Slider

Marraskuun LivBox

11/13/2016



Viimekuun boksi oli rehellisesti sanottuna melkoinen pettymys - boksin tuotteista moni oli pieniä näytekokoja ja parin takana myös luki erikseen free sample. Sellaisia ei odottaisi saavansa boksista, jonka hinta on 17e kuussa.. No, tämän oli huomannut moni muukin boksia tilannut ja LivBox pahoittelikin asiaa väärinkäsityksen perusteella. Odotukset marraskuun boksin suhteen olivatkin siis korkealla, että edellisen kuukauden moka saataisiin korjattua. Miten kävi? 



Boksin sisältö: Sosar turvenaamio, Lumene Valo silmänympärysvoide, Korres kasvojenpuhdistusgeeli, Dermosil huulikiilto ja Got 2 B hiuskiinne. Lisäksi boksissa oli Atkinsin toffeepatukka ja Kenzon Flower-tuoksunäyte.



Tämän kuun boksin teema oli pikkujoulut ja juhlakausi. Se näkyi mm. laukkukokoisessa hiuskiinteessä ja huulikiillossa. Ihonhoitotuotteina olivat Sosarin naamio sekä täysikokoisena tuotteena Lumenen silmänympärysvoide, a 25e. Nyt voin sanoa, että boksi vastasi taas hintaansa sekä sitä, minkä takia näitä bokseja tilataan. Tarkoituksena on saada 1-2 täysikokoista tuotetta sekä sen lisäksi päästä kokeilemaan esim. kalliimpien tuotteiden testikokoja. 

Omiksi lemppareiksi tästä muodostuivat tuo silmänympärysvoide sekä Dermosilin huulikiilto, joka oikeastaan oli aika yllätys! Väri ei ensin houkutellut ja odotin koostumuksen olevan todella tahmea ja tarttuva, mutta se olikin tasaisen kiiltävä ja miellyttävä huulilla. Syömistä kiilto ei kestä kuten ei moni muukaan huulikiilto, mutta mielestäni tämä on arkeen ja laukun taskuun ihan mukava peruskiilto. Hiuslakka onkin minulle tuttu, koska käytän tuota vahvaa kiinnettä esim ponnarin sliippaamiseen, joten siitä ei ole sen ihmeempää sanottavaa. 

Turvenaamiossa en nähnyt vielä toistaiseksi ainakaan selviä tuloksia, vaikka tuoteseloste lupailikin suurta tehoa niin kiillon hillitsemisessä kuin kosteuttamisessakin. Naamion sanottiin toimivan parhaiten saunassa, mutta itse kerran sitä siellä kokeilleena voin sanoa että ei kannata - musta turvetahna sotkee lauteet, jotka on paha saada puhtaaksi. Naamio pääseekin toisen kerran kokeiluun suihkun jälkeen huoneenlämmössä. Turvenaamio oli minulle kokonaan uusi juttu, joten katsotaan mitä sen kanssa käy! 

Mutta tosiaan, täysi petraus edellisen kuun boksiin verrattuna. Toivotaan, että tulevien kuukausien boksit jatkavat samalla linjalla :) Haluaisitteko että kirjoittelisin joka kuukausi tällaisen boksin avaamis- postauksen? 




* LivBox saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika