Slider

UUSI KOTI: OLOHUONE

9/10/2018


Esittelyvuorossa on tällä kertaa olohuone - paikka, josta pidän uudessa kodissamme kaikkein eniten. Neliöitä olohuoneessa on paljon, joten sisustuskin oli mahdollista jättää ilmavammaksi. Uuden valkoisen Söderhamn-sohvan eteen päätyi ruutukuvioinen matto, ja edellisestä kodista tuttu tarjotinpöytä löytyy meiltä myös nyt käytöstä. Lipastojen päältä löytyy pieniä kauniita yksityiskohtia kuten Aalto-maljakko, klusia, Marshallin kaiutin sekä kynttilöitä ja Marimekon Mini-maljakko. 

Yhtenä tämän kodin katseenvangistijoista toimii ehdottomasti Maskun löytömme, nimittäin lepakkotuoli, jonka saimme hankittua reilusti yli puoleen hintaan. Tuoli on mustaa nahkaa, joka kestää kulutusta ja patinoituu kauniisti. Tuolissa on ihana löhötä ja lukea kirjoja tai tehdä töitä koneella. Toinen todellinen löytö oli viime viikonlopun Design Marketilta hankittu vihertävä-valkoinen Finarten Intiassa käsintehty matto. Kaunis, eikö vain? Huomaankin sisustuksemme punaisen langan olevan tällä hetkellä juuri maanläheiset värit piristettynä printeillä, kuoseilla ja viherkasveilla.

PS! Instagramissani (neljäs kuva) on käynnissä Habitare-lippupaketin arvonta vielä tänään klo 23 saakka. Jos et ole vielä osallistunut, niin pikaisesti mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika