsee vihdoin jatkamaan yhteistä arkea yhteisessä kodissa! 


Sen enempää minulla ei vielä ole höpöteltävää uudesta kodista, sillä muuttoprosessi on tällä viikolla vielä kesken. Haluaisitteko sen jälkeen jotain erityisiä postauksia tuolta uudesta kämpästä? Asuntokierros, sisustusjuttuja? Toiveita otetaan vastaan!





10 kommenttia:

  1. Anonyymi11/16/2016

    Minun mielestä määräaikaisenkin vuokrasuhteen saa purkaa ilman sopimussakkoa, jos asunnon kunto ei vastaa sitä mitä on luultu (ts. esim. hometta ei ole asuntoa vuokratessa havaittu). Vuokra-asuntolaissa 20:ssä ja 55:ssä pykälässä on mainittu jotain asiasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli pitkä juttu jota selviteltiin myös juristin opastuksella - asia ei ollut niin yksinkertainen kuin voisi olettaa... Mutta onneksi päästiin lopulta yhteisymmärrykseen ja saatiin uusi kiva asunto. Sen enempää en halua tuota asiaa täällä julkisesti avata :)

      Poista
    2. Anonyymi11/16/2016

      Kurja juttu, mutta onneksi lopulta kaikki kääntyi hyvin :) Ei muuta kun tsemppiä muuttourakkaan ja onnea uuteen kotiin!

      Poista
  2. Anonyymi11/16/2016

    Etsittekö asuntoa Helsingin ydinkeskustan ulkopuolelta muilta alueilta? Oliko mielessäsi tietynlainen oman imagon ylläpitäminen valitessanne asunnon juuri Robalta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emme etsineet ydinkeskustan ulkopuolelta ollenkaan, koska sijainti on tärkeä kriteeri josta maksaa mielellään :) Kukin tyylillään, me haluamme astua ovesta ulos ja olla lähellä kaikkea! Siinä ydinkeskusta on ainut vaihtoehto :)

      Poista
  3. Anonyymi11/16/2016

    Hienoa että asiat järjestyivät, onnea uuteen kotiin !

    VastaaPoista
  4. Anonyymi11/17/2016

    Onko sinulla edelleen Jyväskylässä asunto, josta maksat vuokraa? (=

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ainakin vielä toistaiseksi, kun putkiremppa valmistuu siellä vuoden lopussa :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika