Slider

TAKAISIN OHJAAMAAN

2/15/2017



Siitä on jo monta kuukautta, kun viimeksi olen istunut spinningpyörän selässä ohjaajan puolella. Loppuvuosi meni niin kiireessä, matkustellessa ja valitettavasti myös sairastellessa, etten päässyt juurikaan tuurailemaan tunteja. Nyt kuitenkin päätin, että tarvitsen opiskelun lisäksi jotain muuta elämääni, ja haluan takaisin ohjaamaan. Niinpä lupauduinkin koko kevääksi ja kesäksi taas tuurailemaan spinningtunteja sekä Vihdin että Nummelan Balanssiklubeille

Ohjaaminen tulee minulta aika luonnostaan aina, kun itse tilanteeseen pääsee mukaan. Kuitenkin etukäteen jännittää taas palata ohjaksiin! Osaanko enää käyttää laitteita? Tuleeko tunnille ketään? Muistavatko asiakkaat enää kuka olen? Sitä kun osaa olla itseään kohtaan niin liiankin kriittinen, että kaikki mahdolliset skenaariot tulee käytyä läpi. Toisaalta koen kriitisyyden olevan myös mun vahvuuteni ohjaamisessa, sillä suunnittelen tunnit aina todella hyvin etukäteen, käyn harjoittelemassa niitä ja myös pyydän asiakaspalautetta. On kuitenkin muistettava, että kukaan ei ole täydellinen, eikä täydellistä ohjaajaa löydykään tästä maailmasta! Usko että inhimillisyys ja samaistuttavuus ohjaajassa ovatkin vaan positiivisia tekijöitä.




Olen nyt siis käynyt polkemassa pariin kertaan uuden ohjelmani läpi, joka olisi tarkoitus ottaa käyttöön tässä kevään tuuraustunneilla. Kyseessä on mun neljästoista spinningohjelmani, cardio 45. Hyvinkin samanlaisella kaavalla mennään kuin aikaisemmin: pari alkulämppää, kaksi pitempää työosuutta, palautus ja venytys. Mukana on vastuskiihdytyksiä, vastatuulta, alamäkeä, juoksua ja istuen/seisten polkemista. Hyvin tasavahvaa Lauraa, mutta siitä olen hyvää palautetta kuullut aiemminkin eli näillä mennään.

Tulen kirjoittelemaan kuulumisia ja ajatuksia tuntien kulusta sitten, kun saan muutamia ohjauksia tehtyä. Luvassa on ainakin tämän viikon perjantaina yksi tunti Vihdissä ja seuraavana maanantaina yksi tunti Nummelassa. Palaan ohjailun pariin innokkaana, toivotaan että mahdollisimman moni asiakaskin löytää paikalle! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika