Slider

MITÄ MINULLE KUULUU?

5/30/2017


Enpä muista, milloin olisin viimeksi tehnyt ihan vain höpöttelypostauksen. Viimeaikoina olen kovin keskittynyt aihepostauksiin, treeniin ja kosmetiikkaan. Tähän väliin halusinkin ihan jotain muuta! Minulle kuuluu oikein hyvää, varsinkin nyt elämä tuntuu vapaalta ja melko huolettomalta, kun sain kandinkin alta pois. Aion kesän ottaa koulun kanssa suhteellisen rennosti, mutta yritän silti suorittaa 2-3 kurssia alta pois. Nyt olen tosin pitänyt puolitoista viikkoa ihan totaalilomaa aivoja nollaten, ja pian olisi tarkoitus taas tarttua kirjoihin kiinni.



Nyt olen taas asettunut Helsinkiin, ja täällä tulen luultavasti viettämään pääosan kesästäni. En voi muuta sanoa, kuin että tämä kaupunki on kesän kynnyksellä niin kaunis! Kauniita katuja, pieniä kahviloita ja iloisia ihmisiä puistoissa piknikillä. Kokoajan tapahtuu ja aina on joku paikka minne mennä. Poikaystävällä on vielä luentoja jäljellä, joten päivisin olen kierrellyt kaupungilla itsekseni ja olemme sitten käyneet luentotauoilla yhdessä lounaalla. Muutamiin ostoksiinkin olen sortunut, ja niistä onkin tulossa asukuvia vielä myöhemmin. Tänään kävimme kuvaamassa nämä asukuvat Johanneksenkirkolla. 



En malta odottaa tulevaa helsinkikesää, kaupunkipyöriä, auringonottoa ja iltalenkkejä meren rannalla. Mielessä on myös pyörinyt entistä enemmän ajatus siitä, että antaisin Jyväskylän asuntoni kokonaan pois, ja muuttaisin "virallisesti" tänne. Toisaalta, maisterivaiheen käytännön asiat eivät ole vielä ihan selkeät, joten tyydyn edelleen vain miettimään asiaa. Mutta täällä koen olevani eniten kotonani, tänne koen kuuluvani.



Aurinkolasit / & Other Stories
Paita / BikBok
Kello / Cluse*
Farkut / Gina Tricot 
Loaferit / H&M
Laukku / Louis Vuitton

*saatu 



4 kommenttia:

  1. Musta nää kuulumispostauksetki on tosi kivoi x) Täällä kans yks kesäopiskelija! Päätin että viikonloppuisin en katso kirjoihin päinkään, ja muutenki koitan hoitaa päivän lukemiset heti päivän aluksi pois. Muun ajan parhaimmillaan tuntuu kuin ois kesälomalla:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että ihan tavalliset kuulumisetkin maistuu! Mulla on myös sama, aion opiskella arkena ja sitten heinäkuussa pidän lisäksi kaksi viikkoa totaalilomaa. Samalla tulee edistettyä opintojakin :)

      Poista
  2. Helsinki on kyllä todella mainio kesäkaupunki, joten odotan kuulumisia innolla! Ihana tuo paita, sopii sulle tosi hyvin ja tuo kukkakuosi on kyllä eri mainio!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Hannamaria ihanasta kommentistasi! :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika