Slider

Kesäinen beach-look!

7/02/2015




Ai että millainen viikko on ollut! Aurinkoa, lämpöä, iloisia ihmisiä.. Ja mikä parasta - lomailua. Tällä viikolla olen jo ehtinyt useampaan otteeseen biitsille, ja auringossa lekottelua sekä höpöttelyä harrastettiin eilen myös ihanan ystävän kanssa Mattolaiturilla sekä Strindbergissä. Tänään suuntaan taas ystävien kera rannalle, mutta sitä ennen ajattelin jakaa teille salaisuuteni raikkaaseen biitsilookkiin. Rannalla ei viitsi naamaa pakkeloida ihan täyteen, mutta pieni ehostus on kuitenkin kiva saada pintaan. Millä sen saisi nopeasti ja helposti? 





- BB voide: tämä Maybellinen bb-voide tasoittaa ihon sävyä, sisältää aurinkosuojan (toki alla on vielä erikseenkin aurinkorasva) sekä ehkäisee ihon epäpuhtauksia, joten tämä on täydellinen voide kuumaan kesäsäähän. Kevyt BB-voide ei tuki huokosia ja antaa ihon hengittää. Tämän lisäksi sipaisen kulmiin hieman kulmakynää. 

- BabyLips: Joissakin Babylipseissä on myös aurinkosuoja, erityisesti kai värittömissä vaihtoehdoissa. Nämä kosteuttaa huulia, antaa pienen hohteen ja samalla suojaavat huulia auringolta. Turha lähteä läträämään huulikiiltojen tai - punien kanssa biitsillä!

- Avene aurinkorasva spf 20:  Sain tämän testiin viime kesänä blogiyhteistyön merkeissä, ja se on ollut luottotuotteeni siitä lähtien. Rasvaan itseni noin 20-30 minuuttia ennen aurinkoon menoa, ja lisäilen rasvaa pitkin päivää. Tämän avulla saa tasaisen ja turvallisemman rusketuksen. :) Suihkepullosta plussaa! 

- Ihanat kesäiset bikinit! Minun kesän luottobikinit ovat nämä To Die For:ilta saadut pitsiset bikinit mallissa Kenzi: Hips don't lie. Olen aivan rakastunut kyseiseen merkkiin enkä usko enää koskaa vaihtavani muihin bikineihin! Malli imartelee kroppaa todella hyvin ja räikeä pinkki sävy näyttää todella hyvältä  ruskettuneella iholla :) 


Toivottavasti tekin olette ehtineet nauttia näistä aurinkoisista päivistä! <3 



2 kommenttia:

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika