Slider

TÄMÄN HETKEN LUOTTOMEIKIT

5/24/2017


Siitä on taas jonkin aikaa kun olen esitellyt teille meikkisuosikkejani. Toki myös ajan mittaan suosikit saattavat vaihdella, joten siitäkin syystä aina ajoittainen päivittäminen on paikallaan. Tykkään kokeilla paljon uusia tuotteita, niin markettikosmetiikkaa kuin luksusmerkkejäkin, ja suosikeistani löytyykin molempia. Toivottavasti saatte näistä postauksista inspiraatiota ja uusia ideoita myös itsellenne. Ketrtokaahan, mikä tuotteista on teidän suosikkinne!


GUERLAIN MÉTEORITÉS COMPACT POWDER
Tätä puuteria olen uneksinut itselleni todella pitkään, mutta tyyriin hintansa vuoksi olen aina jättänyt sen kauppaan. Tapiolan uuden Stockan avajaisissa puuteri oli kuitenkin tarjouksessa, joten päädyin vihdoin ottamaan tämän testiin. Tästä tuli heittämällä suurin suosikkini! Eri sävyt heijastavat valoa luoden iholle heleän lookin, samalla kuitenkin tasoittaen ja puuterina toimien. Tämä ei siis ole highlighter vaan ihan koko kasvojen puuteri. Plussaa myös siitä, että pakkaus on monikäyttöinen ja puuterin loputtua voit ostaa siihen edullisemmin refillin. 


YVES SAINT LAURENT ROUGE VOLUPTÉ SHINE LIPSTICK 
Ostin tämän huulipunan jo joulun reissulla lentokentältä, mutta alkuvuodesta se ei jostain syystä päässyt yhtään käyttöön. Nyt kun iho alkaa kuivua roakuurin takia, halkeilevat myös huulet ja monet mattahuulipunat ovat tulleet mahdottomiksi käyttää. Tämän huulipunan koostumus on kiiltävä, kosteuttava mutta samalla pigmenttinen. Ehdoton arkilemppari, joka pelastaa joka tilanteessa. 



TOO FACED PAPA DON'T PEACH BLUSH 
Poikaystävä toi tämän poskipunan minulle ruotsinreissultaan, ja olin heti myyty. Sävy on universaali, persikkainen ja samalla hieman hohtava. Kaikki tämän sarjan tuotteet myös tuoksuvat persikalle! Olen käyttänyt tätä jo nyt ahkerasti esimerkiksi niinä päivinä kun contour ja highlight eivät kiinnosta, mutta erityisesti koen että tästä tulee kesän ja päivettyneen ihon paras kaveri. 


MAYBELLINE FALSIES PUSH UP ANGEL MASCARA 
Tämä Bette Boxista aikanaan tullut ripsari on sarjassamme niitä, joita en olisi koskaan itse kaupasta ostanut. Omituinen kuminen harja hämmensi aluksi, mutta juuri sen ansiosta ripsistä tulee kevyen pitkät ja erotellut. Käytän tätä nykyään aina Better Than Sexin rinnalla jos en tarvitse vedenkestävää meikkiä. Hyvä ja edullinen markettimaskara!



LUMENE BLUEBERRY EYEBROW SHAPING WAX
Aivan ehdoton kulmavahalemppari. En käytä enää mitään muuta! Koostumus on sopivan vahamainen, ei niinkään märkä ja geelimäinen. Pitää kulmat oikeasti paikallaan koko päivän, varsinkin jos haluat muotoilla kulmia tiettyyn asentoon. Itse käytän lievästi sävyttävää nro 2, Grey Brownia, mutta valikoimassa on myös täysin väritön vaihtoehto. Suosittelen silti kokeilemaan juuri tätä harmaanruskeaa sävyä viimeistelemään muotoillut kulmat.


LUMENE INVISIBLE ILLUMINATION NORDIC LIGHT INSTANT ILLUMINIZER
Nämä hempeän vaaleanpunaiset valopisarat tuovat luonnollista hehkua poskipäille, nenänvarteen ja amorinkaareen. Nestemäinen highlighter tuoksuu todella hyvälle ja on helppo levittää. Korostus ei ole mitenkään super hohtava, jonka vuoksi tämä tuote sopii arkimeikkiin ja myös aloittelevalle meikkaajalle. Kesällä aion testata tätä myös sekoitettuna meikkivoiteeseen/ BB-voiteeseen, jolloin lopputuloksesta tulee heleän kuulas. 




2 kommenttia:

  1. Mulla on näyte noista Lumenen valopisaroista, mutten ole vielä rohjennut testaamaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä, uskon ettet tule pettymään! :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika