Slider

Meksikonmatka osa 3: kuvailuja

2/19/2014




Vielä viimeinen matkapostaus tulee tässä!
Reissussa tuli myös niiden tavallisten matkakuvien lisäksi otettua vähän muitakin kuvia, ja parina aamuna suunnistettiinkin ennen aamupalaa auringonnousun aikaan kuvailemaan rannalle. Päivällisiä ja uuttavuotta varten mukaan otettu maksimekko pääsi päälle profiilikuvia napsittaessa, ja eräänä aamuna treenaillessa sain idean ottaa myös sellaisia kuvia lisää (kuten varmasti uudesta bannerista olettekin huomanneet!). Edellisen bannerin sivupotkukuva on otettu vuonna 2010, eli ehkä päivittelylle olikin jo tarvetta. :D Ajattelin jakaa muutamia paloja näistä kuvista myös tänne blogiin.

Ensi jouluna suunta on Havaijille sekä Hollywoodiin ja San Fransiscoon melkein kuukaudeksi, ja sitä matkaa odotan kuin kuuta nousevaa.. Niin kaukana kuin Havaijilla ei olekaan vielä tullut käytyä, melkein toisella puolella maapalloa. Siihen asti kuitenkin jätetään lomafiilistelyt tähän, ja keskitytään reeniin sekä ruokaan. :) Kivaa loppuviikkoa kaikille!











6 kommenttia:

  1. Miten sulla voi olla noin täydelliset hiukset?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, toi oli jo ihan liikaa! Mutta kiitos <3

      Poista
  2. Anonyymi2/20/2014

    etkö osallistunu penkkareihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En joo päässyt, olin koko viimeviikon influenssassa ja kuumeessa :( Itse penkkarit vähän harmittaa, mutta se ryyppyristeily ei niinkään- varsinkin kun kaikki rahat sai lääkärintodistuksella takaisin. :D

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Janni! :) Sunkin kuvat mitä näin oli aivan ihania <3

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika