Slider

DALLAS, TEXAS

12/25/2016


Dallasissa riitti kaksi päivää oikein hyvin - kaupungissa ei ole juurikaan "nähtävyyksiä" jos kaupoissa, taidegallerioissa ja museoissa kiertely ei kiinnosta. Ehkä suurimpina nähtävyyksinä voidaan pitää pallonmuotoista näköalarakennusta Reunion Toweria sekä ehdottomasti yhtä Amerikan historian merkittävimmistä murhapaikoista, eli presidentti John F. Kennedyn murhaa Elm streetillä. Tämän lisäksi kaupunkia kiertää ilmainen raitiovaunu, jolla pääsee hieman kauemmaksi keskustasta käymään jos niin haluaa. Kierros on suht hidas, ja kesti noin tunnin. Kauempana keskustasta West Villagessa oli kauppoja ja ruokapaikkoja, joten siellä pystyi hypätä pois ja napata jonkun tulevista raitiovaunuista takaisin Downtowniin. 

Meillä kävi hyvä tuuri, sillä Dallasissa sattui olemaan NHL-kotipeli samana päivänä kun täällä olimme. Aikaisemmin ollaan käyty katsomassa jääkiekkoa Anaheimissa ja Floridassa, joten tämä oli kolmas änäripeli paikanpäällä meille. Pelaamassa olivat suomalaisista muun muassa Lindell, Korpikoski sekä Niemi. Meininki jenkkipeleissä on aivan eri sfääreissä kuin mihin Suomessa on totuttu, ja tuo fiilis onkin osa kokemusta. Liput matseihin eivät ole kalliita, jos on valmis istumaan yläkatsomossa - muistaakseni meidän liput maksoivat 35-40 dollaria kappale. 

Tästä matka jatkuu Austiniin, San Antonioon, Houstoniin ja lopulta New Orleansiin. Lisää päivittelyjä on luvassa matkan varrelta!











2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja nää sun reissupostaukset! Itsekin kun olen haaveillut matkasta jenkkeihin nii näkee nyt millasta tuollapäin on ja mitä kaikkee voi tehä:) Rentouttavaa lomaa!

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika