Slider

JOULUKUUN BETTEBOX + ARVONTA!

12/11/2017

* kaupallinen yhteistyö: BetteBox

Vuoden viimeisen Betteboxin avaamisen aika! Snäpissä jo hieman ehdinkin hehkuttaa, että tämä vuoden viimeinen boksi todellakin kruunasi koko vuoden boksit -sisältö oli koko vuoden paras. Jos et siis ole vielä hakenut omaa boksiasi postista etkä halua paljastaa yllätystä itsellesi, älä jatka lukemista pidemmälle!
Joulukuun boksin teemana oli huoliteltuna joulupöytään, lahjaksi hemmottelua ja talven kuivattamalle iholle. Sisältö koostuikin ihoa kosteuttavista ja hoitavista tuotteista, kasvonaamiosta, meikkisienestä ja kynsilakkaduosta. Kokonaisuutena tämä boksi oli juuri sitä, mitä Betteboxin sisällöltä ainakin itse haen - vähän kaikkea kaikille. Boksi ei sisältänyt pelkkiä meikkituotteita eikä pelkkiä ihonhoitotuotteita. Yhteenlaskettuna boksin täysikokoisten tuotteiden arvo ylitti 60 euroa ja lisänä päälle matkakokoiset testerit, boksin kuukausihinnan ollessa kuitenkin vain 18.90 euroa. 
LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW- TEHOKOSTEUTTAVA SEERUMI 30ML 
Seerumi sisältää päivittäisen annoksen pohjoista lähdevettä, koivun mahlaa ja kosteutta sitovaa pohjoista levää sekä hyaluronihappoa. Seerumi kosteuttaa ihoa ja häivyttää hienojen juonteiden sekä ryppyjen näkyvyyttä jättäen ihon kimmoisaksi ja raikkaan heleäksi. Ovh 24.90/30ml.
AVÉNE XERACALM A.D CLEANSING OIL- PUHDISTUSÖLJY 10ML 
Avénen atooppiselle iholle tarkoitettu ihonhoitosarja, joka vastaa vaativimmankin kuivan ihon tarpeisiin. Paras mahdollinen tulos saadaan käyttämällä puhdistusöljyä ennen hoitovoiteen levittämistä. Puhdistusöljy on kosteuttava apu päivittäiseen hygieniaan. Hajusteeton ja saippuaton geelimäinen koostumus on erittäin hyvin siedetty ja hellävarainen. Ovh 22.90/400ml.

AVÉNE XERACALM A.D CREAM- KOSTEUSVOIDE 5ML
Koko perheelle sopiva, täysin säilöntäaineeton, kosteuttava ja ravitseva sekä ihon kutinaa rauhoittava tuote sopii päivittäiseen ihonhoitoon. Ovh 22.90/200ml.

MAYBEAUTY THE INCREDIBLE FACE MASK- KASVONAAMIO (1 KPL)
Peel-off-kasvonaamio syväpuhdistaa ihohuokosesi ja poistaa kuollutta ihosolukkoa sekä mustapäitä tehden ihosta puhtaamman ja raikkaamman. Tuote on dermatologisesti testattu sekä cruelty-free. Saatavilla netistä osoitteesta maybeauty.fi. Ovh 25/8 kpl.
REAL TECHNIQUES MIRACLE COMPLEXION SPONGE- MEIKKISIENI
Monikäyttöisen 3-in-1 meikkisienen ainutlaatuinen muoto ja koostumus tekevät meikistä virheettömän tasaisen. Meikkisientä voidaan käyttää sekä kuivana että kosteana. Töpöttele meikki kasvoille sienen avulla saadaksesi tasaisen pinnan. Ovh 10.90/kpl. 

SALLY HANSEN MIRACLE GEL- KYNSILAKKADUO
Kaksivaiheiseen geelilakkaukseen tarvitset vain värilakan ja päällyslakan. Värilakkojen patentoitu koostumus reagoi päällyslakan koostumuksen kanssa, jolloin geelimanikyyri kovettuu luonnonvalossa ilman UV-lamppua. Lopputuloksena on kauniit, kiiltävät kynnet jopa 14 päivää. Duo on valittu voittajaksi Nielsenin Breakthrough Innovation Awards 2016- kilpailussa. Ovh 25/2 x 14,7ml. 

+ JORDAN EASY CLEAN FLOSSER- HAMMASLANKAIN & POLICE LEGEND- TUOKSUNÄYTE.

Omiksi suosikeikseni tästä boksista nousivat ehdottomasti Lumenen tehokosteuttava seerumi, jonka meinasin juuri ostaa kaupasta (kannattaa aina odottaa seuraavaan boksiin ennen tällaisia hankintoja!) ja Real Techniquesin meikkisieni, joka onkin luottotuotteeni jo useamman vuoden ajalta. Lisäksi geelikynsilakoista erityisesti väritön päällyslakka pääsee varmasti aktiiviseen käyttöön ja testiin myös muiden värilakkojen kanssa. Sally Hansen oli minulle uusi merkki, sillä olen aikaisemmin suosinut ainoastaan Essien kynsituotteita.

Ja tähän loppuun se kaikkein paras osuus - nimittäin haluan antaa teille seuraajilleni mahdollisuuden pieneen myöhäiseen joululahjaan, ja arpoa kanssanne yhden tammikuun Betteboxin! Arvonta suoritetaan Instagramissani @lauraannika, josta löydät kuvan tämän kuun Betteboxista. Seuraa tiliäni ja kommentoi kuvaan suosikki jouluemojisi, niin olet mukana arvonnassa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti direct-viestillä 17.12. Onnea kaikille arvotaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika