Slider

Workout music

12/05/2012

Toivepostausta välillä taas kehiin! :)
Huomaan usein kun katon bloggerista millä hakusanoilla ihmiset mun blogiini löytävät, että treenimusiikki on suosituimpien hakusanojen joukossa. Lisäksi multa on kommenttiboksissa useampaan kertaan toivottu että antaisin treenimusiikkivinkkejä, ja nyt tosiaan päätin sit viimein kirjottaa vähän siitä mitä mä kuuntelen kun treenaan.

Yleensähän käyn jumpissa, jolloin siellä soi LM-tracklistit. Niitä aika usein mun blogissani näkyykin ja niitä kuuntelen paljon myös juoksulenkeillä sun muualla. Itseasiassa suurin osa mun treenibiiseistäni ja yleensäkin kappaleista iPodissa on LesMillsin ohjelmista tuttuja. Ne on takuuvarmoja ja mukana tulee biisin lisäksi se tunnelataus, joten niistä saa lisää energiaa treenaamiseen. LM- biisejä löydätte painamalla tägiä "treenimusiikki".

Muuta musiikkia kuin LesMillsejä löydän ihan kaikkialta. Yleensä biisit tulee esim. kemuista, jos kuulen jonkun kivan biisin laitan nimen ylös. Lisäksi youtuben ihmeellinen maailma on kätevä ja siellä selaillessa vastaan tulee toinen toistaan parempia remixejä erilaisita kivoista biiseistä. iPodin NRJ-listaa päivittelenkin aika tiuhaan ja sieltä löytyy aina viimesimmistä hyvistä biiseistä remixversioita. Alkuperäisiä kappaleita en kovin paljoa kuuntele treenatessa.

Uusin tuttavuus on iPhoneen asennettu sovellus (myös netissä toimiva!) FitRadio. Tätä käytänkin nykyään suurimmaksi osaksi aina, koska biisit vastaa tosi paljon sitä mistä mä tykkään. Sieltä löytyy erilaisia soittolistoja kuuluisiltakin DJ:ltä ja kaikki biisit on laitettu kategorioittain BPM:än mukaan jotta löytää oikean tempoista treenimusaa. Party-soittolistaa kuuntelen muutenkin ja myös juhlissa se saattaa soida. Suosittelen ehdottomasti rekisteröitymään ja kokeilemaan! Palvelu on ilmainen.

Tässä nyt vielä muutamia linkkejä loppuun siitä, mitä mulla soi esimerkiksi salilla tai lenkillä (kaikkea muuta siis kuin ne lesmillsit, joista oon jo aika paljon puhunut täällä blogin puolella!)


..ja loppukevennyksenä aivan parhaat biisit salifiiliksen luomiseen! ;D

Mitä te kuuntelette treenatessanne ja mitkä on treenibiisien kriteerit? 

Ps. Pakko vielä tähän postauksen loppuun kiittää kaikkia lukijoita, meinaan kun tsekkasin kävijämääriä yllätyin. Muutama päivä sitten meni tähänastinen ennätys rikki, liki 1000 lukijaa päivässä hui! Lisäksi bloggeriin ja blogilistalle on tullut hurjasti lisää seurailijoita, kiitos kaikille että seurailette mun juttuja ja erityisesti että osallistutte keskusteluun kommentoimalla! :) 

19 kommenttia:

  1. Hyvä kirjoitus, kiitti tästä! :P

    VastaaPoista
  2. Anonyymi12/05/2012

    Jeeij sikahyvä postaus tällasta oon kaivannukki! Ja fitradio on paras!! :)

    VastaaPoista
  3. Loistavaa! Kivoja biisejä!
    Se on niin totta, että ne biisit mitä jumpissa on, tuo semmosen draivin päälle, että jos erehtyy niitä muualla kuuntelemaan niin tulee valtava halu riehua ja treenata. Se on hiukan turhauttavaa esim. bussissa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, siks mä tykkäänkin kunnella esim lenkillä lesmillsbiisejä. Niissä on se draivi jo valmiiks mukana!

      Poista
  4. täällä sua seuraillaan! Oot niin aito ja mukava treenailija, että pitää käydä aina lukemassa kun on uudet jutut :)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi12/05/2012

    jeei fitradio on huba! :) mäkin eksyin kommentoimaan hih :P
    -Emma

    VastaaPoista
  6. Anonyymi12/05/2012

    En ollutkaan kuullut Fitradiosta, joten kiitos tosi paljon vinkistä! Varsinkin BPM:n valitseminen on hyvä juttu, jos tässä vielä joku päivä saisi treenailtua oman ohjelman sellaiseen kuntoon, että voisi alkaa ohjata jumppia. Heti latailemaan...
    -Suvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Sieltä löytyy eri genret ja niissä lukee mikä BPM ko genre on :)

      Poista
  7. Kiitos hyvästä FitRadio-vinkistä! En myöskään ollut ennen kuullut. Ja hei kyllä sun blogi tuollaisen kävijämäärän ansaitseekin, tää on tosi hyvä. :) Muuten miten sä oot saanut koulutuksen tuohon spinningohjaajan pestiin? Pidit sen harjoitustunnin sun omalla salilla muistaakseni, mutta miten just opit kaikki ne koreografiset asiat jne.? Oot toki paljon puhunutkin tuosta, mutta jotenkin tuo on hiukan jäänyt epäselväksi. Terkuin eräs spinniohjaajan(kin) urasta haaveileva. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmusesti! :) En oo käyny spinuun koulutusta, vaan ihan kokemuksella meen ja työnantaja sanoi ettei täydentävälle koulutukselle ole tarvetta. Spinussa rakenteen oppii aika hyvin käymällä vaan tunneilla, tietenkään kaikki salit ei ota ohjaajaksi sellaista joka ei ole käynyt koulutusta.

      Poista
    2. Oot onnenpekka! :) Vielä tuosta treenimusiikista, niin itsekin olen koonnut hillittömän pitkän listan hyvistä biiseistä, jotka ovat olleen mun salilla musiikkina eri ryhmäliikuntatunneilla. Ne toimii aina! Yksi ehdoton tämän hetken lemppari, jota naapureiden iloksi myös kuuntelen harva se ilta paperiseinin vuoratussa kerrostaloyksiössäni, on meidän entinen spinnibiisi Omen III - Magic Affair. Ja toinen on DJ BoBo - Somebody Dance With Me. Kultainen 90-luku. ;) Riittäishän näitä lueteltavia, kun ottaisin sen mun listan esiin, haha.

      Ai niin, syytän sua siitä, että olen täysin koukuttunut siihen Ellie Gouldingin My Blood-biisiin. Siis aivan ihana.

      Poista
  8. ehdottomasti lemppari treenibiisi on survivorin eye of the tiger!! :-D Sitä kuunnellessa tulee niin huippufiilis aina ja jaksaa painaa treeniä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten mä unohdinkin sen tästä, hui kamala! :D Se on kyl ihan ykkönen!

      Poista
  9. FitRadio meni heti lataukseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että muutkin on innostunut tästä nyt!! :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika