Slider

VUODEN 2019 BEST OF BEAUTY

2/02/2020

 * Sisältää mainoslinkkejä

Moikka pitkästä aikaa! Mainitsinkin jo instan puolella, miten tammikuu oli kohdallani todella kiireinen – niin kiireinen, etten edes ehtinyt ajatella blogia. Voisin myöhemmin kirjoittaa kokonaisen postauksen tulevan kevään suunnitelmista ja tavoitteista, kunhan ehtisin... Pahoittelut siis blogihiljaisuudesta, jota nyt kuluneiden viikkojen aikana on ollut ja tulee varmasti jonkin verran kuluvan kevään aikana olemaan kaikista arjen ja opintojen kiireistä johtuen. Joskus pitää vain priorisoida ja asettaa pitkän tähtäimen tavoitteet etusijalle. Anyways, vihdoin näin sunnuntaisena vapaapäivänä sain aikaiseksi viimeistellä vuoden 2019 best of beauty -postauksen!


Luomiväri: NYX ULTIMATE SHADOW PALETTE: WARM NEUTRALS*. Sain paletin itselleni muistaakseni heinäkuussa Lookfantasticilta, josta lähtien se on ollut viikottaisessa käytössä. Warm neutrals -paletin sävyt ovat nimensä mukaisesti lämpimiä ja neutraaleja, joten ne sopivat täydellisesti myös arkimeikkiin. Silmistä saa kuitenkin myös intensiivisemmät käyttämällä tummia sävyjä esimerkiksi alaluomella ja silmän ulkonurkassa. Pigmentti ei ole kaikkein paras kokeilemani (ei vedä vertoja Too Facedille), mutta silti paletti on laadukas, toimiva ja hinta-laatusuhteeltaan todella hyvä ostos.



Maskara: BENEFIT ROLLER LASH MASCARA*. Vuonna 2019 maskaran ykköspaikka siirtyi Too Facedin Better Than Sex*iltä Benefitin Roller Lashille. Miksi näin? Oikeastaan ensisijaisesti siksi, etten viime vuonna havitellut aina super paksuja ja volyymisia ripsiä, vaan sen sijaan tykkäsin etenkin kauniisti kaartuvista, erotelluista ja pitkistä ripsistä sekä ylä- kuin alaripsissä. Tähän toiveeseen vastaa kokemusteni mukaan parhaiten juuri Roller Lash, joka nimensä mukaisesti kaartaa ripsiä ylöspäin ja lupauksensa mukaisesti pitää ne myös paikallaan koko päivän. Ajattelin, että Benefitin maskara on kiva nostaa tässä listassa esiin myös siksi, että nyt se on helpommin kaikille suomalaisillekin saatavilla Kicksin verkkokaupassa* ja Mall of Triplan myymälässä.



Bronzer/contour: COUGAR COSMETICS MINERAL 5-IN-1 FOUNDATION. Yllättäjänä tälle listalle pääsi vuonna 2019 Cougarin 5-in1 Foundation, joka omasta mielestäni vastaa enemmänkin aurinkopuuteria. Sain tuotteen aikanaan testiin BetteBoxin mukana, mutta en alkuun innostunut tästä ollenkaan. Vasta hetken aikaa testailtuani totuin koostumukseen ja siihen, miten vähän tuotetta lopulta tarvitsee siveltimelle ottaa, jotta lopputuloksesta tulee tasainen ja luonnollinen. Koostumus on uskomattoman pehmeä ja samettinen, jonka ansiosta se myös blendautuu iholle tasaisesti ja luonnollisesti. Vaikka purkki on pieni, se on kestänyt lähes päivittäisessä käytössä yli puoli vuotta.


Highlighter: LAURA GELLER BAKED GELATO SWIRL HIGHLIGHTER, BENEFIT HIGH BEAM HIGHLIGHTER* & ERBORIAN GLOW CRÉME. Highlighter-kategoriaan halusin valita sekä nestemäisiä tuotteita että myös puuterituotteen. Käytän nestemäistä ja puuterimaista tuotetta monesti myös samanaikaisesti, jolloin nestemäisen tuotteen voi lisätä jo meikkipohjan levittämisen ohessa ja puuterimaisen tuotteen viimeistelemään poskipäät ja nenän sekä amorinkaaren puuterin jälkeen. Nestemäisenä koko kasvojen korostajana toimii (edelleen) parhaiten Erborianin huipputuote Glow Creme, joka sopii meikittömänä päivänä myös kosteusvoiteen sekaan sekoitettuna sellaisenaankin kuultovoiteeksi. Sen sijaan Benefitin High Beam on hieman pigmenttisempi nestemäinen korostaja, jota lisään etenkin kulmaluulle sekä amorinkaarelle korostamaan ylähuulta ja tuomaan valoa. Puuterimaisista tuotteista nostan kuluneelta vuodelta esiin uuden tuttavuuden, nimittäin Laura Gellerin paljon kehutun Gelato Swirl -highlighterin sävyssä Pixie Pearl. Tuote on hinta-laatusuhteeltaan huippu, jonka lisäksi pigmentti on omaan makuuni sopivan voimakas menemättä kuitenkaan liiallisuuksiin. Tästä puuterista pitäisi muistaakseni olla olemassa myös matkakokoinen versio, joka varmasti kestää myös käytössä pitkään.



Meikkivoide: WET'N WILD PHOTO FOCUS FOUNDATION*. Vuoden 2019 aikana Wet'n Wild teki paluun Suomen kosmetiikkamarkkinoille muun muassa Stockmanneille sekä valikoituihin K-Citymarketteihin! Olin tästä innoissani, sillä aikaisemmilta jenkkireissuiltani olen aina hamstrannut useita merkin tuotteita mukaani. Yksi parhaista tuotteista on alle kympin maksava Photo Focus -meikkivoide, joka nimensä mukaisesti on myös testattu erilaisissa valo-olosuhteissa, eikä jätä valkoisia raitoja kasvoille edes salamalla otetuissa valokuvissa. Perinteinen Photo Focus sopii etenkin epäpuhtaalle iholle, sillä se pysyy mattapintaisena paikallaan koko päivän ja pigmentti peittää ihon virheitä hyvin. Kuulopuheiden mukaan Wet'n Wild on hiljattain lanseerannut tästä meikkivoiteesta myös kevyemmän 'dewy' version – tosin en osaa sanoa, onko se milloin tulossa myös Suomeen myyntiin. Toivottavasti uudessa meikkivoiteessa on kiinnitetty huomiota pistävään maalin hajuun, joka on tämän meikkivoiteen ainut miinuspuoli.


Huulikiilto: LUMENE LUMINOUS SHINE HYDRATING & PLUMPING LIP GLOSS*. Luotan huulikiilloissa vuodesta toiseen Lumenen tuotteisiin, jotka ovat hinta-laatusuhteeltaan todella hyviä. Lisäksi olen pitänyt Lumenen sävyvalikoimasta, joka on varsin hillitty eikä sisällä voimakkaita glittereitä. Etenkin Luminous Shine -linjan kiilto sävyssä 1 Pale Honey oli minulla kuluneen vuoden aikana viikottain, ellei jopa päivittäin arkikäytössä.



Huulipuna: PHYSICIAN'S FORMULA HEALTHY LIP LIQUID LIPSTICK*. Nestemäisissä huulipunissa olen vuosien mittaan kokeillut vaikka ja mitä erilaisia koostumuksia, mutta silti Too Facedin Melted-punia on minkään tuotteen ollut vaikeaa päihittää. Vuonna 2019 sain kuitenkin Suomeen lanseeratulta Physician's Formulalta testiin heidän Healthy Liquid Lipstick -sarjan tuotteita ja yllätyin positiivisesti. Pigmentti on peittävä ja kestävä, jonka lisäksi koostumus on satiinisen pehmeä eikä liian kuivattava huulilla. Etenkin olen ihastunut klassisen punaiseen sävyyn Red-Storative Effects* sekä luumunsävyiseen Berry Healthyyn*. Mikäli olet edelleen etsimässä täydellistä nestemäisen huulipunan koostumusta, kokeile ehdottomasti tätä.


Oliko mukana yhteisiä suosikkeja? Entä tuliko joku tuotesuosikki teille täytenä yllätyksenä? 

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika