Slider

Viikko uudessa kaupungissa.

9/03/2014




Moikka! Mulla on ollut niin kiireinen ja hullu viikko, etten ole oikeastaan edes blogia ehtinyt ajatella. Nyt tuli ensimmäinen hetki, kun pääsin istumaan rauhassa hetkeksi alas ja jopa avaamaan tietokoneen. Viime viikolla tulin tänne bussilla ja ensimmäiset päivät menivät täysin ihmetellessä. Kiertelin kaupunkia, teimme viimeisiä ostoksia mummini kanssa ja samalla haettiin verhokankaat. Nyt koti alkaa olla jo aika valmis, joten ajattelin tehdä pienen kuvapostauksen kodistani kunhan ehdin :). 

Kävin hankkimassa myös kuntosalikortin uuteen kakkoskotiini. Päädyin Satsin sijasta Kuntomaailmalle, josta mulle jäi paljon parempi fiilis. Mukavaa porukkaa, paljon tunteja ja kaksi keskusta. BodyJamia ei ole, ja samoin spinningsali sijaitsee 3-4km päässä Seppälässä mutta silti jotenkin siitä tuli kotoisampi olo joten päädyin sinne sitten ottamaan kortin- jospa joskus myös ohjailemaan :). Oliko joku siellä siis treenaamassa myös? Tulkaahan moikkaamaan jos mua salilla tai jumpissa tapaatte!


Ensimmäiset haalarimerkit jo kerättynä :) Vielä kun olisi mihin ne kiinnittää!



Vielä en ole kuitenkaan salille ehtinyt, sillä yliopiston alun jälkeen ovat kaikki päivät olleet hullun intensiivisiä ja täynnä puuhaa. Päivisin on ollut infoja ja luentoja ja sen jälkeen muuta ohjelmaa, esim IT-palvelujen osalta. Jo heti ensimmäisenä iltan oli myös ohjelmaa. Tutustuttiin koko KTK:n oman linjamme opiskelijoiden kanssa muutaman tunnin verran, siitä osa jatkoi vielä baariin. Eilen oltiin yleisen- ja aikuiskasviksen tyttöjen kanssa meillä oleilemassa ja juoruamassa. :D Ihanaa kuinka avoimia kaikki on olleet ja jo muutamassa päivässä on kertynyt huima määrä ystävällisiä ihmisiä ympärille. Mukavaa viettää vapaa-aikaakin kun tietää että aina on joku josta saa seuraa tai tukea ongelmatilanteissa. 

Mulla on todella hyvä fiilis opiskelijaelämästä ja sen alusta. Koulu on mukavaa, samoin opiskelutoverit. Mulla on ihana koti, uusi kuntosali ja kaikki palvelut lähellä. Vielä ei ole kotikaipuuta tullut ja olenkin sopeutunut mielestäni Jyväskyläläiseksi aika hyvin, mutta voihan se olla että se vielä jossain vaiheessa iskee. Tässä on nyt vaan niin paljon menoa ja meininkiä ettei aikaa sellaisille ajatuksille edes ole ;D 

Toivottavasti muillakin fukseilla ja koulunsa aloittaneilla on ollut kiva startti! Ja JYU:lla opiskelevat lukijat, tulkaahan rohkeasti moikkaamaan. :) 

Viikonloppuna keskustassa oli muotipäivät ja shoppailtiin vielä yhdentoista aikaan
 illalla huimia alennuksia vaatekaupoissa- vielä viimeiset ennen köyhäilevää opiskelijaelämää ;D

6 kommenttia:

  1. Anonyymi9/03/2014

    Mistä sait nuo haalarimerkit? :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa Jyväskylään ja opiskelijaelämän pariin! :) Kuntomaailma on kyllä ainakin mun mielestäni loistava valinta kuntosaliksi ja ehdin itsekin käydä siellä reilun vuoden päivät. Nyt on valitettavasti pakko alkaa kiristelemään kukkaronnyörejä keväisen vaihtoonlähdön takia ja siirtyä Korkeakoululiikunnan (jonka tarjontaa ja johon tutustumista ootan kyllä sitäkin innolla!) pariin, mut nautiskele sä Kuntomaailman salista ja tunneista munkin puolestani ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Toivottavasti tavataan treenien parissa kumminkin jossain päin Jyväskylää vielä :)

      Poista
  3. Mä oon käynyt keskustan salilla Vivianilla treenaamassa salilla ja jumpassa muutamia kertoja ku poikaystävä oli Jyväskylässä töissä ja olin käymässä. Tykkäsin kyllä keskuksesta tosi paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykästyin siihen kovasti- paljon enemmän kun satsin tiloihin. :) Uskon viihtyväni siellä!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika