Slider

BETTEBOX JA GOODIEBOX YHDISTYVÄT!

1/02/2020

* Sisältää mainoslinkkejä

Moikka kaikille! Täällä on tänään palailtu arkeen joulun pyhien ja lomailujen jäljiltä. Myös blogin ja Instagramin puolella on ollut nyt hieman hiljaisempaa, mutta tästä edespäin on tarkoitus taas päivittää somekanavia normaaliin tahtiin. Halusinkin aloittaa heti tänään julkaisemalla teille tämän postauksen heti, kun sain tiedon itselleni – nimittäin isoja muutoksia on helmikuusta alkaen luvassa Betteboxin ja Goodieboxin tilaajille!

Olen kirjoittanut molemmista bokseista aikaisemmin blogissani: viimeisimmästä Bettestä täällä ja Goodieboxista täällä. Betten* kanssa olen tehnyt yhteistyötä jo useamman vuoden ajan, jonka vuoksi minulla on kattava kokemus siitä, millaisia tuotteita ja bokseja Bette on tilaajilleen tarjonnut. Olen halunnut myös periaatteellisesti kannattaa kotimaista kauneusboksia, joka onkin sisältänyt monia suomalaisten brändien tuotteita. Goodiebox sen sijaan on Suomen markkinoilla uudempi tulokas, joka on julkaissut tähän mennessä ymmärtääkseni kaksi kauneusboksia.


Uusimman tiedotteen mukaan helmikuusta alkaen Goodiebox ja Bettebox yhdistyvät, jonka seurauksena Bette tulee tilaajilleen jatkossa nimellä Goodiebox. Samalla boksien sisällön luvataan monipuolistuvan, täysikokoisten tuotteiden määrän lisääntyvän ja boksien arvon nousevan. Tämä on ymmärrettävää, sillä Goodiebox on suuri yritys, jolla on jo entisestään 130 000 tilaajaa ympäri Eurooppaa. Fuusion myötä onkin mielenkiintoista nähdä, millaisia isompiakin brändejä bokseihin saadaan mukaan. Goodieboxeissa tuotteiden arvon luvataan olevan aina vähintään 75 euroa, mutta usein jopa yli 100 euroa. Bette kuitenkin lupaa, että fuusion myötä myös suomalaiset brändit tulevat olemaan mukana bokseissa, eivätkä katoa kokonaan. Tämä on helpottavaa kuulla, sillä itse olen esimerkiksi tykännyt Bettessä usein mukana tulleista Lumenen tai vaikkapa XZ:n tuotteista.

Käytännön asioista lyhyesti mainitakseni, Bette lupaa tilauksen samalla hinnalla kaikille niille, joilla jatkuva tilaus on tällä hetkellä voimassa. Bette on siis maksanut 18.90e/kk*, kun taas Goodieboxin hinta on 24,95e/kk. Tilauksessa tullaan käyttämään nykyisiä toimitustietoja, joiden avulla uusi boksi toimitetaan helmikuusta eteenpäin lähimpään toimipisteeseen. Myös pisteet pysyvät tallessa –Goodieboxilla on olemassa Bette-pisteiden kaltaisia goodiepointseja, ja Bette-pisteet muunnetaankin automaattisesti goodiepointseiksi oikeassa suhteessa. 

Itse voin todeta olevani innoissani tästä uudistuksesta, sillä samalla se kansainvälistää ja monipuolistaa suomalaisten kauneusboksien valikoimaa sekä lisää täysikokoisten tuotteiden määrää ja boksien arvoa. Markkinoiden suurten tekijöiden yhdistäessä voimansa saadaan varmasti aikaan  myös laadukkaampaa ja parempaa palvelua. Ensimmäinen Betteboxin korvaava Goodiebox lähetetään Betten tilaajille helmikuussa.

PS! Mikäli jatkuva tilaus ei ole sinulla vielä voimassa, pääset tekemään sen vielä aikaisemman Betten hintaan (18.90e) tästä linkistä* 7.1. saakka, jonka jälkeen hinta nousee 24,95 euroon kuukaudessa.


Mitä mieltä olette tästä uudistuksesta? Odotatteko innolla uutta Goodieboxia, vai jäättekö kaipaamaan aikaisempaa Betteboxia?

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika