Slider

Valentine's gift for myself

2/20/2016



Olen ollut jo useamman vuoden ajan addiktoitunut Daniel Wellingtonin kelloihin - ensimmäisen sellaisen sainkin vanhemmiltani ylppärilahjaksi. Siitä asti se on ollut mukana lähes asun kuin asun kanssa, sillä rakastan noiden kellojen yksinkertaista tyylikkyyttä ja simppeliyttä. Olen pitkään kuitenkin havitellut kellooni jotain uutta, ja harkinnut nahkarannekkeen ostamista. Minulla on aikaisemmin ollut tuossa kellossa ainoastaan kankaisia rannekkeita, mutta ajattelin nahkarannekkeen tekevän kellosta hieman eri tyylisen. Siksi olinkin oikein innoissani kun pääsin yhteistyössä DW:n kanssa tilaamaan itselleni nahkaisen rannekkeen tuohon kelloon!

..ja voila, tässä se on! Tällainen myöhäinen pieni ystävänpäivänlahja minulta minulle <3 Sopii aivan täydellisesti ja muuttaa koko kellon ilmettä. Kangasrannekkeet ovat ehkä enemmän sellaisia rentojen asujen kanssa sopivia, mutta tämä nahkainen sen sijaan tekee kellosta ajattoman tyylikkään, hieman arvokkaammankin asun kanssa sopivan. Mitä te pidätte? Kaikista parasta näissä DW:n kelloissa on tosiaan se, että sinun ei tarvitse ostaa kuin yksi kellotaulu ja saat siihen vaihdeltua erilaisia rannekkeita jotka muuttavat kellon tyyliä fiiliksen ja asun mukaan.

Nyt tämän minun yhteistyöni tiimoilta saankin jakaa myös teille kampanjakoodin ONTHEMOVE jolla saatte 15% alennusta valitsemastanne tuotteesta osoitteessa www.danielwellington.com. (Koodi voimassa 15.3 saakka). Hommatkaahan siis ihmeessä itsellennekin pieni lahja jos haaveilette myös tästä kyseisestä kellosta! <3






2 kommenttia:

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika