Slider

HELMIKUUN BETTE BOX

2/12/2017


Helmikuun BetteBox saapui loppuviikosta, ja vihdoin on aika päästä kurkkaamaan mitä sisältä löytyi! Tässä kuussa teemana oli monipuolinen ja ravitseva kauneudenhoito, silmät sekä puhtaus ja raikkaus. Boksista löytyi yhteensä viisi tuotetta, jotka esittelen tarkempien kuvauksien kera alla.

Tässä kuussa oman boksinsa sai myös viimekuussa blogiarvonnassa voittanut On The Moven lukija, onnea vielä sinulle ja toivottavasti tykkäsit boksistasi :) Maaliskuussa luvassa onkin taas bloggaajaboksin vuoro, joka on yleensä ollut niin suosittu että boksit on myyty loppuun. Jos siis haluat päästä tilaamaan bloggaajien suosikkeja sisältävän maaliskuun boksin, tee se tästä linkistä! 

Tässä siis helmikuun boksin esittely, olkaapa hyvät! Kertokaa kommenttikentässä mitä tykkäsitte tämän kuun boksista!






LUMENE NORDIC NOIR DEEP IMPACT MASCARA
Mascaralla saat valloittavaa tuuheutta, pituutta ja katseenvangitsevaa erottelevuutta ripsillesi - vain yhdellä harjanvedolla. Ainutlaatuinen koostumus kietoutuu ripsiin tasaisesti jättäen ne luonnollisen pehmeiksi, taivutetuiksi ja huolitelluiksi ilman raskasta tunnetta.


SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BC OIL MIRACLE BRAZILNUT 10
Tämä ylellinen maitomainen suihkutettava hoitoaine sisältää suojaavia ja hoitavia ainesosia hiuksille, jotka myös tasapainottavat hiusten kosteustasoa. Mikrokapseloitua tuoksua vapautuu jopa 24 tuntia, pitkäkestoisen aistillisen kokemuksen takaamiseksi.


PALMOLIVE FEEL GLAMOROUS DEODORANT
Deodorantissa on ihoa hoitava koostumus, jossa hedelmäinen tuoksu yhdistyy kukkaistuoksuun. Antaa 48 tunnin suojan hikoilua ja hajuja vastaan sekä ehkäisee valkoisten tahrojen syntymistä. Sisältää 0% alkoholia.






NIVEA CELLULAR PERFECT SKIN EYE ILLUMINATOR 
Silmänympärysvoiteen sävypigmentit tasoittavat ihon sävyä ja vähentävät tummuutta silmänympäryksillä. Heleyttävien pigmenttien ansiosta voide antaa kevyen valokynäefektin. Säännöllisesti käytettynä voide tasoittaa ryppyjä sekä ehkäisee ja vaalentaa tummia läiskiä ihossa. Hajusteeton tuote sopii herkälle silmänympärysalueen iholle. 


HELEIN BIOTIN + 
Helein Biotin + sisältää monipuolisen koostumuksen ravintoaineita hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Sisältää runsaasti biotiinia, kysteiiniä, sinkkiä ja C-vitamiinia. Biotiini nopeuttaa ja lisää keratiinin muodostumista, vaikka biotiinista ei varsinaisesti olisikaan puutetta. 


AVÉNE CLEANANCE MICELLAR WATER 
Ihon rasvoittumista tasapainottava puhdistusvesi päivittäiseen ihonpuhdistukseen. Tällä 3 in 1 puhdistusvedellä voit poistaa meikin kasvoilta sekä käyttää sitä kasvovetenä. Puhdistusvesi poistaa kasvoilta pölyn, lian ja muut epäpuhtaudet, vaikket käyttäisi meikkiä. Jättää iholle mattapinnan pitkäksi aikaa. 





* yhteistyössä BetteBox, boksi saatu. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika