Slider

Louis Vuitton Petit Bucket

7/08/2015





Minulla on ollut pieni dilemma ostamani rainbow monogram bandeaun kanssa, joten ajattelin että voisin vaihtaa jotain siihen. Jotain, jolle tulisi enemmän käyttöä. Forumilla tätä pohdiskelin, kunnes silmiini osui vuoden -98 petit bucket mummeliini. Ehdotin myyjälle vaihtokauppaa (+ väliraha) ja olin onnesta soikeana, kun myyjälle tämä sopi! Voitin huudon ja laukku saapuikin minulle tällä viikolla. Samalla lähetin hänelle bandeaun vastineeksi, enkä voisi olla tyytyväisempi tähän vaihtokauppaan. 






Laukku on ikäisekseen todella hyvässä kunnossa, ja todella kaunis. Kyselin tätä mallia espalla, eikä sitä kuulemma (ainakaan euroopassa) enää valmisteta. Iskin siis käteni oikein vintage-malliin! Katselin kyllä Louis Vuittonin sivuilta, ja siellä tätä mallia löytyi 1750 eurolla (+pochette). Tässä ei pochettea tullut sisällä mukana, mutta sehän minulla on jo erillisenä ostettuna. Olen kyllä todella onnessani tästä, sillä paljon enemmän käyttöä tälle laukulle tulee kuin huiville. Tämä on myös ensimmäinen hieman isompi vuiskani, ja tänne mahtuu ihan vaikkapa koulukirja, penaali, vesipullo ja lompakko. Tykkään! 

Laukun vachetta on patinoitunut kauniisti. ja se ei ole enää kalkkuna vaan tummunut. Canvas on hyvässä kunnossa, ainoastaan sisäpuolen vuoresta näkee että laukulla on ikää. Mutta silläpä ei olekaan väliä, sillä tarvittaessa vuoren voi vaihdatuttaa vuittonin kautta. Samoin nahkahihnoja rasvaillaan geelillä, ja jos ne menevät huonoon kuntoon voi nekin vaihdatuttaa vuittonin kautta. Tämän laukun nahassa ei kyllä ole mitään vikaa, ja minusta nämä patinoituneet nahat ovatkin kauniimpia kuin pakasta vedetty vachetta-kalkkuna :D (Monihan laittaa uudet nahkahihnansa aurinkoon patinoitumaan, jotta ne tummuisivat hunajan värisiksi). 


Mutta että tällainen löytö tähän väliin, tuo foorumi on kyllä kiva paikka kun itselle tarpeettomien juttujen tilalle voi löytää uusia aarteita! Jospa nyt vähäksi aikaa pistäisin LV ostokseni tauolle ;) 





2 kommenttia:

  1. Foorumi on kyl ihan huikee paikka ja ihana toi laukku,käy hyvin siun monogram kokoelmaan :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Foorumi on antanut tähän laukku"harrastukseen" ihan uuden ulottuvuuden :D Kiitos, tästä on tullut munkin uusi lempparini <3

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika