Slider

LM New Launches vol.2

4/10/2013


Tämän postauksen tekeminen hieman nyt sit venyi, kun en jamiin ensin päässyt ja shbamtunnit jäivät pääsiäisen pyhien takia välistä. Nyt on vihdoin kuitenkin molempien ohjelmien kokonaiset uudet setit vedetty pari kertaa läpi ja ajattelinkin että nyt voin niistä jo kirjoittaa, kun niistä jonkinlainen käsitys on.

BodyJamin alkuosa vaikutti puolikasta ohjelmaa mennessä erittäin lupaavalta. Jopa ensimmäinen lyhyt sarja, bom bom, jonka biisiä oon aina vihannut oli oikeesti yllättävän hyvä. Lisäksi toinen lyhyempi sarja on tosi hyvä ja puoliväliin asti jaksankin tykittää ihan täysillä.
Kun loppuohjelma vaihtui uuteen, petyin. Pitkän sarjan koreografia tuntuu liian yksinkertaiselta, jotenkin zumbamaiselta ja se tanssillisten liikkeiden määrä on tosi pieni. Jos yhdellä sanalla loppuosaa pitäisi kuvata, olisi se hyppiminen. Ihan pelkkää hyppimistä koko sarja: puoli kierrosta ympäri, kokonainen ympäri, kokonainen takasin, hyppy ylös.. Enkä pettynyt ainoastaan koreografian yksipuolisuuden takia, vaan myös siksi että mun fysiikkani rajoittaa tässä jamissa käymistä: polvet tuli hyppimisestä tosi kipeeksi ja mitkään jumppakengät ei mulla sisällä niin paksua pohjaa että se vaimentaisi kaikki iskut. Eli taitaa lenkkarit olla seuraavaksi kokeilussa loppusarjassa, polvituenkin otin eiliseen jamiin valmiiksi jalkaan.
 Alku siis ihan kiva, mutta lopun sarjassa (in my opinion) on menty aika metsään. Toisaalta harvoin kahta huippuohjelmaa tuleekaan peräkkäin, ja tämä ohjelma on kuitenkin suhteellisen lyhyt, sillä vaihtuu jo kesäkuussa.

SH'BAM ohjelma tuntuu taas toimivan mulla paljon enemmän kuin uusi jami, ja nämä kerrat varmasti tulevat mulla lisääntymään ennen ohjelmien vaihdosta. Teemana on pitkälti ysäribiisit, maustettuna muutamilla uusilla hiteillä ja yhdellä hudilla nimeltä gangnam style. Se oli hyvä juttu puoli vuotta sitten, mutta enää sitä ei oikeastaan jaksaisi renkuttaa :D Positiivisesti ohjelmasta esille nousee mulla ainakin Pound the alarm, jonka nopeet hypyt tajusin heti. Lisäksi Turn all the lights on ja Balada on kivoja. Sopivasti tanssillista mutta yksinkertaista jotta sykkeet saa nostettua ihan kunnolla. Kokonaisuutena tosi hyvä ja tiukka setti täysillä vedettynä.

Mitä te ootte tykänneet näistä LM:n tanssillisempien tuntien uusista seteistä? 

TÄSTÄ pääset näkemään biisilistat kokonaisuudessaan!
Kuvat: Les Mills

4 kommenttia:

  1. Meillä on paikkakuntani Lady linella vain tuota Sh'bamia noista tanssillisista, mutta pidän siitä kyllä todella paljon (onhan minulla tanssitaustaakin melkoisesti)! Tässä uudessa ohjelmassa eniten häiritsee tuo Gangnam Style, mielestäni se oli hieman väärä biisivalinta tällaiseen. Toisaalta siitä saa turhautumisen tuomaa energiaa! Jump- biisi loppupuolella on hyvä, juuri sellainen 'viimeisetkin mehut irti'. Ja tietty tuo Turn all the lights on antaa kyllä kivasti työtä jaloille, pidän siis kovasti!
    Kaiken kaikkiaan on kyllä hyvä tämä uusi ohjelma :) Jamia olisi kiva joskus päästä kokeilemaan. Puheidesi ja videoiden perusteella vaikuttaa kyllä todella hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän että kun tämä ohjelma on puoli vuotta sitten tehty se on ollut hitti, mutta toisaalta pitäisi olla ehkä tällaisissa asioissa vähän kauaskatseisempi: eihän esim harlem shakeakaan voida heittää ohjelmaan tästä puolen vuoden päästä :D
      Jump on myös hyvä! Itseasiassa melkein kaikki tässä on hyviä. Turn all the lights onin peruutukset on kivoja ja se musiikin rytmi jotenkin sopii niihin liikkeisiin.
      Jamia kannattaa kyllä mennä ehdottomasti kokeilemaan jos mahdollisuus siihen tulee!

      Poista
    2. Hyppiminen ei kyllä tee hyvää mun räpylöille :S Mutta mä tykkään siitä silti! Ei ehkä yhtä hyvä kuin edellinen mutta..
      Ja Gangnam style on just se paras biisi tsädämissä! Sun ilmeistä päätellen... ;)

      Poista
    3. Kyllä toi kuusnelonen kerran viikossa menee, ei ehkä kahta koska muuten siihen kyllästyy.. Eli shbam sai nyt vallattua mun lauantain- gangnamista huolimatta!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika