Slider

TAKE OFF.

12/13/2016



Kamat alkaa olla kasassa, vaikka edelleen tuntuu siltä että jotain varmasti unohtuu matkasta. Samalla on fiilis, että on ihan liikaa kaikkea mukana - ajattelin lähteä taas ihan tyhjällä laukulla jotta shoppailuille jää enemmän tilaa, mutta kuinka kävikään... Kaikki paidat, housut ja huivit tuntuu vaan niin tarpeellisilta eikä mitään raaskisi jättää laukusta pois - jos vaikka juuri sitä tarvitsisinkin. Onko muita joille tämä tilanne on tuttu? :D

Anyways, kaikki alkaa olla valmiina lähtöä varten. Huomenna hyvästellään pupuset ja ihana kaninhoitajamme muuttaa meille pitämään taloa pystyssä loman ajan. Lennämme Tukholman ja Chicagon kautta New Orleansiin, toivotaan että vaihdot menee muitta mutkitta eikä myöhästytä vaihdoilta. Myös matkatavarat olisi mukava saada mukaan, vaikka tosin usein ne ovat jääneet jonnekin matkan varrelle eurooppaan... Sitä varten laukussa kannattaa aina olla varuilta alusvaatteet, paita, lääkkeet ja hammasharja. 

En tiedä, kuinka paljon tulen matkan varrelta postailemaan. Pääpaino on kuitenkin lomailussa, ja koska tahti on aika tiukka (noin 2-4 päivää per kaupunki), voi olla etten ehdi kamalasti koneen ääressä istua. Pyrin kuitenkin päivittämään someja - Instaa ja Snapchattia suht aktiivisesti. Instassa pääset minua seuraamaan nimimerkillä @lauraannika ja snäpissä @lauraannikah.

Eli siis, pahoittelut jo nyt etukäteen loppuvuoden postaustahdin hiipumisesta! Jos teillä on postaustoiveita loppuvuodelle, niitä voi kuitenkin laittaa ja yritän niitä tehdä sitten aikataulujeni mukaan myös reissusta. Ihanaa joulua ja uuttavuotta jo näin etukäteen teille kaikille! Toivottavasti olette reissuni hengessä mukana somejen kautta :)





4 kommenttia:

  1. Anonyymi12/13/2016

    Ihanaa ja rentouttavaa matkaa <3 Lähteekö poikaystäväsi mukaan, vai menettekö vain "perheen kesken"? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Perheen kesken mennään kuten aina aikisemminkin. Varattiin matka jo vuosi sitten, ja poikaystäväni kanssahan tavattiin vasta puolisen vuotta sitten :)

      Poista
  2. Mahtavaa reissua! :)

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika