Slider

Testissä Vita Liberatan itseruskettavat

6/06/2016



Sain itselleni cocopanda.fi- sivustolta testiin Vita Liberatan tuotteita, sillä tämä merkki tuli heille uutuutena valikoimiin! En ollutkaan aikaisemmin testannut juuri kyseisen merkin itseruskettavia, vaikka tosiaan niitä käytänkin säännöllisesti. Mun rusketukseni tulee aina purkista, joten siinä suhtessa olin todella innoissani päästessäni testaamaan jotain uutta! Kaikki mitä tässä postauksessa kirjoitan, on siis henkilökohtaisia kokemuksiani tuotteista, ja haluan myös muistuttaa että kerron joka ikisestä tuotteesta aina rehellisen mielipiteeni teille. 




Testiin sain itselleni siis seuraavat tuotteet: pHenomenal 2-3 week tanning mousse, Self tanning mousse sekä Skin care super fine skin polish.  Olen nyt testannut vasemmanpuoleista pHenomenal- moussea kahdesti kroppaani, ja sen lisäksi olen käyttänyt allaolevassa kuvassa olevaa kuorintavoidetta koko kropalle ennen rusketuksen levittämistä. Vita Liberatan tuotteissa lukee, ettei kehoa tarvitse erikseen kosteuttaa ennen tuotteen levitystä vaan itseruskettava kosteuttaa itsessään. Eli tosiaan, 2/3 tuotteista on päässyt testiini ja nyt kerronkin sitten omat kokemukseni niistä!

pHenomenal mousse lupaa 2-3 viikkoa kestävän rusketuksen muutamalla levityskerralla. Lisäksi koostumuksen luvataan olevan täysin hajuton - kyllä, ei enää sitä itseruskettavan pistävää hajua! Odotukset olivatkin aika korkealla tämän tuotteen suhteen, mutta samalla pelkäsin sävyn Dark olevan liian tumma minulle. Ensimmäisen levityskerran jälkeen väri kuitenkin yllätti - tuntui kuin väriä ei olisi kiinnittynyt ollenkaan, enkä oikeastaan edes huomannut eroa. Ohjeessa kuitenkin luki että väriä tulee lisätä vielä pariin kertaan parhaan tuloksen saamiseksi. No, minäpä lisäsin ja nyt tulos on oikein hyvä. Dark ei ole minun iholleni ollenkaan liian tumma, joten suosittelen ottamaankin suoraan sen. Ja mitä siihen hajuun tulee - lupaukset pitivät paikkansa. Ensimmäinen ir ikinä, missä ei ole pistävää hajua! 

Kuorintavoiteen hinta on suoraan sanottuna sellainen, että en varmaan ikinä olisi sitä itse ostanut testiin tuolla hinnalla. Joissain asioissa tykkään pihistää, ja kuorintavoide on yksi niistä :D Tätäkin luulin ensin ihan tavalliseksi kuorintavoiteeksi, mutta kun luin putelia hieman tarkemmin, tajusin vasta että tämähän kuuluukin levittää kuivalle iholle! Tuote siis levitetään kuivana kroppaan (ja kasvoihin), annetaan olla hetki ja huuhdellaan pois. Samalla se kosteuttaa ihoa valmiiksi rusketusta varten. Onneksi sain tämän testiin, koska tästä tuli kertaheitolla yksi meikäläisen luottotuotteista! 

Kolmatta rusketusmoussea en ole vielä päässyt testaamaan, sillä nyt menossa on vasta pHenomenalin kanssa se luvatut 2-3 viikkoa. Tarkoituksena on testata, kestääkö tosiaan rusketus niin pitkään kuin on luvattu. Odotukset on tähän asti tuotteiden osalta täyttyneet, joten siinä mielessä uskon värin myös kestävän ja kuluvan tasaisesti pois. 

Sitten se tärkein kysymys - is it worth the money? Jos et halua temppuilla ir:n kanssa ja haluat tasaisen, kestävän rusketuksen ilman pistävää hajua, niin ehdottomasti kyllä. Hieman korkeammalla hinnalla saa samalla myös paljon laatua. Nyt nämä tuotteet näyttäisivät olevan cocopandalla vielä pienissä alennuksissakin, joten kannattaa tsekata jos Vita Liberata on sinullekin merkkinä uusi tuttavuus!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika