Slider

KUUKAUSI VALMENNUSTA TAKANA

5/08/2017


Siitä on nyt aika lailla tasan kuukausi, kun aloitin Noran kanssa henkilökohtaisen nettivalmennukseni. Olen teille muutaman kerran matkan varrelta jo päivitellyt kuulumisia, mutta tässä pieni tilannekatsaus kun valmennusta on yksi kolmasosa takana. Vielä olisi siis touko- ja kesäkuu matkaa jäljellä, ja jos teillä on postaustoiveita valmennukseen liittyen, kuulen niitä myös oikein mielelläni! 

Ensimmäinen kuukausi on lyhyesti sanottuna ollut olosuhteiltaan todella vaikea. Erityisesti liikunta on kärsinyt tässä kuussa paljon, kun niin moni asia kaatui samanaikaisesti päälle: kahden viikon sairastelu, kandiseminaarin viimeistely ja palautus, nilkan vamma. Kaiken tämän lisäksi kuukauteen sattui vielä pääsiäinen sekä vappu, jotka eivät ainakaan helpottaneet treeni- ja ruokailurytmissä pysymistä. Voisin kuitenkin sanoa suurempien haasteiden olleen liikuntapuolella, sillä jos ei fysiikka salli liikkumista, sille ei mahda mitään.



Ruokailuista olen lipsunut lähinnä pääsiäisenä sekä vappuna, josta en ota edes huonoa omatuntoa. Tarkoituksenani ei ole suorittaa orjallista dieettiä ja painonpudotusta, vaan oppia terveellisempiä elämäntapoja pysymällä kohtuudessa. Pääsiäisenä ja vappuna lähti ruokailut hieman lapasesta, mutta tässäkin koen kaikkein tärkeimmäksi palaamisen juhlan jälkeen takaisin arkirutiiniin. Kunhan suurin osa ravinnosta on terveellistä perusruokaa, eivät juhlat kaada kokonaisuutta - joskin ne voivat hieman hidastaa kehitystä. Se ei kuitenkaan ole minua haitannut, sillä olen nauttinut noista juhlista erittäin paljon ja niiden jälkeen arkeen palaaminen on tuntunutkin luonnolliselta ja mukavalta. 

Liikunnasta teen teille erikseen postauksen, kun pääsen kunnolla takaisin salille. Sain Noralta myös kaksijakoisen kuntosaliohjelman, jossa käydään kaikki päälihasryhmät läpi kokonaisuudessaan. Tässä kuussa liikunta jäi todella vähäiseksi, ihan muutamaan lenkkiin ja yhteen jumppaan. Ensin sairastin flunssaa ja olin sen vuoksi liikuntakiellossa, sitten sattui pieni haaveri ja nilkka meni sijoiltaan. Olen nyt viimeisen viikon parannellut nilkkaa levolla ja Mobilatilla, katsotaan jos jo tällä viikolla uskallan lähteä rauhallisesti sen kanssa liikkeelle. 

Seuraavien valmennuskuukausien tavoitteena on voittaa ensimmäisen kuukauden haasteet, eli päästä säännölliseen liikuntarytmiin kiinni, jatkaa ruokavaliolla samaan malliin ja sitten toivoa näkevänsä konkreettisiakin muutoksia. Näkyviä muutoksia en ensimmäisen kuukauden aikana ole saanut aikaan näiden takapakkien takia, mutta olen positiivinen tulevien kuukausien suhteen. Vielä on aikaa tsempata ja kunhan kroppa on taas kunnossa, pääsee liikkumaankin vanhaan malliin! 


Tosiaan, jos teillä on erityisiä toivomuksia postausten suhteen koskien valmennustani, voitte laittaa toiveita kommenttiboksiin. Tulen kuulumisten lisäksi jakamaan matkan varrelta myös ruokailu- sekä treenivinkkejä!


* yhteistyössä Team Nora, valmennus sponsoroitu 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika