Slider

KOSMETIIKAN JOULULAHJAVINKKEJÄ: L'OCCITANE, OSA 2

12/08/2017


Julkaisin marraskuun alussa ensimmäisen osan L'Occitanen lahjavinkeistä, ja nyt olisikin vuorossa toinen osa! Pääsin valitsemaan* tämän vuoden lahjavalikoimasta itselleni oman suosikkini, tämän lisäksi sain testiin uutuuksia jo aikaisemmin blogissakin tutuksi tulleesta Shea-sarjasta. Vaikka tämän postauksen lahjasetti tai tuotteet eivät innostaisi sinua, kannattaa käydä kurkkaamassa koko L'Occitanen lahjavalikoima tästä! Lahjasettejä löytyi lähes jokaisesta tuotelinjasta, esimerkiksi mainitakseni mm. Verbena, Shea ja bestseller-tuotteista myös omansa. Halusin itselleni kuitenkin lahjapaketin, joka sisältäisi ainoastaan sellaisia tuotteita, joita en ole koskaan aikaisemmin testannut.

Päädyinkin lopulta valitsemaan Pivoine Sublime- sarjan lahjapakkauksen, joka siis sisältää pionisarjan kasvojenhoitotuotteita. Pioni-sarja sisältää patentoitua pioniuutetta, joka muun muassa kosteuttaa ja heleyttää ihoa. Tämä lahjapakkaus sopisikin niin nuorelle kuin vaikka isovanhemmallekin jouluksi, sillä pioni-sarjan tuotteet käyvät kaikille ihotyypeille. Omiksi lemppareikseni testailun jälkeen tästä paketista nousivat sävyttävä huulivoide ja kasvosuihke. Rakastan kosteuttavia kasvosuihkeita, joita voi käyttää niin meikin viimeistelyyn kuin kasvojen freesaamiseenkin. Huulivoide tuo myös kivasti kosteutta, mutta samalla sävyttää huulia punertavaksi luomatta liian meikattua lookkia. Lisäplussaa tulee ihanasta kukkaistuoksusta, joka kaikissa tuotteissa on!
Tämä 24 tunnin patentoidun koostumuksen omaava kosteusvoide saa ihosi näyttämään heleältä ja pehmeältä. Iho tuntuu tehokkaasti kosteutetulta kaikissa olosuhteissa. Iho näyttää raikkaalta, heleältä, tasaiselta ja hyvin levänneeltä. Iho myös tuntuu sametinpehmeältä. Tämä voide supistaa huokosia ja vähentää epäpuhtauksien muodostumista.

PEONY LIP BALM: ROSE NUDE
Täyteläinen voide ravitsee, silottaa ja suojaa (SPF25) huulia ja antaa niille luonnollista kiiltoa. Huulet tuntuvat mukavilta ja näyttävät tasaisen värisiltä ja voide kosteuttaa niitä 8 tunnin ajan.

Öljytön kevyt geelinaamio hoitaa ihoa nukkuessasi, jolloin ihosi on kaikkein vastaanottavaisin. Suunniteltu erityisesti ehkäisemään väsymisen merkkejä ja sameutta iholla pitkän illan tai aikaisen aamun jälkeen. Geelinaamio ravitsee, elävöittää ja kirkastaa ihoa. 

Monikäyttöinen kasvovesi on helppo pitää laukussa mukana. Suihkauta tarpeen tullessa kasvoillesi, kun tarvitset virkistystä ja kosteutusta iholle. Tämä kasvovesi myös kiinnittää meikin. Iho näyttää heleältä ja raikkaalta.


Shea-sarjasta sain itselleni testiin uutuuksia keveästä vartalovoiteesta, vartalokuorinnasta ja suihkuöljystä. Näistä kolmesta suihkuöljy oli bestseller-tuote ja vartalovoide taas bloggaajien suosikkituote. Näistä saisikin tehtyä yhdessä kivan lahjan, sillä näillä kolmella tuotteella saat luotua koko suihkurutiinin: kuori, pese, kosteuta! Oma ehdoton suosikkini oli myös muiden bloggaajien suosikkituote, eli kevyt, kermavaahtomaisen koostumuksen omaava vartalovoide. Vaikka koostumus onkin todella keveä ja pehmeä, kosteuttaa voide silti hyvin ihoa. Voiteen lisäksi koin suihkuöljyn must-tuotteeksi näin talveen, kun kaikki ihoa kosteuttavat ja ravitsevat tuotteet ovat tarpeen.
Vartalovoide yhdistää voiteen ravitsevat ominaisuudet vaahdon keveyteen suojaten ja kosteuttaen ihoa jopa 24 tunnin ajan. Kevyt ja ilmava voide, joka sisältää 5 % sheavoita, sulautuu hellävaraisesti ihoon ja saa sen tuntumaan kimmoisalta ja miellyttävältä.

Erittäin kosteuttava ja hellävarainen, mutta silti tehokas vartalokuorinta sisältää mm. sheavoita, aprikoosiöljyä ja jauhettua pähkinänkuorta. Tämä kuorinta poistaa tehokkaasti kuolleita ihosoluja samalla kosteuttaen ja pehmentäen ihoa.

Runsaasti lipidejä sisältävällä sheaöljyllä (10 %) rikastettu suihkuöljy puhdistaa vartalon hellävaraisesti. Sen täyteläinen koostumus jättää iholle ravitsevan ja suojaavan kerroksen, joka pehmentää kuivimmankin ihon. Se lievittää ihon kireyttä ja saa sen tuntumaan kimmoisalta ja miellyttävältä. Öljy jättää iholle miedon tuoksun.
Tuotteiden kuvaukset lainattu L'Occitanen verkkosivuilta.

* tuotteet saatu

Follow with Bloglovin' 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika