Slider

HABITARE 2018

9/12/2018


Pääsin tutustumaan Habitaren tarjontaan jo tänä aamuna, ja ajattelinkin näin heti jakaa omat fiilikseni sekä vinkkini tämän vuoden messuista myös teille. Habitare on avoinna messuilijoille koko loppuviikon, aukioloaikoihin ja näytteilleasettajien listaukseen pääset tästä!

Aion itse mennä käymään messuilla ainakin vielä toistamiseen perjantaina, sillä suunnitelmissa olisi tehdä muutamia sisustushankintoja messuhinnoin poikaystävän kanssa, sekä samalla käydä kuuntelemassa luento Marimekon brändin luotsaamisesta heidän designtiiminsä näkökulmasta. Tänään kävinkin lähinnä kiertämässä messualueen läpi sekä samalla tutustumassa messujen kokonaiskuvaan eli muun muassa siihen, mikä on nyt pinnalla ja mihin tarjouksiin kannattaa erityisesti tarttua. Aiotteko te mennä käymään tällä viikolla Habitaressa? Mitkä sisustuksen trendit teitä kiinnostavat nyt eniten?
Finarten osasto oli yksi messujen inspiroivimmista.
Pentik toi messuille rajoitetun erän japanissa myynnissä olevia astiastojaan.
Bo:n osastolta oli saatavissa mm. uusin Bo Living- lehti.
Deko-lehden osastolla on mahdollisuus osallistua kukkakoristeiden workshopiin.


MITKÄ TRENDIT OVAT  JUURI NYT PINNALLA ?

Koti omana luovana kokoelmana. Eräänä tämän vuoden messujen teemoista oli Roots - pintaa syvemmältä, jonka yhteydessä korostetaan mm. persoonallisen ilmeen luomista omaan kotiin. Sisustaminen ei tunne rajoja tai sääntöjä.

Ekologisuus. Vuosi vuodelta nouseva trendi, josta olen erityisen iloinen myös itse. Messuilla näkyy vahvasti muun muassa innovatiiviset materiaalit, uusiokäyttö, kierrätys, korjaaminen sekä korjauttaminen. Lisäksi messuilla oli erillinen eettinen alue, joka esittelee yrityksiä ja tuotteita, joiden taustalla toimivat kestävän kehityksen periaatteet sekä halu tehdä maailmasta parempi.

Vihersisustaminen. Huoneskasveja, yrttejä sekä leikkokukkia näkyi joka puolella. Erityisesti kiinnitin huomiota siihen, kuinka peikonlehti tuntuu nyt jo väistyvän uuden trendikasvin tieltä - lukuisilla messuosastoilla näkyi nimittäin lyyraviikunaa. Kasvien lisäksi viherisustamista oli toteutettu Signals-alueella mm. Kekkilän uusilla vihersisustuselementeillä.

Maanläheiset sävyt. Erilaiset murretut sävyt, okra, ruskea, viininpunainen. Kokonaisuutena sisustuksen väripaletti tuntuu olevan nyt hyvinkin maanläheinen ja syksyinen.
Marimekon syksyisiä sävyjä sekä tekstiileissä että kattauksessa.
Nahkaa, marmoria ja villaa - täydellinen kombo.
Kekkilän vihersisustuselementtejä Signals-alueella


TARJOUKSIA, JOIHIN KANNATTAA ERITYISESTI TARTTUA ?

Jos haluat viettää hotelliviikonloppua, on Kämp Collection -hotelleilla messujen ajan voimassa Habitare-etu -20%. Alennus on voimassa majoittuessasi missä tahansa Kämp Collection hotelleista. Varaa osoitteessa kampcollectionhotels.com/habitare-vieras.

Johanna Gullichsenin tuotteista messuosastolla -20% alennus

Casa Stockmannin tuotteiden messuetu osastolta ostettaessa on -20%

Vitran osastolta on mahdollista hakea kortti, jolla saa normaalihintaisesta Vitra-tuotteesta Artek Helsinki-myymälässä -15%

Papershop tarjoaa verkkokaupastaan -10% alennuksen koodilla Habitare18

Finarten verkkokaupasta koodilla kaunissyksy alennusta -20%

Anno Collectionin tuotteet ovat messuviikon ajan verkkokaupassa -20%
Messujen eettinen alue tukee kestävän kehityksen periaatteita.
Annon osastolla harmitti tänä vuonna se, ettei tuotteita oltu tuotu messuille myyntiin lainkaan.
Valaisimia Innoluxin osastolla.
Casa Stockmannin osastolla oli myynnissä erityisesti kodintekstiilejä sekä keittiötarvikkeita.

2 kommenttia:

  1. Kuviesi perusteella messuista välittyy luonnonläheinen viba. Tänä vuonna itseltäni taitanee jäädä väliin, katsotaan ehtiikö...
    Se on kiva, jos löytyy inspiraatioita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messuilla oli selvästi tänä vuonna havaittavissa luonnon- ja maanläheinen teema. Siitä sai kivasti ideoita erityisesti syksyn sisustamiseen.. :) Harmi jos et ehdi messuille, toivottavasti ottamistani kuvista saa kuitenkin jonkinlaista inspiraatiota!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika