Slider

Kuulumisia instan kautta

6/17/2016


Mistä tällainen blogihiljaisuus oikein tupsahti, apua! Olen todella pahoillani, tarkoituksena ei ole ollut pitää mitään taukoa kirjoittamisesta mutta sellainen nyt näköjään ihan luonnostaan vaan tuli. Olen ollut tässä viimeisen viikon ns. pakkolomalla, sillä kaikki kauppiksen peruskurssit on nyt tehty, ja odottelen niistä arvosanoja. Vasta arvosanojen kirjautumisen jälkeen voin jatkaa aineopintojen pariin! Joten siis, yritän ottaa kaiken näistä pakollisista lomapäivistä irti :D Tämän jälkeen hommaa noiden 35 opintopisteen kanssa riittääkin lähes jouluun saakka. Tässä tosiaan insta-latelyn muodossa taas hieman viimeiaikaisia kuulumisia. Muistathan, että minut löydät instasta nimimerkillä @lauraannika ja snapchatista mystoryjen muodossa nimellä @lauraannikah !


Joku on innostunut hatuista tänä kesänä... 

Vielä lisää kuvia ihanan kirsikkapuun kukinnasta.

Viime lauantaina käväistiin Moët Chandonin uuden shampanjan lanseerausjuhlissa ravintola Teatterissa. Sain tuonne kutsun blogin kautta ja olipa kyllä tyylikäs juhla! Päästiin maistelemaan eri shampanjoita, ja lisäksi illan esiintyjinä olivat Elias Gould sekä Ronya. 

..ja tässä Moët-illan ihana avec <3

Kauniita merimaisemia Jätkäsaaresta! Helsingissä on tullut pyörittyä lähiaikoina todella usein. 


Sain idiksen tehdä itselleni tänne etelän-kotiin pienen meikkicornerin, joten eilen käärin hihat ja suuntasin IKEAan! Mukaan lähti kallax-hyllykkö, jonka täytteenä on kaikkea turhamaista tyttökamaa eli meikkejä, korkokenkiä ja Victoria's Secret-vartalotuotteita. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika