Slider

MISTÄ INSPIROIDUN SISUSTUKSESSA NYT?

3/03/2019

* Sisältää affiliate-linkkejä

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille! Täällä viikonloppu meni täydellisen nollaamisen parissa treenaten, Netflixiä katsellen ja koiralenkkejä tehden. Samalla ehdin selailla paljon Instagramia sekä sisustuskauppojen verkkosivuja ja inspiroitua kevään sisustuksesta – nyt uskaltaa sanoa jo kevät koska hei, maaliskuu! Samalla kun auringonvalon määrä lisääntyy, huomaan hankkivani kotiin tuoreita leikkokukkia ja pikku hiljaa vaihtavani sisustustekstiilejä värikkäämpiin. Ajattelinkin tässä postauksessa listata muutamia niistä asioista, jotka inspiroivat minua eniten sisustamisessa juuri nyt.

VIHERKASVIT & VIHERSISUSTAMINEN*. Olen aina tykännyt vihersisustamisesta, mutta erityisesti keväisin fiilis hankkia uusia huonekasveja lisääntyy. Lisäksi myöhemmin keväällä hankin erilaisia siemeniä, joita idätän itse. Erityisesti tänä keväänä aion harrastaa jälkimmäistä, sillä suunnitelmissani on muuttaa asuntomme 12 neliön parveke kunnon viidakoksi ja kasvihuoneeksi! Meille nimittäin paistaa epäsuora auringonvalo lähes koko päivän, jolloin partsi ei koskaan ylikuumene. Aion kokeilla ainakin muutamia eri kukkia, yrttejä ja hyötykasveja. Lisäksi ajattelin hankkia meille sisälle jonkun uuden, ilmaa puhdistavan huonekasvin – ja tottakai sille jonkun upean ruukun.
Kuvat: Granit

MARIMEKKO OIVA & SIIRTOLAPUUTARHA-KUOSI. Oivan 10v juhlavuosi sai minut hurahtamaan oikein kunnolla Marimekon astioihin ja niitä onkin tullut muutamien viime kuukausien aikana hankittua aika iso määrä. Tarkoituksenani onkin ollut kerätä kattausastiastoni juuri Oivasta, mutta nyt uuden kultaisen Räsymaton myötä vihdoin säästin hieman enemmän rahaa ja ostin neljä kultareunaista kahvimukia, neljä lautasta, pari isompaa kahvikuppia ja vielä tarjoilukulhoja. Siirtolapuutarha-kuosit inspiroivat siinäkin mielessä, että erilaiset kuosit sointuvat kauniisti myös yhdisteltäviksi toistensa kanssa. Silti oma suosikkini on perinteinen ja simppeli Räsymatto. Oiva-astioita löytyy muuten tällä hetkellä alennettuun hintaan täältä*. Kannattaa kurkata, jos esimerkiksi Räsymatto-kahvimukit kiinnostavat!
Kuvat Instagram: Marimekko

LUONNONMATERIAALIT. Luonnonmateriaaleista muun muassa pellavaiset tekstiilit*, meriheinä* ja rottinki* inspiroivat minua näin kevään kynnyksellä hurjasti. Meiltä ei oikeastaan löydy muita luonnonmateriaaleista valmistettuja sisustusesineitä kuin meriheinäinen kori olohuoneesta. Olen pitkään etsinyt mm. pyöreää juuttimattoa, mutta ne tuntuvat olevan jatkuvasti joka paikasta loppu. Sen lisäksi suunnitteilla on ainakin pellavaisten lakanoiden hankkiminen ja mahdollisesti projekti parvekkeelle rottinkisen lepotuolin etsintä. Hyvistä vaihtoehdoista saa muuten vinkata!
Kuvat: Granit

LEIKKOKUKAT. Kaiken kevätfiilistelyni yhteydessä olen huomannut, että kotoa pitää löytyä vähintään yksi aito leikkokukkakimppu. Kukat tuovat sekä väriä että kevään tuoksua ja samalla saan hyvän tekosyyn käyttää kaikkia kauniita maljakoitani... Omia suosikkejani on näin alkukeväästä kausikukka tulppaani ja jaloleinikki. Suomalaisia tulppaaneja saa jo alle neljällä eurolla kimpun ja myös jaloleinikki on yllättävän edullinen kukkakaupassa, noin kaksi ja puoli euroa oksa.
PS. Vinkkaan tähän loppuun vielä parista hyvästä alekoodista, jos kevään uudet sisustushankinnat kiinnostavat. Granitilla saa tällä hetkellä 10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista koodilla GRA10FI, jonka lisäksi alennusta saa 20% kaikista yli 50e ostoksista ja 25% kaikista yli 100e ostoksista. Verkkokauppaan pääset tästä*!

Mistä te inspiroidutte sisustuksessa erityisesti näin kevään kynnyksellä: onko se värit, tuoksut vai materiaalit?

2 kommenttia:

  1. Kyllå se on värit, joista innostun!
    Kun saan aikaiseksi pestä lattiat (:D), natot vaihtuvat. Verhotkin vaihdan piakkoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä myös kevään suursiivous vielä odottelee toteutustaan... Lattioiden pesu ja höyrypesurin näyttäminen tekstiileille sekä huonekaluille tekee sekin ihmeitä!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika