Slider

BodyPump 84

12/07/2012

Pääsin aikaisemmin tällä viikolla jo testaamaan pumpin uutta ohjelmaa, sillä eräs ohjaaja on jo vaihtanut ohjelmat uusiin. Ensi maanantaina olisi tarkoitus testata myös uusi combat. Mutta nyt tosiaan, BP84 arviota kehiin!

En meinaa nyt alkaa jokaisesta biisistä kirjoittamaan yksityiskohtaista kuvausta, sillä täytyy sitä vähän jättää arvailujenkin varaan niille, jotka eivät vielä oo tätä ohjelmaa käyneet testaamassa :D Tosiaan, kokonaisuutena ohjelma on mun mielestäni sellasta keskivertoa, luotettavaa pumppia taas. Muutamia poikkeavia piirteitä on otettu mukaan, joka voi joidenkin mielestä olla tosi hyvä juttu, jotkut sit taas ei tykkää.

Poikkeavuuksia tai lähinnä vähän erilaisia valintoja löytyy esimerkiksi haukkabiisistä. Koko biisi tehdään periaatteessa ilman tankoa, mukana on eri tekniikoita. Joillekin saattaa kumminkin olla ilman tankoa hankalaa löytää sopivat painot, ainakin itelläni tuntuu että kiekot ei pysy käsissä ja 4kg käsipainot (jotka meillä on painavimmat) on ihan liian kevyet. Tankoon taidan mäkin sit jossain vaiheessa tässä ohjelmassa siirtyä. Toinen poikkeavuus joka jäi mieleen oli ojentajakappaleessa, jossa tehään tangolla, mutta pelkästään napaa kohti. Ei ollenkaan ranskalaisia punnerruksia?! Me not liikee... Lisäksi ojentajakappaleen kickback-liikettä on muutettu vähän, käsi "nostetaan" ennenkuin kickback liike tehdään. Tehokas liike tuo kyllä.

Ihan ehdoton lemppari tästä ohjelmasta on selkä. Toi biisi on tuttu mulle muutaman vuoden takaisesta combatista ja tykkään! Perus selkäsettiä, painoa pystyy lisäämään ja siten saa vähän tehoakin mukaan kun ei tarvitse niin kamalasti tekniikan kanssa säätää. Lisäksi hartiat on sellasta perus tiukkaa ja hyvää settiä. Biisi on tosi hyvä ja sopii hartiabiisiksi!

Tosiaan, ohjelma on ihan kivan oloinen, mutta on myös juttuja mistä mä en tykännyt. Mieleen jäi ainakin askelkyykky, jossa oli mun mielestä ihan hirmusesti peruskyykkyjä askelkyykkyjen sijaan. Onko seiskabiisistä tullut uusi kakkosbiisi häh?! Se sais ainakin mennä mahollisimman nopsasti vaihtoon. Lisäks tuo edellä mainitsemani ojentaja vois mennä vaihtoon, muuten näitä biisejä kyllä jaksaisi ainakin tälleen alkufiiliksen perusteella jauhaa vähän pidempäänkin. :) Kertokaahan omia mielipiteitänne kommenttiboksiin!



..ja tässä vielä tosi hyvä video Gleniltä, BP84:n taustoista ja painotuksista!


ps. kaikille kiinnostuneille tiedoksi, että instagramini on nyt myös lisättynä sivupalkkiin :)

7 kommenttia:

  1. Oispa meilläkin huomen aamun pumpissa jo uus ohjelma! :-) Täällä nimittäin kevytvko menossa ja huomenna vika mahis päästä sitä testaamaan, joten peukut pystyyn!
    Kuulostaa mielenkiintosilta toi ojentaja biisi ja hartia biisiä odotellessa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni! :) Tuuhan kertomaan fiiliksiä sit kun oot päässy testaamaan!

      Poista
  2. Anonyymi12/08/2012

    Hahaa itse jaksoin hauikset 4kg painoilla ihan juuri ja juuri! Voisin ottaa tavoitteeksi että ohjelman lopussa ne on mullekin ihan liian kevyet :D Toi ojentajabiisi on munkin mielestä pieni pettymys. Itse saan niillä ranskalaisilla punnerruksilla parhaiten tuntumaan ojentajassa, mutta ehkä toikin liike menee sitten tehokkaammin perille oikeaan paikkaan kunhan vähän aikaa harjoittelee! :) Tykkäsin ehkä enemmän viime ohjelmasta näin ensi kokeilujen perusteella, mutta ei tuokaan nyt paha ole :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Ottaen huomioon, että oon käyny pumpissa kohta kaks vuotta niin olisin vähän huolissani jos 4 kilon käsipainot olisi ylivoimaiset.. Kyllä sitä kehittyy kunhan haastaa itseään!

      Mäkin tykkäsin kasikolmosesta tosi paljon, joten tää taitaa vaatia vähän totuttelua.. :)

      Poista
  3. mä tykkäsin tästä enemmän kun kasikolmosesta, noi biisit on ainakin parempia tai paljon mun lemppareita! se hauis on jännä, mut biisi niin hyvä niin pakko tykätä, samoin askelkyykky :D toi ohjelma vaan tuntu hirveen lyhyeltä! noi selkä ja hartiatkin oli ihan huippuja, varsinkin jälkimmäinen, mut noita nyt on aina kiva treenata :)

    rintabiisistä en kyl tykännyt, biisi niin huono ja liikketkin nojaa. ojentajassakin samaa mieltä sun kanssa, mut mä oon kyl innoissani tekemäs tätä ohjelmaa ainakin hetke!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Biisit on kyl hyviä siinä haukassa ja askelkyykyssä kieltämättä! Mä taas tykkäsin myös rinnan kappaleesta, tykkään meinaan niin erityylisistä biiseistä. :) Rintaankin olis kyl kiva jos keksittäis vähän vaihtelua välilä!

      Poista
  4. Hei tulin kurkkailee sun blogia, ja tää vaikuttaa tosi kivalta !! Pakko jäädä seurailemaan ja lukemaan enemmän näitä sun kirjotuksia eri ohjelmista :)!

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika