Slider

LivBox

7/12/2015




Sain testiin heinäkuun LivBoxin, joka olikin täynnä ihania luonnonkosmetiikkaan liittyviä juttuja! Bokseissa on usein jokin teema, ja tosiaan tässä kuussa se oli "inspiroidutaan luonnosta". Tässä postauksessa esittelen teille mitä kyseinen boksi sisälsi. Livbox on siis kerran kuukaudessa kotiin tilattava boksi, jossa tulee pieniä kosmetiikkatuotteita kokeiluun. Osa on matkakokoja, mutta mukana on aina myös pari oikeankokoista tuotetta. Mahtava tapa löytää uusia lemppareita kosmetiikkarepertuaariinsa! Itse olen tätä kautta löytänyt mm. Estee lauderin meikkivoiteen sekä schwarzkopfin hiusöljyn omaan käyttööni. Livboxin voit tilata osoitteesta www.livbox.fi joko yhdeksi kuukaudeksi tai useammaksi! 






Jalkavoide virkistää väsyneitä ja viilentää kuumalta tuntuvia jalkoja. Se imeytyy nopeasti ja jättää jalat pehmeän hoidetuiksi. Jalkavoide kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja hoitaa kuivia kantapäitä. Voide sisältää mikroverenkiertoa parantavaa kamferia, joka virkistää jalkoja. Koivunlehtiuute virkistää ja luomuhunaja kosteuttaa kuivaa ja halkeillutta ihoa. 

Raikas geelimäinen vartaloemulsio, joka kosteuttaa ja rauhoittaa kuivaa ihoa. Lipikar Gel-Fluide tuotteen sisältämä ainutlaatuinen koostumus kosteuttaa ihoa ja auttaa hillitsemään ihon kutinaa. Kosteuttaa ja jättää ihon raikkaan tuoksuiseksi sekä pehmeän tuntuiseksi. Voide imeytyy nopeasti ihoon. 


Hellävarainen, mutta tehokas kuivashampoo avuksi reissuun, rientoihin ja kiireeseen! Kuivashampoo poistaa hiuksista ja hiuspohjasta lian ja liiallisen rasvan ilman vesipesua, antaa ryhtiä ja tuuheutta hiuksille, helpottaa hiusten muotoilua ja antaa tukea kampaukselle. Helppo ja nopea käyttää paikasta riippumatta! Klorane Gentle Dry kuivashampoosuihke sisältää hellävaraista ja hiuksia vahvistavaa kaurauutetta. 


Uusi puhdistusvaahto stressaantuneelle ja epäpuhtaalle iholle auttaa ennaltaehkäisemään finnien syntymistä poistamalla likaa, talia ja epäpuhtauksia. Hellävarainen ja raikkaantuoksuinen vaahto sisältää aloe veraa, rauhoittaa myös herkkää ihoa ja soveltuu päivittäiseen käyttöön. 


Essensity-hiustenhoitosarja sisältää puhtaita ja luonnollisia uutteita, eikä lainkaan keinotekoisia hajusteita, silikoneja, parafiini- tai mineraaliöljyjä. Orgaaninen granaattiomena ja manteliproteiini korjaavat vahingoittuneet ja huokoiset värjätyt hiukset, jotka tarvitsevat perusteellista elvytystä. 



*Yhteistyössä LivBox


4 kommenttia:

  1. tintti7/13/2015

    Ei siinä kyllä luonnonkosmetiikkaa ollut, luonto vain inspiraationa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos korjauksesta. Kyllä tuotteet silti sisältävät luonnon aineita, mm. kaurauutteita, hunajaa ja koivua. :)

      Poista
  2. Oon ite huomannu noissa sen, että bloggajien saamat livboxit on paljon sisällöltään paljon parempi, mitä ite näin "tavallisena tilaajana" saan :D Ärsyttää ehkä vähän, että menin itse siihen mainoskikkaan luettuani livboxeista blogeista :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bokseissa on lähes aina sama sisältö, mutta muutamat tuotteet vaihtelevat - kaikki tilaajat eivät siis saa kuukausittain samaa boksia. Voisiko sinulla olla vain käynyt huono tuuri, etkä ole saanut haluamiasi juttuja? Kaikki tuotteet näkee Livboxin sivuilta, ja sieltä mös näkee mitkä lähetetään kaikille ja mitkä kohdennetaan esim. kauneusprofiilin täyttäneiden kesken oikealle kohderyhmälle. :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika