Slider

MARKETTIKOSMETIIKAN UUSIA LANSEERAUKSIA

3/11/2019


Mukavaa alkanutta viikkoa! Näin maaliskuun alkuun korviini on kantautunut pari ihanaa uutuutta markettikosmetiikan tiimoilta. Oletan, etteivät nämä ilouutiset ole kantautuneet vielä teidän kaikkien korviin, joten ajattelin käydä ne näin postauksen muodossa läpi!

En löytänyt virallista tiedotetta asiasta Prisman sivuilta, mutta aiemmin viime viikolla luin Instagramista ilouutisen siitä, kuinka Holika Holikan tuotteet rantautuivat helmikuun aikana kaikkiin Suomen Prismoihin (lisää aiheesta tässä blogikirjoituksessa). Jos Holika Holika on sinulle entuudestaan tuntematon brändi, niin kyseessä on yksi Etelä-Korean suosituimmista ihonhoitobrändeistä. Tunnetuimpia tuotteita ovat varmasti erilaiset kangasnaamiot eli sheet maskit, jotka sisältävät erilaisia ihoa hoitavia ja kosteuttavia seerumeita. Näin alkuun Prismojen valikoimasta tulee löytymään neljää kangasnaamiota sekä kolmea puhdistusvaahtoa. Itseltäni löytyy tällä hetkellä kaapista useampiakin Holika Holikan kangasnaamioita, ja olen ollut niihin todella tyytyväinen – omia suosikkejani ovat muun muassa avokado, sitruuna ja kurkkunaamiot. Tuotteiden saatavuuden voi tarkistaa S-ryhmän Foodie-palvelusta.
Tämän lisäksi toinen iloinen kosmetiikkauutuus markettimarkkinoilla oli mennyt minulta lanseerauksena ohi, mutta törmäsin siihen sattumalta kauppareissullani perjantaina salin jälkeen – nimittäin Physicians Formulaa saa nyt valikoiduista Citymarketeista! Aiemmin merkin tuotteita on ollut saatavilla verkkokaupassa, jonka lisäksi merkki on itselleni tuttu aikaisemmilta jenkkimatkoilta. Amerikassa ko. brändi on yksi suosituimpia drugstore-brändejä, ja tuotteet ovat saaneet hehkutusta osakseen myös kauneusvaikuttajilta. Erityisesti kehuja on kerännyt jo jonkinlaiseen kulttimaineeseen noussut Butter Bronzer, joka on aiemmin myös minulla ollut käytössä.

Citymarket kertoo sivuillaan lanseerauksen yhteydessä, kuinka Physicians Formulan tuotteet ovat lääkäreiden kehittämiä, allergiaystävällisiä, herkälle iholle ja herkkäsilmäisille sopivia (myös piilareiden kanssa) sekä dermatologisesti ja kliinisesti testattuja. Merkin tuotteita on tutkittu yli 80 vuoden ajan. Ainakin näin alkuun Cittareihin on tulossa Butter Bronzerin lisäksi Butter-sarjan poskipunaa, kahta eri meikkivoidetta, neljä Argan Wear-sarjan tuotetta sekä huultenkuorintaa. Sen lisäksi itse bongasin omasta lähicittaristani ainakin kuuluisia vihreitä ripsareita sekä CC-puuteria. Hinnat olivat mielestäni ihan kohtuullisia, vaikka suomilisää niissä olikin – keskimäärin tuotteiden hinnat pyörivät 10-20 euron välillä. Toisaalta myös Amerikassa Physicians Formula on drugstore-tuotteiden kalliimmasta päästä.

On mahtava huomata, miten merkki toisensa jälkeen myös suomalaiset saavat uusia tuotteita helpommin saataville. Aikaisempia iloisia lanseerauksia ovat olleet mm. NYX, Smashbox, IT Cosmetics,  Urban Decay ja nyt Physicians Formula. Vielä on kuitenkin monia tuotteita esimerkiksi Sephoran valikoimista, joita ei Suomesta saa. Odottelen esimerkiksi sitä, milloin Benefit rantautuu kunnolla Suomen kivijalkakauppoihin.

Oletteko testanneet Holika Holikan tai Physicians Formulan tuotteita? Entä aiotteko käydä hankkimassa jompaa kumpaa testiin?

2 kommenttia:

  1. Molemipien merkkien tuotteita olen testannut ja olikin kiva huomata tuo Physician Formula omassa cittarissa. Holika holikan saapumisesta en ole kuullut mutta sepäs kiva uutinen! Rakastan merkin kasvonaamioita ja varmasti käyn hamstrailemassa niitä varastoihin nyt kun ei tarvitse enää netistä tilailla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos sait tästä postauksesta tiedon Holikasta! Tosiaan minullekin tuo tuli ilmi aluksi vain Instagramissa erään postauksen sivulauseessa, ihme ettei Prisma ole sen kummemmin tiedottanut asiasta. Hinnatkin olivat Prismalla todella kohtuulliset kaikissa tuotteissa, joten varmasti itsekin jatkossa ostan kangasnaamioni ja puhdistusgeelini sieltä nettikauppojen sijasta :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika