Slider

10 X THIS OR THAT ?

5/22/2018

Tämä haaste on pyörinyt somessa jo jonkin aikaa ja se tuntui hauskalta, joten tartuin itsekin tuumasta toimeen! Ideana on siis valita kahdesta vaihtoehdosta ja hieman perustella, miksi valitsi juuri näin. Ehkäpä tämän jälkeen opitte minusta taas jotain uutta? Tai sitten kaikki vastaukset ovat jo ihan itsestäänselvyyksiä, haha. Mutta mennään haasteen pariin!

KAUPUNGIN YDIN VAI LUONNON LÄHEISYYS?
Nyt, reilu puoli vuotta Helsingin keskustassa asuneena voin todeta, että olen täällä ytimessä enemmän kotonani kuin missään muualla aikaisemmin.

SUIHKU AAMULLA VAI ILLALLA?
Ehdottomasti illalla, treenin jälkeen freesaus, meikkien puhdistus ja raikkaana nukkumaan. Kenellä on aikaa herätä suihkuun aamuisin, pestä hiuksia ja vielä föönatakin? Ain't nobody got time for that!

KULTA VAI HOPEA? 
Kultaiset korut ruskettunutta ihoa ja vaaleita hiuksia vasten näyttävät ehdottomasti imartelevimmalta.

KEVÄT VAI SYKSY? 
Tulevan kesän suunnittelu ja fiilis, valo sekä lämpö - tarvitseeko muuten perustellakaan?

SUUNNITELTU VAI EXTEMPORE?
Tykkään olla aina ajan tasalla suunnitelmistani, ja äkilliset tilanteet saavat pakan nopeasti sekaisin - tässä tosin haluaisin kehittyä, ja oppia sopeutumaan entistä paremmin myös äkillisiin tilanteisiin.
YKSIN VAI YHDESSÄ TYÖSKENTELY?
Vastaisin mielelläni että molempia tasaisesti, mutta jos on valittava, niin yksin työskentely. Nautin, kun saan itsenäisesti suunnitella muun muassa aikatauluni ja työtapani. Toisaalta myös yhdessä työskentely tuo mukanaan muun muassa tärkeitä uusia ideoita ja tiimin tukea.

KOKEMUS VAI MUKAVUUS
Haluaisin sanoa kokemus, mutta olen todella mukavuudenhaluinen ja usein jäänkin kokemuksia mieluummin rentoutumaan rauhassa ja mukavasti. 

AAMUT VAI MYÖHÄISET ILLAT?
Ehdottomasti myöhäiset illat, jolloin luovuus pääsee valloilleen ja parhaat ideat syntyvät - esimerkiksi suurin inspiraatio kitaransoittoon tai blogipostauksiin tulee lähes aina iltaisin. Pahoittelut naapureille...

SOITTO VAI TEKSTARI?
Soittelen lähinnä työasioissa, muuten iso osa kommunikaatiosta hoituu Whatsapin kautta.

PUNAVIINI VAI VALKOVIINI?
Ainut, johon on vastattava ettei kumpikaan, vaan kuohuviini!



2 kommenttia:

  1. Tää oli kiva! Pitää itsekin toteuttaa jossain vaiheessa.😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit! Idean saa ehdottomasti kopioida :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika